Cel mai bun antivirus Android in 2019

0
114

cel mai bun antivirus android

Android este printre cele mai utilizate sisteme de operare din lume, ceea ce înseamnă că este bine să aveți cele mai bune aplicații de securitate și instrumente antivirus pentru Android instalate pe dispozitivul dumneavoastră, deoarece sistemul de operare produs de Google este adesea vizat de malware datorită popularității sale.

Indiferent de software-ul pe care îl utilizați pe telefonul sau tableta dvs. Android, ar fi bine să aveți instalat un antivirus sau o aplicație de securitate pe dispozitivul respectiv. Mulți antiviruși fac mult mai mult decât să ruleze scanări automate și vor încerca în mod activ să prevină deschiderea sau descărcarea paginilor web și a fișierelor rău intenționate.

De la an la an pot apărea noi probleme de exploatare a utilizatorilor și la fel cum aplicațiile au nevoie permanent de noi actualizări, la fel este și în cazul antivirușilor. Cu cât amenințările sunt mai mari, cu atât antivirusul trebuie să fie din ce în ce mai puternic și mai bun pentru telefonul dumneavoastră.

Printre rolurile unui antivirus pentru android se numără:

 • Blocarea site-urilor periculoase
 • Trimiterea de alerte utilizatorului
 • Scanează tot ce veți descărca

Ce nu poate face, insa, este să dezinstaleze aplicații, iar în situația asta poate trimite alerte către dumneavoastră, astfel încât să le dezinstalați manual, pentru a nu vă provoca probleme.

Play Store este un loc potrivit și safe la ora actuală de unde dumneavoastră puteți instala aplicații, pentru că Google le testează și într-o proporție foarte multe, cele care prezintă probleme, nu trec de acele teste.

Cu timpul, au apărut părțile terțe care au încercat să provoace diverse neplăceri, numite probleme cu malware sau adware. Aveți grijă pe unde navigați, pentru că mereu vor fi site-uri care vor avea drept scop accesarea datelor din telefonul dumneavoastră.

În principiu, nu există cel mai bun antivirus android, pentru că în esență toate fac cam același lucru, tineți cont însă că acești antiviruși solicită memorie RAM, spațiu de stocare și putere de calcul din procesor.

CARACTERISTICILE UNUI ANTIVIRUS ANDROID:

Numărul de utilizatori: O licență de antivirus poate fi folosită de o singură persoană, respectiv un singur dispozitiv sau poate fi folosită  pentru mai multe dispozitive cum ar fi: telefon, laptop, tablete.

Perioada de valabilitate: Se referă la numărul de luni sau ani în care licența este valabilă și funcțională. După expirarea acestei perioade, care este de obicei de 12 luni, trebuie să cumpărați o alta nouă.

Tipul de platformă: În cazul de față ne referim strict la antivirusul pentru Android, însă există și pentru iOs, Mac, Windows, Linux etc. În funcție de tipul dispozitivului dumneavoastră, puteți alege și tipul antivirusului pe care îl veți achiziționa.

Performanța antivirusului: Trebuie să înțelegeți că un antivirus nu garantează 100% evitarea unui pericol în online, însă oferă protecție și este eficient, crescând seminificativ șansele de a respinge un eventual atac cibernetic.

Printre cei mai buni antivirusi din lume se numără:

 • BitDefender, un produs românesc foarte cunoscut și foarte utilizat
 • Kaspersky
 • Eset
 • Panda
 • Avast
 • AVG
 • Avira
 • Norton
 • McAfee

Top 3 Cele mai bune antivirusuri Android


Panda AntiVirus Windows + Android

Panda AntiVirus Windows + Android

  Avantaje:

 • Prețul accesibil
 • Livrare în format digital
 • Protecție în timp real
 • Poate fi folosit pentru Windows, Linux, Apple, Android, tablete, smartphone-uri

  Dezavantaje:

 • Trebuie să plătiți pentru alte funcții care nu se află în acest pachet

Verifica Pretul Acestui Produs

Licența va trebui să o instalați pe website-ul oficial, împreună cu detaliile de activare și instalare. Acest tip de antivirus protejarea dispozitivul dumneavoastră în timp real, împotriva tuturor amenințărilor, păstrează intrușii în afara rețelei dumneavoastră wireless și vă protejează identitatea în mediul virtual.

Acest antivirus nu numai că va scana fișierele pe care le descărcați și că le veți găsi în memoria telefonului, dar poate și să scaneze un spațiu de stocare extern, cum ar fi cardul SD. Aplicațiile sunt evaluate utilizând o scală de confidențialitate pentru a vă ajuta să decideți cu ușurință cât de mult pot avea încredere în datele dumneavoastră.

Integratul „Protecția identității” verifică în mod regulat dacă adresele de e-mail de pe lista dvs. de contacte au fost implicate în orice încălcare majoră a datelor. Aplicația este controlată de un portal de administrare bazat pe web, care este extrem de util dacă doriți să configurați o politică comună pe mai multe dispozitive Android.


Bitdefender Mobile Security

  Avantaje:

 • Preț accesibil
 • Asigură servicii antivirus și de securitate web
 • Oferă informații personalizate
 • Are modul antifurt
 • Scanare la cerere

  Dezavantaje:

 • Valabilitate doar 12 luni

Verifica Pretul Acestui Produs

Antivirusul de la Bitdefender este unul popular printre utilizatorii de antiviruși android, datorită funcțiilor sale: antifurt, securitate web, verificarea aplicațiilor mobile, scanare la cerere, scanare la instalare. În ciuda prețului său, care pentru unii poate părea scăzut, să știți că Bitdefender este un produs românesc, de calitate superioară, cunoscut în întreaga lume, datorită calităților sale recunoscute de foarte mulți clienți. Tehnologia sa de scanare in-the-cloud detectează chiar și cele mai recente amenințări, fără a afecta bateria.

Acest antivirus Android vă va asigura că dispozitivul dumneavoastră va rămâne în siguranță încă de la instalarea sa și veți fi informat în timp real în legătură cu orice eveniment ar apărea.

Bitdefender este un nume mare în comunitatea de securitate, iar programul său antivirus gratuit este extrem de ușor. De fapt, acesta nu rulează în fundal, ceea ce eliberează resursele de sistem și economisește durata de viață a bateriei.

Acest lucru înseamnă că trebuie să programați scanări sau să le rulați manual pentru a fi în siguranță. Acestea fiind spuse, toate aplicațiile noi descărcate pe dispozitivul dvs. sunt scanate automat. Un alt avantaj al acestei aplicații este faptul că este gata să meargă imediat ce este instalat – nu este necesară nicio configurare suplimentară.


Antivirus McAfee Total Protection

  Avantaje:

 • Funcție anti-furt
 • Folosit pentru Android, tablete, calculatoare
 • Protecție a datelor personale prin parolă și criptare
 • Calitate superioară

  Dezavantaje:

 • Valabilitate doar 12 luni

Verifica Pretul Acestui Produs

Antivirusul McAfee este ideal pentru protejarea datelor financiare, fiscale, cât și personale. El asigură un grad ridicat de confidențialitate și vă avertizează ori de câte ori există o problemă ce vă poate afecta telefonul.

Mai mult, acest anrivirus a fost programat sa consume mai putine resurse decat ar consuma de regula un soft antivirus. Asta datorita faptului ca beneficiaza de o functie multi-platformica, motiv pentru care isi poate regula procesele in functie de resursele pe care le are la dispozitie.

Datorita faptului ca ofera protectie a datelor personale prin parola si un grad foarte avansat de criptare, el va poate feri de aproape orice tip de furt de identitate. In ziua de azi, asta este una dintre functiile pe care orice antivirus ar trebui sa le posede.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bitdefender Total Security

  Avantaje:

 • Straturi multiple de protectie anti-ransomware & remediere ransomware
 • Protejează datele personale împotriva unor atacuri de tipul ransomware.
 • Actualizări automate
 • Protecție continuă

  Dezavantaje:

 • Prețul ceva mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandăm acest produs tocmai datorită caracteristicilor sale multiple. Este un produs complex, ce asigură o serie de funcții necesare bunei funcționări a dispozitivelor dumneavoastră fara a consuma prea multe resurse.

Fiind un antivirus de ultima generatie, el se actualizează în mod automat, din proprie initiativa, iar dumneavoastră economisiți timp și efort in acelasi timp. Mai trebuie mentionat ca el nu se actualizeaza in timp ce utilizati alte aplicatii utile ci doar cand dispozitivul dvs este in stand-by.

Prin prisma faptului ca serviciul de protecție continuă este opțional și poate fi dezactivat oricând doriți, Bitdefender poate fi considerat unul dintre cele mai avansate soft-uri antivirus in momentul de fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here