Cel mai bun aparat de tuns in 2019

0
1072

Un aparat de tuns bun este destul de ușor de găsit, fiind opțiuni pentru toate categoriile de frizeri, fie ei profesioniști, amatori sau ocazionali. Pe piață găsim o gamă variată de modele, fiecare venind cu avantajele și dezavantajele proprii, însă totuși trebuie să avem grijă deoarece chiar dacă unele pot fi de încredere, durabile, precise și eficiente, există și modele mai slabe care pot ceda după primele utilizări sau să ofere rezultate mai puțin dorite.

Diferența dintre un aparat de tuns eficient și unul mai puțin eficient ține de informațiile pe care vi le oferă și dacă brandul respectiv este unul de prestigiu, de care sunteți siguri că va spune adevărul. Pentru uzul în propria casă, un aparat de tuns trebuie să fie in general versatil, cu multe funcții, compact, ușor de depozitat și ușor de curățat.

Dacă ești un frizer profesionist și ai nevoie de un aparat de tuns cu un motor puternic deoarece volumul de păr tuns într-o zi obișnuită va fi foarte mare. Un alt factor pe care trebuie să îl iei în calcul atunci cânt alegi un aparat de tuns nou este și alimentarea, dacă se face Wireless sau direct conectat la rețea. Dacă ai nevoie de aparatul de tuns doar pentru casa ta, atunci unul cu acumulator va fi perfect cu tine, el fiind mai ușor de mânuit însă dacă lucrezi la o frizerie, este aproape obligatoriu să deții un aparat de tuns conectat la rețea deoarece durata lungă de încărcare a acumulatorului poate aduce probleme.

Pentru a face achiziția corectă, îți recomandăm să urmărești lista noastră de mai jos și să iei în calcul și părerile noastre despre aceste modele.

Top 3 Cele mai bune aparate de tuns


Remington HC5150

  Avantaje:

 • Lamelele sunt realizate din oțel inoxidabil
 • Forma aparatului este una ergonomică
 • Alimentarea se face cu acumulatori ce oferă autonomie de 30 de minute

  Dezavantaje:

 • Pieptenii sunt realizați din plastic, existând riscul de a se rupe

Verifica Pretul Acestui Produs

Remington HC5150 este un aparat de tuns produs de Remington ce poate tăia eficient un volum mare de păr la o viteză bună, fiind totodată simplu de folosit dar și ieftin. Lamele sale sunt realizate din oțel inoxidabil, fiind create în așa fel încât să încurajeze autoascuțirea, în pachet vom găsi doi piepteni detașabili, interschimbabili, oferind în total 15 trepte de control a lungimii firului de păr, între 3 și 42mm.

Aparatul de tuns are un corp ergonomic ce oferă o priză foarte ușoară iar anterior găsești plasat butonul de pornire și indicatorul luminos de încărcare a bateriei.

În plus, dispozitivul are un acumulator ce se încarcă la o rețea normală de curent, iar după o încărcare completă oferă autonomie de 30 de minute.


Philips HC3420/15

  Avantaje:

 • Include un acumulator ce oferă autonomie de 60 de minute
 • Permite control al lungimii firului de păr între 1 și 23mm
 • Include un pieptene ajustabil

  Dezavantaje:

 • Nu oferă foarte multe accesorii

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips HC3420/15 poate fi considerat un produs de excepție de la Philips, dacă luăm în calcul tehnologia pe care o incorporează, precizia de tuns și totodată și prețul foarte bun.

Noua tehnologie numită DualCut este concepută pentru orice tip de păr și este creată să taie de două ori mai repede decât mașinile de tuns obișnuite. Lama sa de tuns este realizată din oțel inoxidabil, făcută să reziste la uzură și să ofere performanță și siguranță când o utilizezi și în plus, ele incorporează un sistem de asicuțire automată, eficiența în tăiere păstrându-se pe o lungă durată.

Tăierea părului la o lungime predefinită este realizată cu un pieptene reglabil în 12 poziții, de la o lungime de 1mm la 23mm iar după o încărcare de 8 ore, mașina poate tunde timp de 60 de minute fără oprire.


BaByliss E709PE

  Avantaje:

 • Lucrează pe 2 nivele, 3-18mm și 21-36mm
 • Lamele sunt mobile cu ungere automată
 • Oferă autonomie de 30 de minute

  Dezavantaje:

 • Mânerul este unul mai alunecos

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unui aparat de tuns care să îți ofere o autonomie sporită și care să poată fi folosit cu succes oriunde, BaByliss E709PE este dispozitivul de care ai nevoie.

Acesta este un aparat cu acumulator care poate fi utilizat până la 30 de minute după o încărcare ce nu depășește 6 ore însă ceea ce atrage cu adevărat atenția asupra acestui model sunt calitatea lamelor și numeroase opțiuni pe care le include. Sistemul ajustabil este unul inteligent ce permite un control superior asupra lungimii părului, indiferent de unghiul de tăiere, acesta lucrând pe intervalele 3-18mm dar și 21-36mm, funcția de filare este ideală pentru descurcarea părului iar funcția Turbo crește eficiența de tăiere a părului.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Philips HC5440/80

Philips HC5440/80

  Avantaje:

 • Se poate folosi cu sau fără fir, în funcție de preferințe
 • După o încărcare de 8 ore, acumulatorul rezistă 75 de minute
 • Oferă un interval mare de tăiere, între 0,5mm și 23mm
 • Are design ergonomic și ușor de ținut în mână

  Dezavantaje:

 • Conține puține accesorii

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips HC5440/80 este un model de performanță de la Philips, care își merită din plin statutul de cel mai eficient aparat de tuns al lor. Acest dispozitiv dispune de tehnologia inovatoare DualCut, capul de tăiere al acestuia fiind conceput să funcționeze neîntrerupt, el tăind de două ori mai rapid decât mașinile de tuns obișnuite. Se realizează astfel un sistem de ascuțire dublă a lamelor și un nivel redus de frecare, iar dumneavoastră puteți să tundeți fără probleme orice tip de păr.

Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil, asigurând rezistență crescută la utilizare și nu necesită lubrifiere, tunsul se poate realiza scurt, de la 0,5mm sau aveți posibilitatea să alegeți 23 de lungimi diferite, de la 1mm la 23mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here