Acasă Casa si Gradina Cea mai bună umbrelă de terasă in 2021

Cea mai bună umbrelă de terasă in 2021

0

Umbrelele pentru terase sunt esențiale dacă îți place să te relaxezi afară în aer liber, în zilele de vară însă sorele prea puternic te deranjează. Majoritatea părerilor susțin faptul că atunci când achiziționezi o umbrelă de terasă, principalul factor pe care trebuie să-l iei în calcul este materialul utilizat, acesta sugerându-ți cu exactitate dacă va rezista la vânt însă și diametrul acesteia trebuie luat în calcul, astfel încât să-ți faci o idee privind capacitatea sa de umbrire.

Pe lângă prelată, o umbrelă are și un cadru metalic, format din piciorul sau axul de susținere și din spițe, peste care este întinsă calota, un capac care fixează centrul pânzei pe exterior și care poate avea și rol ornamental, un suport de fixare a piciorului, care se poate prinde pe dale de piatră, pe pavele decorative, în ciment sau direct în pământ, o manetă care funcționează ca mecanism de reglare a înălțimii și unul de înclinare a umbrelei.

Dacă vă numărați printre persoanele care dețin o curte cu suficient spațiu atunci probabil că preferați în locul unei umbrele simple de terasă, un pavilion mult mai mare. Pavilioanele pot fi ușoare, putându-se transporta cu ușurință din loc în loc sau robuste, care sunt farte rezistente, permit efectuarea de activități pe mai multe sezoane, au structură fixă și de cele mai multe ori se montează permanent, structura lor de rezistență  poate fi din aluminiu, oțel, lemn, fier forjat, în funcție de preferințe iar copertina pe care trebuie să o verificați, să fiți siguri că oprește razele soarelui corespunzător.

 

Top 3 Cele mai bune umbrele de terasă


Strend Pro Victoria

  Avantaje:

 • Se poate transporta ușor, având doar 12Kg
 • Ocupă un spațiu destul de mare
 • Are aspect plăcut

  Dezavantaje:

 • Se poate murdări foarte ușor deoarece este pe culoarea albă

Verifica Pretul Acestui Produs

În alegerea unui pavilion, design-ul contează foarte mult și de accea îți prezentăm Strend Pro Victoria, el având un design simplu dar totodată atrăgător și ingenios.

Acest pavilion se poate folosi în mod temporat cât și semi-permanent, este robust, punându-ți la dispoziție un spațiu mare de 3x3metri iar în ceea ce privește materialele din care este conceput, acestea sunt poliesterul, în cazul copertinii, putându-te feri de ploi și soare și oțelul pentru structura de rezistență.

Modelul vine pe culoarea alb, la un preț bun, are formă pătrată și se poate muta oricând, având o greutate totală de doar 12Kg.


Kring Umbrelă Crem

  Avantaje:

 • Este o umbrelă ce acoperă o aerie generoasă
 • Vine la un preț accesibil pentru multe persoane
 • Materialele din care este confecționată sunt rezistente

  Dezavantaje:

 • Nu permite a fi înclinată sau ajustată pe înălțime

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul de umbrelă Kring poate fi exact ce cauți dacă ești pe urmele unei umbrele ieftină și bună. Aceasta are un diametru de 200cm, punându-ți la dispoziție o arie umbrită generoasă, oferindu-ți posibilitatea să te bucuri de priveliștea din curtea ta în niște condiții de confort superioare.

Umbrela este confecționată din poliester de densitate 180gr/m² și nu permite a fi înclinată sau ajustată pe înălțime, în schimb posedând un sistem de aerisire și unul de deschidere/închidere cu ajutorul unei manivele.

Spițele sale sunt realizate din oțel, coarda din aluminiu, fiind o umbrelă de mare rezistență drept pentru care cântărește și 10Kg.


Strend Pro Montgomery Azzuro

  Avantaje:

 • Cântărește doar 15Kg deci se transportă ușor
 • Te protejează cu succes impotriva razelor UV
 • Acoperă o suprafață mare

  Dezavantaje:

 • Datorită greutății mici și a ariei mare de acoperire, un vânt mai puternic îl poate doborî

Verifica Pretul Acestui Produs

Strend Pro Montgomery Azzuro este cu certitudine un pavilion de calitate superioară, fiind de tip evantai, foarte ușor de strâns și de manipulat, nivelul înalt de portabilitate datorându-se în special țevilor din aluminiu ce prezintă și o rezistență bună.

Copertina sa este din fâș, acoperită cu un strat poliuretan Oxford, fapt care garantează impermeabilitatea și flexibilitatea pergolei la orice temperaturi. Pe lângă asta, rezistă cu succes razelor UV, indiferent de cât de puternic este soarele, sau cât de expus este materialul, păstrându-și calitatea în timp.

În plus, pavilionul cântărește doar 15Kg, culoarea este albastru închis iar prețul este pe măsura calității.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Kring Summer Pole

  Avantaje:

 • Are un aspect interesant și frumos
 • Dispune de plasă de țânțari
 • Este rezistent și foarte stabil

  Dezavantaje:

 • Prețul este unul pe măsura calității

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Summer Pole poate fi considerat unul dintre cele mai bune pavilioane, în primul rând datorită structurii sale rezistente, care-l face potrivit pentru orice tip de vreme, barele sale laterale fiind din aluminiu iar bețele de susținere de sus din oțel iar în al doilea rând datorită copertinei din poliester, impermeabilizată și tratată pentru a nu pătrunde razele UV prin ea.

În plus, ea este prevăzută cu o plasă de țânțari de culoare neagră, pentru confort de nivel înalt, culoarea copertinei este bej iar prețul său se raportează la calitatea sa superioară.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version