Cei mai buni roboţi de bucătărie in 2019

0
839

Fiecare bucătar, începător sau profesionist, ştie că un robot de bucătărie poate îmbunătăţi semnificativ calitatea unei mese sănătoase. Un robot de bucătărie poate fi folosit în mai multe feluri, pentru carne, pentru a pregăti un suc natural etc.

Când vine vorba de alegerea unui robot de bucătărie totusi, multe persoane întâmpină oarecare dificultăţi in a alege robotul potrivit. Pentru a alege un robot de bucătărie mai bun trebuie să luam în calcul unele aspecte cum ar fi capacitatea sa, deoarece în timpul unei reuniuni de familie sau o petrecere vă va veni la îndemână un spaţiu mai mare în robot, puterea motorului său, să nu fie foarte mare să crească consumul de energie foarte mult dar nici prea mică pentru a întâmpina probleme la preparare şi durabilitatea acestuia.

Top 3 Cei mai buni roboţi de bucătărie


Robotul de bucătărie Star-Light Quisine QUI-905

Robotul de bucătărie Star-Light Quisine QUI-905

  Avantaje:

 • Are o putere mare de 1000W
 • Capacitate a blenderului perfectă
 • Design modern

  Dezavantaje:

 • Un robot destul de zgomotos

Verifica Pretul Acestui Produs

Robotul de bucătărie Star-Light este dotat cu o gamă variată de accesorii care vă vor fi de mare ajutor când veţi dori să preparaţi reţelete dumneavoastră preferate.

Acest robot poate tăia, răzui sau felia folosind cele trei discuri reversibile din inox, cu storcătorul de citrice puteţi realiza sucuri din fructele dumneavoastră preferate, cu discul pentru emulsifiere puteţi realiza diferite creme pentru deserturile favorite iar cu cele două lamele, din plastic şi inox, se pot mărunţi sau amesteca alimente. În plus el vine cu mai multe vase, două blendere tradiţionale şi o raşniţă pentru a răşni boabe de cafea, sare sau chiar nuci. Puterea robotului de 1000W şi capacitatea de 1,5 l a blenderului îmbinată cu 1,2 l a bolului îl fac un instrument eficient şi rapid în preparare.

Robotul de bucătarie are un design plăcut, ce îmbină frumuseţea inoxului de calitate cu negrul, dând un aspect modern bucătăriei dumneavoastră.


Robotul de bucătărie PHILIPS Viva Collection HR7762/00

Robotul de bucătărie PHILIPS Viva Collection HR7762/00

  Avantaje:

 • Deţine tehnologia PowerCrop
 • Are două setări de viteză
 • Se poate spăla în maşina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Recipient din plastic nu foarte rezistent

Verifica Pretul Acestui Produs

Robotul de bucătărie Philips este un robot foarte uşor de folosit şi asamblat, fiind necesar un singur clic mulţumită design-ului său ingenios.

Robotul vine cu tehnologia PowerCrop, ce îmbină forma lamelei, castronul interior şi unghiul de tăiere. Ea este utilă când vine vorba de prepararea piureurilor, de amestecarea aluaturilor de prăjituri, dar şi pentru tăierea oricărui ingredient moale sau tare.

Puterea acestuia este impresionantă, de 750W, iar cele două viteze asigură utilizarea optimă şi adecvată pentru orice tip de preparat. Capacitatea bolului este de 1,5 l iar a blenderului de 1 l, ceea ce permite prepararea a 5 porţii. Pe lângă robot, veţi primi şi o cutie pentru accesorii, cuţitul de tocat, instrumentul pentru frământat aluat, discurile pentru tăiat, dispozitivul pentru emulsionare, raşniţa şi bolul, păstrându-le sigur şi într-un spaţiu cât mai mic.


Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Compact QB207138

Robotul de bucătărie Tefal MasterChef Compact QB207138

  Avantaje:

 • Capacitate foarte mare a bolului
 • Are 4 trepte de viteză
 • Dispune de accesoriu de tocat carne

  Dezavantaje:

 • Tot corpul este realizat din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

Robotul Tefal MasterChef deţine o putere de 700W, 1 bol cu capacitatea uimitoare de 3,5 l, un blender cu capacitatea de 1 l, instrument pentru tăiere, tel de sârmă şi cârlig pentru aluat fiind partenerul perfect în prepararea deserturilor şi nu numai.

Cu acest robot şi ale sale 4 trepte de viteză puteţi avea control total asupra oricărui tip de preparat, de la ceva uşor cum ar fi baterea unui albuş de ou până la frământarea unui aluat pentru pâine.

În plus, el vine cu o răzătoare cu trei conuri de inox, pentru răzuire fină, grosieră şi pentru feliere şi cu 2 accesorii de tocat carne, cu orificii mici şi mari.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Robotul de bucătărie Bosch MCM3200W

Robotul de bucătărie Bosch MCM3200W

  Avantaje:

 • Raport calitate/preţ foarte bun
 • Motor eficient de 800W
 • Dispune de tehnologia MultiLevel6

  Dezavantaje:

 • Doar două trepte de viteză

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest robot numit Bosch MCM3200W este conceput astfel încât să ofere un randament foarte bun datorită motorului de 800W şi a celor două trepte de viteză, inclusiv puls. Robotul dispune de o depozitare foarte uşoară a accesoriilor iar datorită marcajelor explicite, acestea pot fi montate cu uşurinţă.

MultiLevel6 este o tehnologie de care dispune acest robot, ea îl ajută la mixarea tuturor alimentelor cu precizie, cuţitele acestuia având cate 3 lame duble. Bolul robotului este spaţios, de 2,3 l iar blenderul de 1 l. Design-ul său este format din inox de culoare albă sau gri cu aspect modern, potrivindu-se în orice bucătărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here