Cel mai bun aparat foto Nikon in 2019

0
658

Un aparat foto de calitate reprezintă unealta perfectă pentru a imortaliza momentele speciale petrecute cu cei dragi, în călătorii sau la diferite evenimente. Odată cu îmbunătățirea tehnologiei nu este tocmai greu să găsești un aparat foto bun care să vină totodată și la un preț ușor de accesat. Fie că ești un începător când vine vorba de fotografie, fie că ești un profesionist, noi îți sugerăm să mergi pe mâna producătorului Nikon.

Nikon reprezintă o corporație multinațională care are sediul central în Tokyo, Japonia, fiind specializată în optică, pe lista de produse găsindu-se camere, lentile pentru camere, binocluri, microscoape, lentile oftalmologice, instrumente de măsură și lista poate continua. Filosofia brandului se bazează pe combinația între încredere și creativitate, două cuvinte simple care oferă o calitate fantastică produselor sale. Aspirațiile aceste companii sunt nu doar satisfacerea nevoilor utilizatorului ci și depășirea așteptărilor, acesta fiind principalul criteriu care ghidează producția.

Toate acestea fiind spuse, noi sugerăm achiziția unui aparat foto de la producătorul Nikon deoarece, acesta surprinzându-te prin senzorul lor de calitate, un număr mare de megapixeli ce oferă imaginii o calitate fantastică, multe funcții secundare extrem de utile, ușurință în folosire, design-urile fiind în mare parte compacte și ușoare, toate acestea la un preț accesibil pentru marea majoritate a cumpărătorilor.

Top 3 Cele mai bune aparate Nikon


Nikon COOLPIX A10

Nikon COOLPIX A10

  Avantaje:

 • Oferă calitate la un preț mic
 • Este performant, pe baza unei camere de 16.1 megapixeli
 • Are un design compact

  Dezavantaje:

 • Interfața include doar conexiunile de bază

Verifica Pretul Acestui Produs

Nikon COOLPIX A10 este un aparat compact care oferă calitate la un preț foarte convenabil, fiind ușor de utilizat, comod de manevrat, oferind imagini clare și superioare din punct de vedere calitativ, prin intermediul obiectivului NIKKOR cu unghi larg.

Senzorul este de tipul CDD de 16.1 megapixeli, permițându-vă să captați imaginile foarte eficient. Obiectivul de 26-130mm vă ajută să surprindeți de la fotografii de grup la prim-planuri, oferind cadre de înaltă precizie.

Camera compensează mișcarea subiectului și a aparatului pentru a asigura cadre clare, chiar și atunci când subiectele sunt surprinse în mișcare, imaginile de la distanță sunt redate cu un zoom optic 5x și al unui zoom digital 4x și înregistrează Full HD cu 30 cadre pe secundă.


Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

  Avantaje:

 • Dispune de un zoom 28x cu ajutorul obiectivului NIKKOR
 • Fotografiile sunt precise și clare datorită celor 20.2 megapixeli
 • Filmează la rezoluții HD

  Dezavantaje:

 • Zoom-ul folosit la maxim trebuie mânuit cu precizie, altfel se va vedea încețoșat

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu Nikon COOLPIX L340 puteți trece la un alt nivel când vine vorba de realizarea de fotografii creative de înaltă rezoluție și clipuri video din apropiere sau depărtare.

Acesta dispune de un zoom optic 28x cu VR ce vă aduce mai aproape de acțiune cu fotografii precise de 20.2 megapixeli și videoclipuri 720p HD. Designul de prindere high-end și obiectivul puternic fac ca aparatul să fie foarte ușor de folosit, în funcție de situația dumneavoastră, aparatul se poate adapta la una dintre cele 12 moduri scenă, cum ar fi Beach, Snow, Night și așa mai departe iar alimentarea se face prin patru baterii de tip AA care sunt disponibile pe scară largă.


Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500

  Avantaje:

 • Realizează capturi la rezoluții mari și videouri Full HD
 • Poate surprinde foarte ușor cadre în mișcare
 • Pentru ce oferă, prețul nu este tocmai mare

  Dezavantaje:

 • Bateriile nu oferă o autonomie tocmai bună

Verifica Pretul Acestui Produs

Un loc de cinste printre cele mai bune aparate foto de dimensiuni mai mici îl reprezintă modelul Nikon COOLPIX B500. Acesta este dotat cu un zoom optic 40x, extensibil până la 80x prin intermediul funcției Dynamic Fine Zoom și un senzor CMOS de 1/2 3”, comportându-se ca un model DSLR, fără a necesita însă schimbarea obiectivelor, acoperind toate oportunitățile de fotografiere.

Mai mult decât atât, datorită celor 16 megapixeli, camera foto te ajută să obții rezultatele dorite indiferent de subiectul surprins, ea ajută la reglarea tuturor setărilor în mod automat, fiind capabilă să detecteze mișcarea țintei.

În plus, ea conține numeroase efecte pentru fotografii, poate fi folosit pentru filmări Full HD, cadrele fiind la fel de detaliate și în acest caz iar prețul de achiziție este unul pe măsura performanțelor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Nikon COOLPIX P900

Nikon COOLPIX P900

  Avantaje:

 • Oferă o calitate superioară a imaginilor și videourilor
 • Dispune de un zoom de 83x
 • Imaginile se pot transfera foarte simplu prin Wi-Fi sau NFC
 • Prezintă 19 scene utile pentru orice ocazie

  Dezavantaje:

 • Necesită o investiție mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești un pasionat de fotografie, atunci aparatul Nikon COOLPIX P900 poate fi cea mai bună alegere pentru tine, având un incredibil zoom de 83x și 16 megapixeli ce vă permite să surprindeți detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Acest model dispune de un monitor cu unghi variabil și vizor electronic incorporat care vă permite să înregistrați filme Full HD, imaginile pot fi transferate ușor prin Wi-Fi sau NFC și dispune de funcție GPS.

În plus, camera dispune de un microfon ce se poate adapta în funcție de zoom, design-ul său nu este deloc mare, putându-se încadra în categoria celor compacte, are unghi de vizualizare larg și dispune de 19 scene, pentru a vă putea seta în funcție de locul în care sunteți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here