Cea mai bună tastatură in 2021

0
1527

Toți pasionații tehnologiei știu faptul că o unitate și un monitor performant nu sunt suficiente ci este nevoie și de o tastatură pe măsura lor pentru a-ți putea duce la bun sfârșit activitățile. Din moment ce majoritatea dintre noi, în special tinerii, tindem să utilizăm calculatorul mai mult pe timp de noapte, modelele iluminate sunt exact ce avem nevoie. În acest caz, nu va mai fi nevoie să folosești o sursă externă de lumină și nici să deranjezi pe altcineva de lângă tine, mai ales dacă împarți camera cu altcineva sau pur si simplu nu dorești o lumină puternică, ci una care doar să-ți dea posibilitatea de a vedea tastatura.

În funcțiile de nevoile proprii poți alege să ai o tastatură universală, una wireless sau una special concepută pentru gaming. Cele universale se întâlnesc la majoritatea utilizatorilor, deoarece, deși nu se bucură de un design care iese în evidență, sunt mai ieftine și se utilizează mai simplu. Deși tastaturile pentru gaming inspiră senzația că ar trebui să fie folosite doar de gameri, asta nu este adevărat deoarece oricine le poate folosi și sunt indicate din moment ce au o structură ergonomic, sunt durabile și au un design mai frumos.

În cazul în care încă ești în căutarea tastaturii potrivite, îți sugerăm să urmezi următoarea listă care sperăm să-ți creeze un reper spre următoarea ta achiziție.

Top 3 Cele mai bune tastaturi


A+ K5-Bendis

A+ K5-Bendis

  Avantaje:

 • Este un model waterproof deci nu se va deteriora dacă verși puțină apă pe ea
 • Materialul din care este confecționată e plastic ABS
 • Prețul este accesibil oricui

  Dezavantaje:

 • Lungimea firului este una cam mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești un pasionat de jocuri, acum îți poți face cadou o tastatură de gaming iluminată ieftină și bună, modelul A+ K5-Bendis fiind perfect pentru tine. Aceasta are un avantaj foarte mare față de alte tastaturi datorită faptului că este waterproof, dispunând de o triplă protecție. În alte cuvinte, nu va mai fi nevoie să-ți faci griji de fiecare dată când aduci un lichid aproape de tastatură, te poți bucura de băuturi răcoritoare în fața monitorului și în caz de accident nu vor mai exista probleme.

În plus, butoanele sunt înscripționate cu laser, ceea ce înseamnă că nu se vor decolora și nu vei mai fi nevoit să ghicești butoanele iar în ceea ce privește iluminarea, tastatura dispune de un buton care proiectează lumină albastră pe fundal.


Redragon Karura

Redragon Karura

  Avantaje:

 • Are taste iluminate, fiind disponibilă pe 7 culori
 • Prezintă conector USB galben, pentru rezistență sporită
 • Este o tastatură slim

  Dezavantaje:

 • Ocupă mai mult spațiu, mai ales logo-ul de jos

Verifica Pretul Acestui Produs

Utilizatorii aflați în căutarea unei tastaturi performante și iluminate, au la dispoziție modelul Karura de la Redragon. Aceasta este o tastatură slim, atrăgătoare, cu o cursă a tastelor extrem de mică, este confortabilă, elegantă și realizată din materiale de bună calitate.

Carcasa sa este confecționată din plastic rezistent, plăcut la atingere, permite mâinii o poziție fixă, degetele nu alunecă, fiind potrivită pentru situațiile când trebuie să redactați un text lung.

În plus, gradul de iluminare poate fi ajustat, prin intermediul tastelor PAGE UP și PAGE DOWN iar conectorul USB este de culoare galbenă și prezintă dimensiunile de 190x26x460mm.


Redragon Varuna

Redragon Varuna

  Avantaje:

 • Tastatura dispune de 12 butoane multimedia
 • LED-urile multicolore oferă aspect plăcut tastaturii
 • Este rezistentă la apă

  Dezavantaje:

 • Este o tastatură mecanică, ceea ce înseamnă că este gălăgioasă

Verifica Pretul Acestui Produs

Redragon Varuna este o tastatură iluminată mecanică de gaming, având un design compact și totodată atractiv. Ea dispune de LED-uri de toate culorile, caracterele de pe taste nu se șterg datorită construcției prin injecție dublă de plastic iar tasta WIN se poate dezactiva în timpul jocurilor pentru a nu vă perturba progresul.

Pe lângă aceste aspecte, tastatura este rezistentă la apă, permițându-vă să vă bucurați de diferite băuturi în timp ce folosiți calculatorul și nu există niciun conflict n-key rollover la nivelul tastelor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Logitech G213 RGB

Logitech G213 RGB

  Avantaje:

 • Este rezistentă la apă și murdărie
 • Dispune de butoane multimedia foarte utile
 • Permite schimbarea culorilor zonelor de iluminare RGB
 • Are un feedback ultra-rapid

  Dezavantaje:

 • Pentru cei ce dețin un spațiu mai mic, aceasta poate fi problematică

Verifica Pretul Acestui Produs

Tastatura de gaming Logitech G213 RGB prezintă cele mai bune performanțe în ceea ce privește simțul tactil, prin taste construite special pentru jucători. Ea este concepută pentru a oferi un feedback ultra-rapid, receptiv, făcând-o de până la 4 ori mai rapidă decât o tastatură normală.

Tastatura are cinci zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate dintr-un spectru de până la 16,8 milioane de culori, este rezistentă la lichide și murdărie și prezintă butoane multimedia care permit realizarea comenzilor de play, pause, break și skip cât și reglarea volumului muzicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.