Cei mai buni ochelari VR in 2021

0
1238

Dacă ești un pasionat al tehnologiei cu siguranță ai auzit măcar odată de ochelarii VR care reușesc să păcălească ochiul uman și să creeze o realitate virtuală.

Spre deosebire de realitatea augmentată și anume AR care permite suprapunerea unei realități artificiale peste cea reală, realitatea virtuală (VR) nu este concepută pentru a extinde realitatea așa cum o putem percepe cu ochii, urechile și celelalte simțuri, ci recreează o realitate separată de cea fizică.

În mare parte, ochelarii VR ce sunt plasați în categoria de preț mai mică sau mijlocie sunt compatibili cu aproape orice smartphone iar cele mai costisitoare sunt concepute special pentru un anume telefon/brand sau fie pentru PC, fie pentru o anume consolă.

Când îți cauți o pereche de ochelari VR trebuie să fii atent și la ce oferă acei ochelari, printre principalele funcții fiind prezența sunetului, sincronizarea mișcării la 360 de grade și de ce nu și motion tracking.

Ca și preț, ochelarii VR vin într-o varietate imensă, pornind de la câțiva euro, la câteva sute de euro, unele modele depășind pragul de 1000 de euro însă fiecare este conceput pentru un anume scop. Dacă îți dorești o pereche de ochelari VR doar pentru timpul tău liber și să-l folosești împreună cu smartphone-ul tău, atunci nu vei avea nevoie de unul foarte scump dar dacă dorești a-l folosi la calculator sau consolă, atunci vei fi nevoit să scoți mai mulți bani din buzunar.

Astfel, dacă ți-am atras atenția asupra ochelarilor VR și dorești să-ți achiziționezi un astfel de dispozitiv, noi îți sugerăm următoarele modele.

Top 3 Cei mai buni ochelari VR


Esperanza VR glasses

Esperanza VR glasses

  Avantaje:

 • Sunt compatibili cu orice smartphone cu diagonală cuprinsă între 3.5 și 6 inchi
 • Prețul de achiziție este unul foarte mic
 • Se poate ajusta pentru a putea fi folosit atât de copii cât și de adulți

  Dezavantaje:

 • Nu oferă decât strictul necesar

Verifica Pretul Acestui Produs

Ochelarii VR de la Esperanza sunt exemplul perfect de ochelari VR ce vin la un preț extrem de mic și oferă tot ce promite. Acești ochelari sunt concepuți special pentru a fi utilizați cu un smartphone Android sau iOS ce are o diagonală cuprinsă între 3.5 și 6 inchi, permițând vizionarea de filme și jucarea de jocuri specifice realității virtuale.

Ochelarii sunt reglabili pentru a putea fi purtați atât de adulți cât și de copii, sunt prevăzuți cu orificii pentru ventilație pentru a preveni aburirea lentilelor, lentilele sunt sferice cu un diametru de 40mm iar bretelele sunt flexibile și ajustabile.


E-BODA AVATAR VR 2

E-BODA AVATAR VR 2

  Avantaje:

 • Au un raport calitate-preț foarte bun
 • Lentilele sunt perfect adaptate pentru orice tip de dioptrie
 • Suportul de prindere și buretele oferă confort la utilizarea de lungă durată

  Dezavantaje:

 • Sistemul de prindere al smartphone-ului se bazează pe un material ce poate lăsa pete pe acesta

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu ajutorul ochelarilor VR E-BODA AVATAR VR 2 poți ajunge direct în milocul acțiunii, pregătindu-te de o experiență de neuitat.

Acești ochelari VR dispun de un sistem de lentile flexibile, transformându-ți smartphone-ul în cea mai modernă mașină a timpului iar buretele acestora de calitate superioară oferă protecție și un plus de confort la utilizarea intensă.

În plus, aceștia sunt compatibili atât cu filme cât și cu jocuri și se pot folosi pe telefoanele cu Android și iOS care au o diagonală cuprinsă între 4.7 și 6 inchi.


OMEGA VR3D

OMEGA VR3D

  Avantaje:

 • Sunt disponibili la un preț destul de bun
 • În pachet mai sunt prezentate și câteva lentile pentru ajustarea optică
 • Sunt construiți din materiale rezistente de calitate

  Dezavantaje:

 • Telefoanele care au o formă neobișnuită sau o cameră ieșită mult înafară vor avea probleme

Verifica Pretul Acestui Produs

OMEGA VR3D reprezintă alegerea perfectă dacă dorești să achiziționezi un dispozitiv VR pentru smartphone-ul tău, venind totodată și la un preț accesibil.

Ochelarii sunt construiți dintr-un plastic rezistent cu aspect mat, banda este reglabilă în dimensiune astfel încât să se potrivească perfect și să ofere și confort, distanța dintre lentile și ochi poate fi reglată cu ajutorul rotițelor de plastic, ei sunt compatibil cu telefoane cuprinse între 4.7 și 6 inchi, indiferent de sistemul de operare utilizat iar suportul vizual permite o deplasare a privirii până la 360 de grade.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

GoXtreme VR

GoXtreme VR

  Avantaje:

 • Reprezintă o alegere perfectă pentru timpul liber, fără a fi nevoit să economisești mult
 • Au multiple funcții ce la acest preț se găsesc mai rar
 • Sunt compatibili cu telefoane cuprinse între 4 și 6 inchi
 • Materialul din care sunt construiți este confortabil și rezistent

  Dezavantaje:

 • Are nevoie de un telefon ceva mai performant pentru a funcționa la capacități maxime

Verifica Pretul Acestui Produs

Printre cei mai buni ochelari VR care vin la un preț acceptabil se află și ochelarii GoXtreme VR, ai ajutându-te să intri în imagine și să descoperi lumea uluitoare a realității virtuale.

Ochelarii aduc experiența virtuală la nivelul următor în timp ce imaginea vizualizată este controlată de mișcarea capului, au doua lentile cu diametru de 40mm, un unghi de vizualizare de 80 de grade și sunt compatibili cu smartphone-urile ce au o diagonală cuprinsă între 4 și 6 inchi.

În plus, aceștia pot fi folosiți pentru a viziona filme, pentru fotografii dar și pentru gaming, au mod panoramă la 360 de grade, senzor giroscop iar greutatea lor nu depășește 380g.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.