Cel mai bun aragaz Zanussi in 2020

0
1259

Zanussi este o companie ce produce diferite aparate electrocasnice, ea fiind fondată în Italia în anul 1916 de către Antonio Zanussi. În anul 1984, compania Zanussi a fost cumpărată de către Electrolux, o altă companie de electrocasnice binecunoscuta. Producția de aragazuri a acestei companii a fost apreciată cu precădere în Europa, iar în prezent firma oferă atât modele condiționale, în întregime alimentate cu gaz, cât și alternative, de tipologie mixtă.

Aragazurile Zanussi sunt făcute special pentru a nu mai fi nevoie să te complici cu achiziția a mai multor dispozitive care să asigure individual câte o metodă diferită de a găti alimentele în bucătărie și dispun de o a treia funcție iar numărul zonelor de gătit poate varia de la model la model, însă majoritatea dispun de 4 zone de bază de gătit.

Pot fi separate variantele incorporabile de cele de dimensiuni mai mari, însă concluzia pe care o tragem în urma analizei acestei companii este că cele mai multe modele sunt achiziționate datorită costurilor bune de vânzare, considerate foarte avantajoase chiar și pentru cei cu buget scăzut.

Așadar, dacă ai în plan să cumperi un aragaz de calitate superioară, la un preț accesibil pricărui buget și care să îți ofere mult mai mult decât un aragaz obișnuit, îți sugerăm să alegi unul de la Zanussi iar dacă încă nu ai în minte un model de la aceștia, am pregătit o listă cu aragazuri recomandate de noi.

Top 3 Cele mai bune aragazuri Zanussi


Zanussi ZCG210M1WA

  Avantaje:

 • Cele patru arzătoare permit prepararea simultană a mai multor feluri de mâncare
 • Sistemul de convecție asigură prepararea uniformă a mâncării
 • Cuptorul este emailat, prevăzut cu sistem de iluminare

  Dezavantaje:

 • Aprinderea se face în mod manual

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul ZCG210M1WA de la Zanussi reprezintă un aragaz mixt ieftin și bun. Dincolo de prețul accesibil, produsul oferă o suprafață extinsă de gătit și un cuptor încăpător, ambele cu un grad înalt de calitate.

Plita sa cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite se alimentează cu gaz, ea include un ochi mare, unul mic și alte două de dimensiuni medii, ele aprinzându-se manual. Cu ajutorul lor vei putea prepara simultan mai multe vase și veți reduce timpul petrecut la bucătărie.

Acest cuptor are o capacitate totală de 61l iar performanțele acestuia sunt asigurate de sistemul de convecție a aerului și de cele două zone de încălzire, una superioară și una inferioară, ce distribuie căldura uniform.


Zanussi ZCG612H1WA

  Avantaje:

 • Timerul permite setarea perioadei de gătire
 • Oferă un raport foarte bun calitate-preț
 • Sistemul de siguranță oprește alimentarea în cazul stingerii accidentale a flăcării

  Dezavantaje:

 • Cuptorul are capacitate de doar 51l

Verifica Pretul Acestui Produs

Celor interesați de achiziționarea unui aragaz mixt la un preț bun, le recomandăm modelul ZCG612H1WA de la Zanussi. Produsul oferă calitate, funcții suplimentare și nivel crescut de siguranță, toate cu un efort mediu financiar, la îndemâna unei categorii largi de utilizatori. Plita funcționează prin alimentare cu gaz și dispune de 4 arzătoare, diferite ca putere și mărime. Prin acest aragaz puteți uita de chibrituri sau alte accesorii, întrucât aprinderea se realizează în mod electric, rapid și ușor, direct de la butoane.

Aragazul este prevăzut cu un cuptor eficient, ce asigură prepararea optimă a mâncării, încălzirea se face din două direcții, atât din zona inferioară, cât și din cea superioară, pentru a permite gătirea ingredientelor în mod egal, pe toate părțile iar capacitatea sa totală este de 51l.


Zanussi ZCG512G1XA

  Avantaje:

 • Dispune de aprindere electrică
 • Cuptorul dispune de multiple funcții utile
 • Design-ul este plăcut și ușor de întreținut

  Dezavantaje:

 • Capacitatea sa este de doar 53l

Verifica Pretul Acestui Produs

Aragazul Zanussi ZCG512G1XA vă poate ajuta dacă aveți probleme cu spațiul din bucătărie și să nu faceți compromisuri în ceea ce privește opțiunile la gătit. Formatul său îngust asigură potrivirea ușoară în orice loc din bucătăria dumneavoastră și oferă în același timp spațiu la interior și funcții de gătit ca un aragaz standard.

Acesta are 4 arzătoare iar dacă sunteți genul de persoană care vrea să facă lucrurile imediat, atunci cu siguranță veți aprecia arzătorul pe gaz cu flacără pură.

Cuptorul acestui aragaz oferă o capacitate mai mică de 53l și are incorporate foarte multe funcții printre care și cea grill.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Zanussi ZCG61211WA

Zanussi ZCG61211WA

  Avantaje:

 • Este un aragaz performant, având mai multe funcții
 • Aprinderea este ușoară, fiind electrică
 • Materialele de calitate asigură durabilitate de-a lungul timpului
 • Cuptorul este dotat cu funcția grill și rotisor

  Dezavantaje:

 • Ar fi fost utilă o capacitate mai mare a cuptorului

Verifica Pretul Acestui Produs

Utilizatorii care vor să depisteze cele mai bune aragazuri mixte, nu trebuie să scapte din vedere avantajele aragazului ZCG61211WA de la Zanussi. Acesta este un aragaz modern, echipat cu numeroase funcții utile, menite să ofere experiențe culinare cât mai plăcute.

Aragazul este prevăzut cu o plită elegantă, realizată din materiale termorezistente, are 4 arzătoare, dintre care unul mare, unul mic și două normale, pentru a găti simultan cu mai multe oale. Acesta beneficiază de aprindere electrică, dar și de siguranțe speciale, pentru a evita accidentele neplăcute.

În plus, cuptorul său dispune de o capacitate de 53l, este unul electric, prevăzut cu încălzire inferioară dar și superioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.