Cel mai bun aspirator auto in 2019

4
2885

Curățenia în interiorul mașinii reprezintă un aspect foarte important pentru cei mai mulți dintre șoferi mai ales că acest indice poate fi observat foarte ușor și de pasagerii din spate.

Nu întotdeauna se poate apela la metoda igienizării spațiului auto intern la spălătorie iar mulți posesori auto decid că este mai practic să efectueze personal curățenia. De aceea, aspiratoarele de mână auto au început să fie considerate tot mai utile și mai populare în ultima perioadă.

Fiecare aspirator auto reușește să atingă o anumită performanță, acest aspect este foarte important, mai ales când este vorba de un dispozitiv electric din gama aspiratoarelor. Toate aspiratoarele au o anumită putere, exprimată în Watti iar cu cât este mai ridicată, cu atât va absorbi mai bine dispozitivul, o putere de peste 100W fiind perfectă pentru procesele din cadrul curățării mașinii.

Aspiratoarele auto îndeplinesc diferite funcții, unele oferă posibilitatea de a aspira nu numai uscat ci și umed, funcție foarte utilă pentru momentele în care se petrec mici accidente în mașină, de asemenea, accesorizarea corespunzătoare reprezintă un avantaj. Totodată, pentru aspiratoarele care funcționează autonom, indicatorul de încărcare este obligatoriu, facilitând utilizarea optimă a dispozitivului.

Astfel, dacă de multe ori dorești să cureți mașina iar un drum până la spălătorie ți-ar lua prea mult din timp, îți sugerăm un aspirator auto, un model precum următoarele.

Top 3 Cele mai bune aspiratoare auto


Aspirator Auto Lampa

Lampa

  Avantaje:

 • Are o putere bună de 160W
 • Rezervorul este unul spațios, de 3.5l
 • Se poate conecta la 12V, la bricheta mașinii

  Dezavantaje:

 • Este un aparat mai voluminos

Verifica Pretul Acestui Produs

Aspiratorul Lampa este soluția ideală pentru curățarea zilnică a automobilului pentru a-l păstra în cele mai bune condiții, acesta fiind ușor de achiziționat și îndeplinind diferite funcții utile.

Acest dispozitiv prezintă un rezervor mare, de 3.5l, o putere bună de 160W ce permite aspirarea și a celor mai dificile munci, are două capete, unul fiind pentru spațiile mai greu accesibile și prezintă un adaptor de 12V la bricheta mașinii, fiind astfel ușor de utilizat, nemaifiind nevoie de un prelungitor sau de un invertor auto, munca putându-se face oriunde.


Aspirator de mana Star-Light APC-2070G

Star-Light APC-2070G

  Avantaje:

 • Prezintă un acumulator cu o autonomie bună
 • Are un mâner ergonomic și o greutate de doar 1Kg
 • Pachetul oferă și capăt pentru aspirarea umedă

  Dezavantaje:

 • Se alimentează doar la o priză de 220V, fiind nevoie de un invertor auto în mașină

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light APC-2070G este perfect pentru utilizarea în cele mai grele locuri de accesat din mașină, fiind un aspirator de mână fără fir, cu acumulator, având și capete care te vor ajuta în fiecare situație.

Acest dispozitiv are o baterie cu o tensiune de 7.4V și oferă 2000mAh, pachetul oferă capăt pentru spații înguste, atașament pentru aspirarea umedă și un suport pentru montarea pe perete iar datorită mânerului ergonomic și a greutății de doar 1Kg, acesta poate fi utilizat fără probleme.


Black&Decker NV1210AV-XK

Black&Decker NV1210AV-XK

  Avantaje:

 • Oferă un cablu lung de 5m, putându-se conecta la bateria mașinii
 • Are un rezervor bun de 370ml
 • Dispune de multiple accesorii pentru toate situațiile

  Dezavantaje:

 • Nu poate aspira decât uscat

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui aspirator puternic pentru curățarea eficientă a interiorului vehiculelor, atunci Black&Decker NV1210AV-XK este soluția ideală, fiind totodată comod și ușor de utilizat.

Acesta se poate conecta la bricheta mașinii de 12V, are un design ergonomic pentru confort maxim, pachetul dispune de o perie lungă pentru spații înguste, o perie mică, una mare pentru tapițerie și un furtun flexibil iar lungimea cablului de 5m îți oferă o flexibilitate foarte bună în mașină.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Black&Decker PV1200AV

Black&Decker PV1200AV

  Avantaje:

 • Se poate conecta la bricheta mașinii, având un cablu de 5m
 • Rezervorul de 0.4l este suficient de bun pentru orice curățare
 • Dispune de o geantă de transport
 • Are un sistem de filtrare cu triplă acțiune

  Dezavantaje:

 • Nu aspiră și umed

Verifica Pretul Acestui Produs

Black&Decker PV1200AV este probabil unul dintre cele mai bune aspiratoare auto pe care îl poți achiziționa, acesta fiind unul manual cu fir, alimentat la bricheta mașinii de 12V.

Acesta are o putere de aspirare de 12Aw, fiind foarte eficient pentru aproape orice sarcină are un rezervor cu o capacitate de 0.4l și un cablu de o lungime de 5m, permițându-ți să lucrezi și în cele mai îndepărtate locuri de bordul mașinii, are o greutate de doar 1.7Kg, manevrându-se ușor iar deschiderea și golirea rezervorului se face comod și ușor.

4 COMENTARII

 1. Daca dai click pe „Verifica Pretul Acestui Produs” la aspiratorul Black&Decker NV1210AV-XK,iti apare un frumos polizor unghiular.N-am mai verificat daca si asta aspira.

  • Haha. Multumim de sesizare, se pare ca au schimbat cei de la emag link-urile. Black & Decker este un gigant producator de scule electrice si electrocasnice. Chiar si asa, slabe sanse sa aspire polizorul cu aceasi eficienta pe care o are aspiratorul Black&Decker NV1210AV-XK care e destul de popular.

  • E posibil sa fie ramas link-ul vechi in cookies la browser. Am modificat intre timp la sesizarea dvs. Oricum cei de la EMAG pot schimba link-urile la propria lor discretie, se mai intampla ocazional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here