Cea mai buna trotineta electrica in 2021

0
1948

trotineta electrica

În orașele mari și aglomerate, traficul poate fi unul infernal, iar poluarea atinge cote înalte zilnic. Mijloacele de transport în comun nu mai fac față fluxului de oameni, circulația este tot mai intensă la orice oră din zi, iar atunci producătorii auto-moto s-au gândit și au găsit o soluție revoluționară, care a fost primită și la noi cu brațele deschise.

Vorbim aici despre trotineta electrică, sora mai mare a trotinetei clasice, pe care suntem singuri că le-ați avut și dumneavoastră când erați mai mici. Trotinetele electrice sunt mijloace de transport ieftine, convenabile și amuzante. Puteți merge oriunde, pe drumuri și pe străzi și vă puteți bucura de distracție, rapiditate și ușurință în deplasare.

Trotinetele electrice sunt ieftine și la prețuri accesibile deoarece nu consumă benzină sau combustibili pe bază de petrol, deci sunt ecologici. Aceste trotinete sunt atât de compact concepute încât să poată fi depozitate într-un loc mic oriunde în casă sau oriunde te duci. Puteți chiar să accesați autobuzele sau metroul cu scuterele electrice. Unele trotinete electrice pot fi chiar pliate și trase după dumneavoastră, acesta reprezentând unul dintre multiplele avantaje ale unei trotinete electrice.

Popularitatea acestui vehicul atât în rândul copiilor/tinerilor, cât și în rândul celor trecuți de prima tinerețe, a făcut ca producătorii de trotinete electrice să scoată pe piață modele din ce în ce mai noi, mai ergonomice, eficiente și cu un design cât mai practic.

O trotinetă de acest gen poate fi și o variantă pentru a se fluidiza traficul foarte aglomerat și pentru a avea grijă de mediul înconjurător, pentru că nu poluează.

Trotineta electrică a trecut de la trotineta clasică, folosită în timpul liber pentru distracție și plimbări pe distanțe scurte în aer liber, la un nivel superior, ajutându-vă pe dvs să vă deplasați chiar până la locul de muncă. A fost găsită așadar o nouă utilitate pentru trotinete, iar modelele inovatoare nu au întârziat să apară.

Totuși, înainte să vă entuziasmați și să cumpărați o trotinetă electrică, trebuie să cunoașteți câteva aspecte legate de acest produs, iar noi sperăm că următorul ghid vă va ajuta. Alegeți inteligent o trotinetă care să fie adecvată pentru experiența, înălțimea, greutatea și nevoile dvs.

Caracteristici ale trotinetelor electrice:

 • Tipul de trotinetă electrică: Aici ne vom referi la doar două tipuri și anume cea pliabilă și cea clasică. În cazul celei pliabile, să știți că acest lucru vă va ajuta să economisiți spațiu dacă doriți să mergeți într-o excursie și să cărați după dumneavoastră trotineta. Asamblarea poate fi una foarte ușoară, odată ce urmați instrucțiunile, dar cu timpul vă veți obișnui și vă va fi din ce în ce mai ușor. Este și mult mai sigură.

Cele clasice pot fi furate mult mai ușor, mai ales dacă bugetul nu vă permite să vă cumpărați o trotinetă care pornește doar pe baza contactului cu cheia. Ocupă mai mult spațiu și dacă locuiți într-o garsonieră, de exemplu, nu va fi foarte plăcut să vă împiedicați de ea prin casă.

 • Bateria: Ar trebui să aibă o durată lungă de viață a bateriei care să nu vă provoace neplăceri. Vă puteți imagina cât de greu va fi atunci când vă aflați în mijlocul unei plimbări distractive și brusc, trotineta dvs. se oprește complet, deoarece bateria a murit. Poate fi atât de jenant și frustrant în același timp.

Depinde foarte mult bateria și autonomia ei, deoarece așa vă puteți da seama ce distanțe puteți parcuge pe trotinetă. Majoritatea producătorilor folosesc pentru trotinete baterii cu o autonomie de 30-40 km la o singură încărcare sau o funcționare de aproximativ 2 ore. De asemenea, durata de încărcare este un factor important, trotineta se va încărca complet în minim 2 ore.

 • Viteza maximă: Nu trebuie să vă așteptați că aceste trotinete vor atinge niste viteze colosale, depinde și de dvs dacă ați mai mers până acum pe astfel de vehicule, ori sunteți începător, pentru că în această situație o viteză de 10-15 km/h ar fi recomandată la început. Pentru celelalte categorii, trotinetele electrice pot atinge viteze cuprinse între 20-35 km/h. Cele care depășesc viteza de 25 km/h, vor trebui să fie înmatriculate și conduse doar dacă aveți în posesia dvs un permis de conducere categoria AM.
 • Sistemul de pornire și frânare: Există două sisteme pentru pornire: cel cu cheie și cel automat. Cel cu cheie este mai sigur și poate fi o măsură luată împotriva hoților, iar cel automat este mai simplu, în sensul că are niște senzori, iar pe baza acestora trotineta va porni când aceștia vor simți că ea se află în mișcare.

Top 3 Cele mai bune trotinete elctrice


Trotineta electrica Freewheel Rider T1

Trotineta electrica Freewheel Rider T1

  Avantaje:

 • Viteza 20 km/h
 • Motor 300W
 • Aplicație smartphone
 • Roți gonflabile 8 inch

  Dezavantaje:

 • Bateria se poate descărca mai repede
 • Autonomie mai mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta este o trotinetă ușor de transportat, fiabilă, care vă va ajuta să vă deplasați cu ușurință până la birou sau să vă plimbați prin parc. Are totodata o functie de Smart control, adică poate fi conectată prin aplicația FreeWheel la telefonul dumneavoastră și astfel o puteți face intr-un mod personalizat.


Trotineta electrică cu display Airwheel Z3S

Trotineta electrică cu display Airwheel Z3S

  Avantaje:

 • Ghidonul se poate regla în funcție de înălțimea dvs
 • Se poate conecta la telefonul dvs
 • Este pliabilă
 • Viteza de 20 km/h

  Dezavantaje:

 • Roțile se pot deteriora mai rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Această trotinetă are un raport calitate-preț foarte bun și poate concura cu trotinetele electrice profesionale din mai toate punctele de vedere. Distanța de parcurgere poate varia în funcție de înălțimea și greutatea utilizatorului, cât și de condițiile de drum sau temperatura de afară.


Trotineta electrică Xiaomi Mijia

Trotineta electrică Xiaomi Mijia

  Avantaje:

 • Viteza 25 km/h
 • Autonomie 30 km
 • Două anvelope de rezervă
 • Frână de motor+ disc

  Dezavantaje:

 • Nu are display
 • Frâna pe spate va trebui să o reglați dvs după ce scoateți din cutie trotineta

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta este o trotinetă pliabilă cu design modern și eficient. Are mâner anti-alunecare și cadru din aluminiu. Nu are display, însă are indicator de baterie care apare ca 4 beculețe. Totodata, trotineta Mijia deține faruri ultra-bright cu o putere de 1.1W, cu o rază de 6 m pentru siguranță sporită.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Trotineta electrică 2Drive W3

Trotineta electrică 2Drive W3

  Avantaje:

 • Viteza maximă 25 km/h
 • Dotată cu un sistem de frânare pe disc cu acționare manuală
 • Se pliază
 • Afișaj LCD

  Dezavantaje:

 • Prețul ceva mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandarea noastră este trotineta electrică de la 2DRIVE, deoarece încorporează toate caracteristicile de care ați avea nevoie, clienții percepând-o ca pe un produs tocmai bun cu care se pot deplasa spre muncă.

Mai mult, aceasta trotineta se pliază ușor, are viteză bună, suporta până la 120 kg, este ușor de transportat și cu ea vă puteți strecura rapid printre biciclete sau oameni. Datorita design-ului practic, este o trotineta perfecta pentru orice adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.