Cel mai bun aparat auditiv in 2021

1
13525

Tot mai multe persoane au dificultăți în percepția sunetelor în medii acustice dificile, chiar dacă nivelul de conștientizare a importanței auzului a crescut, multe persoane întâmpinând probleme chiar de la vârste fragede. Chiar dacă ai crede că majoritatea persoanelor care au nevoie de un aparat auditiv sunt bătrânii, trebuie să știi că doar o treime din pacienții afectați de problemele de auz sunt pensionari, majoritatea fiind la școală sau încadrați la muncă având sub 55 de ani.

Aparatele auditive sunt încadrate în mai multe segmente de prețuri, putând satisface nevoile oricărui pacient, fie că dispune sau nu de o anumită sumă de bani. Luând în considerare consecințele psihosociale și economice negative ale problemelor de auz, achiziția unui aparat auditiv reprezintă o prioritate pentru orice persoană care are ghinionul de a dispune de o astfel de problemă.

Este adevărat că un aparat auditiv, ca toate produsele, provoacă feedback pozitiv sau negativ, un aparat auditiv vă poate ajuta să vă recuperați sunetele odată pierdute însă sunt și multe păreri care spun că odată amplificat, sunetul poate provoca senzația de fluierat sau să fie zgomotos însă acest lucru se poate remedia odată cu achiziționarea unui aparat auditiv modern, corespunzător și de calitate bună iar dacă nu deții suficiente cunoștințe pentru a diferenția aparatele auditive, îți sugerăm să alegi unul dintre următoarele dispozitive.

Top 3 Cele mai bune aparate auditive


Aparat auditiv retroauricular JIH-115

KANFO KF-909

  Avantaje:

 • Reprezintă o achiziție ieftină și totodată eficientă
 • Pachetul conține tot ce are nevoie, inclusiv baterii de lungă autonomie
 • Se poate purta de ambele sexe fără probleme

  Dezavantaje:

 • Este bun doar pentru o hipoacuzie ușoară spre medie, nu una mai puternică

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul auditiv retroauricular JIH-115 este un aparat auditiv de calitate cu amplificare mare a sunetului care nu generează zgomote proprii fiind totodată ușor de montat în spatele urechii.

Alimentarea sa se face prin baterii zinAir ce oferă o autonomie de 20-30 de zile sau prin baterii AG5 care oferă o autonomie de circa 70 de ore iar amplificarea maximă a sunetului la ieșire este de 126dB.

În plus, aparatul este unisex, putându-se folosi atât de bărbați cât și de femei iar pachetul său conține aparatul auditiv bineînțeles, 3 dopuri adaptor pentru ureche, o perie de curățare, 8 baterii, dintre care 6 zinAir și 2 AG5 și un manual de utilizare în cazul în care întâmpinați dificultăți.


KF-910

KF-910

  Avantaje:

 • Bateriile sale oferă o autonomie de 5 zile fiecare
 • Vine la pachet cu două dopuri siliconate pentru fixarea ușoară în ureche
 • Dispune de un buton de volum cu 5 trepte și un buton on/off

  Dezavantaje:

 • Bateriile AG3 găsite în magazine nu vor fi la fel de bune ca cele originale din pachet

Verifica Pretul Acestui Produs

KF-910 este un aparat auditiv de tip dop cu amplificare, acesta introducându-se în orificiul urechii și putându-se folosi atât de persoanele cu probleme ușoare de auz cât și de persoanele cu probleme grave de auz.

Aparatul se întreține și folosește foarte ușor, având un buton de volum cu 5 trepte, un buton on/off iar în pachetul acestuia găsim 2 dopuri siliconice de dimensiuni diferite pentru fixarea acestuia cât mai bine în canalul auditiv.

În plus, aparatul se poate purta la urechea stângă dar și la cea dreaptă, este însoțit de cutie de protecție, fucționează cu o singură baterie de 1,5V model AG3 ce are o autonomie de 5 zile iar amplificarea sunetului se face cu 40dB.


Powertone HP-680

Powertone HP-680

  Avantaje:

 • Pachetul dispune de patru dopuri pentru fixare și două baterii AG3
 • Are un singur buton pentru volum și pentru a se opri/porni
 • Dimensiunile sale sunt reduse, fiind ușor de utilizat

  Dezavantaje:

 • Este în mare parte doar pentru hipoacuzie severă

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul auditiv Powertone HP-680 se remarcă prin design-ul său de dimensiuni reduse, conceput pentru a oferi un maxim de discreție în eliminarea disconfortului provocat de aparatele care se prind în spatele urechii.

Aparatul este unul intraauricular pentru o hipoacuzie severă, amplifică puternic și dă claritate discuțiilor și altor sunete, greutatea și dimensiunile sale sunt mici, fiind ușor de purtat și se utilizează foarte simplu, având un singur buton pentru reglarea volumului care este totodată și pentru oprirea dispozitivului.

Mai mult decât atât, dispozitivul este realizat din material plastic de culoare asemănătoare pielii, vine însoțit de patru dopuri pentru fixarea în ureche și se alimentează cu câte o baterie AG3.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

KANFO KF-809

KANFO KF-809

  Avantaje:

 • După o reîncărcare de 4 ore, poate rezista până la 30 de ore
 • Este ușor și comod de purtat
 • Dispune de mai multe butoane utile
 • În pachet sunt introduse și 4 dopuri siliconice

  Dezavantaje:

 • Încărcarea nu se poate face instant, cum s-ar fi putut la un aparat cu baterii

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul auditiv KANFO KF-809 este unul retroauricular performant, de ultimă generație cu prindere după ureche care reușește cu succes să facă față atât problemelor minime de auz cât și unei hipoacuzii severe.

Dispozitivul se poate încărca la rețea, având un timp de încărcare de 4 ore și o autonomie de 30 de ore, are patru trepte de volum și dispune de mai multe butoane cum ar fi cel de reglare al volumului, cel on/off și un buton H care scade zgomotul din jur în frecvență joasă.

În plus, aparatul se poate folosi atât la urechea stângă cât și la cea dreaptă, greutatea și dimensiunile sunt mici, este realizat din plastic asemănător culorii pielii și vine însoțit de 4 dopuri siliconice pentru fixarea în ureche.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.