Cel mai bun aparat de aer condiționat in 2019

0
631

Odată cu sosirea perioadei mai călduroase, randamentul tuturor persoanelor din casă scade datorită disconfortului termic cauzat de vremea de afară. Chiar dacă te relaxezi sau muncești, fie la birou, fie treburi casnice, se simte nevoia folosirii unui dispozitiv care să răcească aerul din încăpere.

Printre dispozitivele care te-ar putea ajuta se numără și aparatul de aer condiționat. Poate că te vei gândi că un astfel de aparat te va costa mult însă nu e chiar așa, pe piață există o sumedenie de modele care se comercializează la prețuri accesibile, dând șansa oricărei persoane să beneficieze de un mediu optimizat termic.

Performanțele unui aparat de aer condiționat se măsoară în BTU, o unitate de măsură pentru energie termică echivalentă ca valoare față de cantitatea de căldură necesară pentru a crește temperatura unei livre de apă, cu un grad Fahrenheit.

Dacă ai nevoie de un aparat de aer condiționat, cel mai bine e să alegi unul care se va monta pe perete, acestea montându-se ușor, având costul de achiziție mai mic și reușind să ofere performanțe bune în orice tip de cameră.

Când alegem un aparat de aer condiționat, trebuie să ne uităm și la tehnologia folosită de acesta, mai nou apărând aparate de aer condiționat inverter care au meritul de a da randament mai bun, având o capacitate mai mare de optimizare și un nivel de zgomot mai mic.

Chiar dacă știi deja cam ce ar trebui să cumperi, nu ezita să te uiți peste lista de mai jos, produsele de aici fiind testate și recunoscute ca fiind de o calitate mai bună decât veți observa la prima vedere.

Top 3 Cele mai bune aparate de aer condiționat


Heinner HAC-9INVB

Heinner HAC-9INVB

  Avantaje:

 • Consumul său este unul foarte mic
 • Are un design potrivit oricărei camere
 • Timer-ul, funcția turbo și de auto-restart sunt prezente

  Dezavantaje:

 • Nu are autocurățare

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner HAC-9INVB este un aparat de aer condiționat cu performanțe de top la un preț imbatabil. Design-ul său modern îi oferă posibilitatea să se camufleze ușor peste pereții albi, mai ales că toate indicatoarele sale sunt discret mascate de carcasă, fiind vizibile doar în timpul funcționării. Acesta este suficient de puternic încât să îți răcorească dar și încălzească o cameră de dimensiuni mari, având nu mai puțin de 9000BTU, este dotat cu auto-restart, în cazul în care se întrerupe curentul și poate realiza operațiuni de mentenanță.

Aparatul aparține clasei energetice A++ și dispune de funcția DC Inverter, fiind foarte economic iar dacă dorești să încălzești/răcești rapid o cameră, o poți face prin intermediul funcției turbo.


Star-Light ACM-12BIN

Star-Light ACM-12BIN

  Avantaje:

 • Randamentul este foarte bun, având în vedere consumul foarte mic
 • Produce doar 54dB ca zgomot
 • Utilizează tehnologia inverter de 12000BTU

  Dezavantaje:

 • Nu este foarte eficient pe spații mai mari de 50mp

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți un aparat de aer condiționat de la Star-Light, atunci modelul ACM-12BIN vă poate oferi eficiență bună la un preț accesibil. Drept capacitate, acesta oferă până la 12000BTU, fiind potrivit pentru suprafețe ce ating 50mp, eficiența energetică fiind una superioară, aparținând clasei A++ iar ca opțiuni de utilizare avem telecomada și panoul cu display LED, alături de multe funcții printre care cea de dezumidificare, auto-restart, filtru lavabil, timer și Sleep Mode, toate folositoare pentru stabilirea confortului.

Filtrul său de particule este unul de ultimă generație, asigurând un aer lipsit de praf iar ca nivel de zgomot, acesta produce doar 54dB.


Vortex VAC-A18A1D

Vortex VAC-A18A1D

  Avantaje:

 • Este un dispozitiv silențios, producând doar 38dB
 • Capacitatea sa atinge 18000BTU
 • Dispune de multe funcții

  Dezavantaje:

 • Nu este un aparat de aer condiționat inverter

Verifica Pretul Acestui Produs

Vortex VAC-A18A1D este conceput astfel încât să satisfacă standardele de protecție a mediului, funcționând cu agenul frigorific R-410A.

Acest dispozitiv dispune de un timer ce vă permite să porniți automat sau să opriți climatizatorul la un moment dat, funcție auto-restart și dezumidificare, asigurând uscarea aerului, evitând scăderea bruscă a temperaturii.

Ca putere acesta poate atinge 18000BTU, însă nu este inverter, aparținând clasei energetice A și acoperind o suprafață de 40mp.

În plus, dacă doriți un dispozitiv silențios, acesta este cel ales, producând doar 38dB.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Whirlpool SPIS 412L

Whirlpool SPIS 412L

  Avantaje:

 • Aparține clasei energetice A+ și este inverter, rezultând un consum mai mic
 • Are un număr foarte mare de funcții
 • Design-ul său este unul modern și frumos

  Dezavantaje:

 • Nu poate acoperi camere mai mari de 30mp

Verifica Pretul Acestui Produs

Whirlpool SPIS 412L asigură o răcire rapidă, un schimb eficient de căldură rezultând o eficiență energetică ridicată. Acesta selectează automat un mod adecvat de operare, în funcție de temperatura din interiorul camerei, fiind controlat de un microprocesor prezent în interior care detectează temperatura camerei și controlează fluxul de aer în consecință.

Dispozitivul are tehnologia inverter, ce permite control strict al rotațiilor compresorului, reduce vibrațiile și zgomotul, crescând eficiența aparatului.

Aparatul are o putere de 12000BTU, ideal pentru camerele ce au o suprafață în jurul valorii de 25mp, are auto-curățare, timer dar și funcție de auto-restart în cazul penelor de curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here