Cel mai bun aparat de fitness pentru tonifiere in 2021

0
3571

Activitatea zilnică este esențială, mai ales de când munca la birou a devenit ceva comun și întâlnită din ce în ce mai des. Pentru a obține acele 30 de minute necesare zilnic, mersul până la sală poate însemna o adevărată investiție de timp pe care nu foarte mulți și-o permit, motiv pentru care te poți orienta către câteva exerciții la domiciuliu, mult mai ușor de realizat cu echipamentul corespunzător.

Aparatele de fitness pentru tonifiere își găsesc locul atât printre amatori care doresc doar să realizeze cele 30 de minute de activitate zilnică dar și pentru cei experimentați, care au un program strict, principalul avantaj fiind în susținerea coloanei, menținând mișcarea corectă pe toată amplitudinea, izolând mușchii țintiți și prevenind accidentele.

Așa cum probabil știi deja, dacă nu deții suficientă experiență, dacă nu ai stabilită o rutină de exerciții, nu este indicat să treci direct la aparatele avansate, riscul de accidentare fiind mai mare, pentru începători, aparatele care antrenează toți mușchii trunchiului sunt perfecte, acestea obișnuind utilizatorul cu mișcările corecte și eficiente.

Indiferent ce tip de dispozitiv alegi, fii atent la câteva detalii ce țin de ergonomie și siguranță. În general suporturile pentru cap, gât, coloană sau glezne trebuie să fie capitonate cu burete, iar băncuțele, ușor de curățat și rezistente la transpirație.

Un aspect ce ține atât de siguranță cât și de fiabilitate ar fi greutatea maximă admisă iar cum ești pe cale să acumulezi masă musculară, va trebui să anticipezi greutatea viitoare.

Acestea fiind spuse, dacă ești o persoană foarte ocupată care nu-și permite să petreacă mult timp la sală, sugerăm achiziționarea unui aparat de fitness pentru tonifiere pentru acasă precum următoarele.

Top 3 Cele mai bune aparate de fitness pentru tonifiere


Fittronic AB101

Fittronic AB101

  Avantaje:

 • Dispune de 4 nivele de dificultate
 • Se achiziționează la un preț rezonabil
 • Este ușor de depozitat fiind pliabil

  Dezavantaje:

 • Nu susține mai mult de 100Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Fittronic AB101 este un aparat ideal pentru exercițiile de acasă, putând cu numai 5 minute pe zi să obțineți rezultate considerabile.

Cu acest aparat puteți slăbi și modela corpul așa cum doriți, este creat pentru a fi ușor depozitat deoarece este pliabil, dispune de mânere confortabile și un calculator multifuncțional ce afișează timpul, numărul de exerciții, calorii și numărul de repetări pe minut, are mai multe trepte de reglare pentru a mări dificultatea exercițiului, este construit din materiale rezistente și durabile iar mânerele confortabile acoperite cu cauciuc sunt antiderapante și plăcute la atingere.


TECHFIT AB 1500

TECHFIT AB 1500

  Avantaje:

 • Prezintă 6 trepte de intensitate
 • Este pliabil și ușor de depozitat
 • Dispune de ecran ce oferă diferite informații

  Dezavantaje:

 • Se poate plasa doar într-o singură poziție

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul de tonifiere TECHFIT AB 1500 antrenează eficient atât mușchii abdominali cât și mușchii spatelui, brațele, șoldurile, picioarele și fesele.

Acest aparat este prevăzut cu perne din spumă pentru susținerea brațelor și a genunchilor, dispune de ajustare a intensității, fiind atât pentru începători cât și pentru avansați, suportă maxim 100Kg, dispune de ecran ce afișează numărul de repetări/minut, timpul și caloriile și se poate plia, ocupând un spațiu mic.


Kondition AB Dual trainer

Kondition AB Dual trainer

  Avantaje:

 • Dispune de un calculator eficient și performant
 • Este realizat din materiale de calitate, rezistente în timp
 • Se poate utiliza în mai multe poziții

  Dezavantaje:

 • Este mai greu de depozitat datorită formei voluminoase

Verifica Pretul Acestui Produs

Kondition AB Dual trainer este un aparat perfect pentru a antrena o gamă variată de mușchi printre care cei ai spatelui, brațele, șoldurile, mușchii abdominali, picioarele și fesele.

Acest aparat dispune de mai multe poziții, suportă maxim 100Kg, este pliabil și dispune de un computer performant care poate calcula diferite necesități, este realizat din materiale rezistente și de o durată lungă de viață iar pernuțele sale de calitate vor oferi confortul necesar pentru fiecare exercițiu.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Mediashop 2162

Mediashop 2162

  Avantaje:

 • Este solid, fiind realizat din oțel
 • Suportă o greutate de maxim 110Kg
 • Greutatea sa de 10Kg și faptul că se poate plia îl fac ușor de transportat
 • Este perfect pentru a slăbi și a vă modela corpul direct de acasă

  Dezavantaje:

 • Are o singură poziție, fiind un aparat fix

Verifica Pretul Acestui Produs

Mediashop 2162 a fost conceput special pentru a slăbi rapid și pentru a vă modela corpul într-un mod foarte eficient.

Acesta utilizează poziția yoga privind în jos și executarea abdomenelor, care, cu o putere uriașă vă modelează corpul. Aparatul este realizat din oțel, plastic și spumă pentru pernuțe, suportă maxim 110Kg și are o greutate de 10Kg care, odată ce este pliat, îl face foarte ușor de transportat.

În plus, aparatul vine cu un calculator modern și eficient, are poziție fixă, materialele ce îl compun îl fac rezistent în timp iar prețul de achiziție este unul direct proporțional cu ce oferă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.