Cel mai bun aparat de ras clasic in 2019

0
3156

Atenția pe care o oferă un bărbat asupra aspectului exterior și detaliilor legate de igienă reflectă respectul de sine și implicit poziția sa în societate. Un bărbat îngrijit este de cele mai multe ori și unul de succes, ceea ce înseamnă că nu numai un regim de viață sănătos este necesar, ci și preocuparea pentru întreținerea corectă a părului și pielii. Astfel, un capitol important îl reprezintă bărbieritul corespunzător.

Înlăturarea părului facial reprezintă una dintre cele mai comune îndeletniciri ale bărbaților și a devenit un proces care se desfășoară în exclusivitate acasă, mulți bărbați apelând la aparatele de ras clasice deoarece acestea le oferă mai multe avantaje, iar investițiile făcute periodic în achiziționarea lor sunt mai reduse decât cele necesare pentru unul electric.

Atunci când sunteți pe cale să achiziționați un nou aparat de ras clasic, ar fi indicat să fi fiți atenți la numărul de lame deoarece acesta poate indica eficiența aparatelor dar și la orientarea lor deoarece acest aspect reprezintă un detaliu tehnic de finețe care indică un randament mai bun sau mai puțin bun, cele mai bune aparate fiind dotate cu stabilizatoare între lamele dispuse paralel și, de asemenea, unghiul format între lamă și pielea feței este foarte important pentru obținerea acelei tăieturi oblice și pentru secționarea cât mai apropiată de rădăcină a firului de păr.

Astfel, dacă ești o persoană care se respectă și investește mult timp în îngrijirea personală, sugerăm achiziționarea unuia dintre următoarele aparate de ras care cu siguranță își va face treaba la un randament foarte bun.

Top 3 Cele mai bune aparate de ras clasice


Wilkinson Quattro Titanium

Wilkinson Quattro Titanium

  Avantaje:

 • Este un aparat 3 în 1 ce permite raderea, tăierea și stilizarea părului facial
 • Are 4 nivele de reglare
 • Se achiziționează la un preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Trimmer-ul poate fi considerat cam mic de unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Wilkinson Quattro Titanium este un aparat de ras 3 în 1 care rade, taie și stilizează părul facial, fiind printre primele aparate de ras din lume pentru un bărbierit umed, cu un trimmer care permite tăierea, modelarea și sculptarea părului facial.

Acest aparat de ras are 4 nivele de reglare care permit tăierea părului la lungimea dorită, este rezistent la apă, ceea ce permite utilizarea în siguranță la duș, trimmer-ul funcționează cu baterii AA iar a cincea sa lamă permite stilizarea precisă a perciunilor, bărbii și mustății.

În plus, lamele sale sunt din titaniu, plasate pe un cap pivotant, banda lubrifiantă oferă o senzație de hidratare și confort iar banda de tensionare a pielii facilitează bărbieritul.


Gillette Fusion ProGlide Styler

Gillette Fusion ProGlide Styler

  Avantaje:

 • Este foarte eficient, având 5 lame paralele care asigură secționarea optimă a firelor de păr
 • Lamele sunt fiabile și rezistente, fiind prevăzute cu micro-stabilizatori
 • Pachetul conține mai multe accesorii

  Dezavantaje:

 • Poate fi folosit în modul vibrații doar cu baterii

Verifica Pretul Acestui Produs

Gillette Fusion ProGlide Styler este un aparat de ras ce vine la un preț foarte bun, având tehnologia Fusion, pentru a oferi experiența unui bărbierit de calitate tuturor utilizatorilor.

Acest aparat este un model inovator de aparat de ras cu rezerve, care incorporează nu mai puțin de 5 lame paralele, acestea fiind stabilizate și garantează eficiență sporită. Mânerul său ergonomic cu grip anti-alunecare vibrează în timpul utilizării, dispozitivul fiind alimentat pe bază de baterii.


Muehle Safety Razor-R89

Muehle Safety Razor-R89

  Avantaje:

 • Lama sa este extrem de eficientă
 • Cât timp este plasată corect, lama nu se va mișca și nu va crea accidente
 • Este confecționat din materiale rezistente

  Dezavantaje:

 • Oferta de preț este ceva mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Muehle Safety Razor-R89 este unul dintre cele mai populare aparate de ras clasice datorită preciziei de care dă dovadă dar și al construcției de mare finețe și a finisajului crom lucios.

Lamele sale se pot schimba prin simpla deșurubare a părții de sus și odată plasată corect, lama va rămâne fixă fără a se mișca, provocând astfel o tăietură, la fel ca alte aparate de ras.

În plus, aparatul se poate folosi pe toate tipurile de ten, este confecționat din materiale rezistente ce îi oferă o durată de viață foarte mare iar greutatea sa nu depășește 70 de grame.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Timor Solingen Safety Razor

Timor Solingen Safety Razor

  Avantaje:

 • Pachetul conține și o lamă de ras eficientă
 • Mânerul său crestat împiedică alunecarea aparatului
 • Are mânerul realizat din oțel inoxidabil și capul din aliaj de zinc
 • Se poate folosi pe o durată mare de timp

  Dezavantaje:

 • Prețul său este pe măsura calității

Verifica Pretul Acestui Produs

Timor Solingen Safety Razor este probabil cel mai bun aparat de ras, aparținând liniei Gentle Shaver, având un piaptăn închis ce face ca bărbieritul să fie mai puțin agresiv decât cu un aparat cu piaptăn deschis.

Acesta are un mâner realizat din oțel inoxidabil, capul aparatului este realizat din aliaj de zinc, în pachet se mai oferă și o lamă pentru bărbierit iar dimensiunea mânerului este de 100mm.

În plus, mânerul său este unul crestat, ceea ce îl face ușor de ținut în mână, fără a exista riscul de fi scăpat, deoarece este realizat din oțel inoxidabil, nu ruginește și totodată i se oferă o durată de viață foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here