Cel mai bun aparat de vidat in 2019

0
1247

Exista mai multe modalitati prin care putem conserva alimente pentru a le mentine relativ proaspete pe o perioada indelungata. Majoritatea oamenilor prefera sa tina alimentele la frigider, insa chiar si asa, alimentele tinute la frigider mai mult de 1-2 zile capata un gust neplacut.

Un bun mod prin care se poate intarzia alterarea alimentelor e prin vidarea lor intr-o punga de plastic. Pastrarea in vid a alimentelor poate prelungi durata de valabilitate a alimentelor de aproape 5 ori, oferindu-va totodata posibilitatea de a pastra anumite alimente in afara frigiderului.

Chiar si asa, exista clare diferente intre multele aparate de vidat din comert, motiv pentru care vom incerca in minutele urmatoare sa aflam care sunt cele mai bune aparate de vidat de pe piata si care sunt caracteristicile pe care un bun astfel de aparat trebuie sa le posede in ziua de azi.

Top 3 Cele Mai Bune Aparate de Vidat


FoodSaver FFS004X-01

FoodSaver FFS004X-01

  Avantaje:

 • Cutter pentru reglarea marimii pungilor
 • Vidare separata uscat / umed
 • Tava de colectare

  Dezavantaje:

 • Mecanism de inchidere dubla pretentios

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest dispozitiv poate pastra alimentele proaspete de cel putin 5 ori mai mult timp decat metodele traditionale de conservare. Aparatul vine prevazut cu un spatiu de depozitare a rolei si un cutter pentru taierea pungii la finalul procesului de vidare. Acest lucru va permite sa creati propriile pungi in functie de marimea si tipul alimentelor pe care doriti sa le vidati.

El videaza totodata alimentele uscate si umede separat in mod automat, pentru a garanta o etansare sigura a alimentelor. Mai trebuie precizat ca el beneficiaza de o tava de picurare detasabila care capteaza lichidele si resturile ce apar in timpul vidarii. Per total, acesta este unul dintre cele mai sigure aparate de vidat de pe piata.


Laica VT3113

Laica VT3113

  Avantaje:

 • Putere de aspirare mare
 • Sigileaza orice tip de alimente
 • Rola de dimensiune mare

  Dezavantaje:

 • Trebuie sa asteptati cel putin 30 secunde intre sigilari

Verifica Pretul Acestui Produs

Laica VT3113 este un aparat de vidat modern dotat cu un compartiment pentru stocarea rolei, un cutter pentru pungi si role, o supapa de evacuare menita sa elibereze capacul dupa operatiunea de vidare, si multe alte facilitati interesante. Trebuie precizat totodata ca aparatul vine dotat cu o rola de dimensiune mare care poate utiliza o varietate larga de pungi pentru vidare, pungi cu dimensiuni cuprinse intre 20×28 cm si 28×300 cm.

Mai mult, el este prevazut cu o tehnologie de vidare si sigilare automata a alimentelor care realizeaza automat vidarea si sigilarea pungilor doar prin apasarea unui buton. Din punct de vedere electrotehnic, aparatul are o capacitate maxima de de 12 litri/minut si o putere de aspirare de 650mbar.


Taurus VacPack

Taurus VacPack

  Avantaje:

 • Vidare si sigilare automate
 • Camera de vidare dubla
 • Dotat cu 5 pungi speciale

  Dezavantaje:

 • Destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul de vidat Taurus VacPack foloseste un sistem complet automat de vidare si sigilare cu monitorizare electronica. El are totodata o latime maxima a foliei de 30 cm, o camera de vidare dubla cu pompa de vid cu putere de 0.8 bar, si o interfata extrem de usor de utilizat. Aceasta prevede un LED indicator pentru vidare, unul pentru etansare, si un LED pentru terminarea operatiei de etansare.

Aparatul mai este dotat totodata cu o rezistenta de 2.5 mm grosime cu bara de sigilare, butoane laterale pentru deschiderea capacului, un buton de siguranta, si un compartiment pentru depozitarea cablului.


Caracteristicile unui aparat de vidat de calitate:
Ergonomia

Atunci cand vorbim despre aparate de vidat vorbim despre dispozitive care pot fi folosite nu doar acasa dar si atunci cand plecati de acasa. Pentru uz domestic, este indicat sa achizitionati un aparat de vidat de marime considerabila, un aparat care poate procesa pungi de diferite marimi atunci cand este nevoie. Pe de alta parte, daca doriti sa vidati alimente fie in deplasari sau la locul de munca, atunci ar fi poate mai bine sa va orientati spre un aparat de vidat de dimensiuni reduse care sa aiba totodata un cablu de alimentare lung.

Functiile

Multe aparate de vidat, in special cele de ultima generatie, pot fi dotate cu functii suplimentare precum cele de marinat, sigilare automata, sau sigilare a alimentelor lichide. Desi nu este neaparat un criteriu de importanta majora, trebuie sa va orientati totodata spre acele aparate de vidat care pot vida/sigila in mod automat pentru a nu va intrebuinta prea mult in timpul procesului de vidare.

Accesibilitatea

Ne referim aici nu doar despre interfata dispozitivului care trebuie sa fie usor de intuit si utilizat, ci si despre cat de usor este aparatul de folosit. Totodata, un bun aparat de vidat trebuie sa poata acomoda pungi de dimensiuni diferite dar si capacitatea de a vida cantitati mari de alimente la un nivel acceptabil. Nu in ultimul rand, aparatul nu trebuie sa fie prea mare sau greu de utilizat, mai ales daca intentionati sa il folositi des.

* faceti click pe ” ” pentru extinderea fiecarei catacteristici.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

FoodSaver FSFSSL3840-050

FoodSaver FSFSSL3840-050

  Avantaje:

 • Vidare/sigilare automata
 • Functie de marinare
 • Design ergonomic
 • Usor de folosit

  Dezavantaje:

 • Rola de vidare cam mica

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest aparat de vidat de ultima generatie beneficiaza de un design vertical, fapt care ii confera o ergonomie sporita si o manevrabilitate mult mai mare. FootSaver FSFSSL3840-050 este capabil sa ajusteze parametrii de vidare/sigilare in mod automat, usurandu-va astfel considerabil efortul de vidare. Tot automat detecteaza si potentialele scurgeri de lichid care pot aparea in timpul procedeului de marinare cu care acest aparat de vidat este dotat.

Mai mult, aparatul beneficiaza de o vidare flexibila, un sistem care va permite sa alegeti tipul de vidare pe care il doriti, fie uscat sau umed. Nu in ultimul rand, acest aparat de vidat este construit din otel inoxidabil, o constructie care ii confera o durabilitate sporita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here