Cea mai buna tastatura Samsung in 2021

0
177

tastatura Samsung

Atunci când cumpără un laptop, toată lumea se uită la specificații cum ar fi CPU-ul, capacitatea de stocare și rezoluția ecranului, dar oamenii ar trebui să pună mai mult accent și pe tastatură, deoarece vor petrece mai mult timp atingând acele butoane decât orice altă parte a laptopului.

Cu o tastatură bună din punct de vedere calitativ, puteți lucra mai repede, puteți face mai puține greșeli și dacă sunteți un împătimit al jocurilor, o tastatură bună vă va ajuta să imbunatatiti performantele.

Atunci când luați decizia de a achiziționa o tastatură de laptop trebuie să aveți în vedere și următoarele aspecte:

 • Fundația: Cel mai important la o tastatură e fundația acesteia, în sensul că ea trebuie să facă mai dificilă lovirea bazei cu o mulțime de forță în timp ce tastați. Astfel nu vă veți lovi nici dumneavostră degetele și nici nu vă va fi încetinit mersul activităților proprii.
 • Comanda rapidă a butoanelor: Doriți ca butoanele să fie mai elastice, să nu fie nevoie să apăsați pe ele cu toată puterea pentru a scrie câteva cuvinte. Puteți alege o tastatură flexibilă, eficientă și rezistentă.

Caracteristicile unei tastaturi de laptop:

Utilitate: O tastatură gândită bine trebuie să se adapteze nevoilor dumneavoastră, indiferent de locul în care lucrați sau de ce activități întreprindeți.

În funcție de nevoile dumneavoastră, trebuie să luați în considerare un aspect important și anume cât de ergonomică este tastatura. O tastatură ergonomică va avea grijă de poziția mâinilor dumneavoastră în timp ce lucrați pe laptop, să vă explicăm și de ce: din acest punct de vedere, tastaturile pot fi diferite din punct de vedere al proiectării și modelului. La început poate părea ciudată o tastatură cu o formă curbată de exemplu, dar în timp mâinile dumneavoastră se vor obișnui și vă vor mulțumi. Aceste tastaturi sunt construite în așa fel încât să aibă butoane ergonomice pentru a reduce cantitatea de stres pusă pe mâinile dumneavoastră în timp ce tastați.

Tastatura este proiectată pentru a permite mâinilor să rămână într-o poziție neutră în timp ce tastați. Nu numai tastaturile ergonomice oferă un confort mai mare, reduc și stresul articulațiilor și tendoanelor, vă scutește de inflamația neobosită, precum și de procedurile chirurgicale scumpe. Caracteristicile ergonomice variază de la încheietura simplă a încheieturii umărului până la elaborarea tastaturii curbate și înclinate.

Conectivitate: Ca și în cazul mouse-ului, indiferent dacă tastatura este sau nu prin cablu sau fără fir este o preferință personală, fiecare tip are avantaje proprii și dezavantaje. Tastatura cu fir vă limitează distanța, dar nu veți căuta niciodată baterii sau nu trebuie să vă îngrijorați atât de mult de neplăceri ale conexiunii. Tastatura wireless vă permite să tastați în timp ce vă așezați pe canapea și nu veți fi niciodată încurcate în cablul ăla plictisitor.

Majoritatea tastaturilor utilizează tehnologia USB sau Bluetooth pentru conectivitate wireless. Dacă mergeți pe ruta Bluetooth, asigurați-vă că dispozitivul dumneavoastră are tehnologia Bluetooth încorporată. În caz contrar, va trebui să ridicați un receptor Bluetooth și să îl asociați.

Cu ajutorul tastaturii wireless, datele sunt transmise către PC prin intermediul a două mijloace primare: fie printr-o conexiune RF la un receptor USB, fie prin Bluetooth. S-ar putea să aibă avantajele și dezavantajele acestora, dar reduc în mod semnificativ numărul de cabluri de pe birou, permițându-vă mai multă flexibilitate pentru a lucra – așezați-vă pe canapea și tastați din întreaga cameră. De asemenea, majoritatea tastaturilor wireless se conectează la PC printr-un dongle wireless de 2,4 GHz, care este de asemenea utilizat pentru telefoane fără fir și Wi-Fi internet. Furnizarea conectivității la mai multe dispozitive simultan.

Dimensiunile tastaturii: Deși este adevărat că majoritatea tastaturilor utilizează exact aceleași taste, unele tastaturi sunt construite pentru a fi portabile astfel încât să le puteți împacheta cu ușurință atunci când nu sunt utilizate. Clasele mai mici au de obicei tastatura numerică eliminată și pot avea chiar taste mai scurte sau fără spații între butoane. Acestea sunt utile în cazul în care tastatura este pentru o tabletă sau când vă deplasați întotdeauna de la un loc la altul.

Tastaturile mai mari merg mana in mana cu cele care au mai multe taste rapide si chei media. Dacă doriți o tastatură de jocuri care include tone de butoane media, porturi USB etc., veți opta pentru o tastatură mai mare în mod implicit.

Top 3 Cele mai bune tastaturi Samsung


Tastatura PowerLaptop Samsung

Tastatura PowerLaptop Samsung

  Avantaje:

 • Compatibilă cu următoarele modele de laptop Samsung: R519, R517, R523, R528, R530, R618, R620, R540, R538 și P530
 • Funcționează la capacitate normală
 • Se montează ușor
 • Deține butoane numerice și funcționale

  Dezavantaje:

 • Posibile probleme la instalare cu anumite modele de laptop

Verifica Pretul Acestui Produs

Tastatura va trebui să fie inclusă în carcasa laptopului dumneavoastră, iar avantajul este că aceasta este compatibilă cu foarte multe modele de laptopuri de la Samsung. Se conectează prin panglica specială, așadar ar fi bine să verificați și pe aceasta pentru a vedea dacă este compatibilă cu laptopul dumneavoastră.


Tastatura laptop Samsung NP-RV508

Tastatura laptop Samsung NP-RV508

  Avantaje:

 • Compatibilă cu modelele Samsung NP-RV508, NP-RV510, RV508, RV510
 • Calitate superioară
 • Ușor de montat
 • Funcționează la fel ca modelul original
 • Multitudine de taste folositoare

  Dezavantaje:

 • Destul de sensibila la cele peste 200g ale sale

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți ca laptopul dumneavoastră să ruleze la fel de bine ca atunci cand era nou, această tastatură este una foarte potrivită. Este construită atent, având o calitate superioară la un preț accesibil. Este foarte important totusi sa verificați panglica pentru a vedea dacă corespunde cu modelul dumneavoastră.


Tastatură laptop Samsung Q308

Tastatură laptop Samsung Q308

  Avantaje:

 • Compatibilă cu modelele Q308, Q310, NP-Q308, NP-Q310
 • Preț accesibil
 • Ușor de montat
 • Ușoară de transportat

  Dezavantaje:

 • Nu are tastatură numerică

Verifica Pretul Acestui Produs

Samsung este un producător renumit pentru calitatea produselor de pe piață, tocmai de aceea puteți cumpăra cu încredere tastaturile ce poartă denumirea acestui mare brand. Aceasta tastatura, spre exemplu, e una construita intr-un format international si e compatibila cu Q308, Q310, NP-Q308, NP-Q310 dar si cu alte laptop-uri similare.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tastatura laptop Samsung NP-RV509

Tastatura laptop Samsung NP-RV509

  Avantaje:

 • Potrivită pentru modelele de laptop RV511 RV509 RV515 RV520 NP-RV509 NP-RV511 NP-RV520 NP-RV515
 • Are tastatură numerică
 • Tastatură originală, calitate superioară
 • Funcționează la fel de bine ca tastatura inițială a laptopului
 • Accesibilă din punct de vedere financiar

  Dezavantaje:

 • Destul de complexa si totodata pretentioasa ca design

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta este cu certitudine una dintre cele mai performante tastaturi de ultima generatie de la Samsung. Ea iese in evidenta prin design-ul ergonomic, manevrabilitatea sa deosebita, si nu in ultimul rand prin conectivitatea sa remarcabila.

Mai trebuie mentionat ca ea beneficiaza de o compatibilitate impresionanta, mai ales prin prisma faptului ca functioneaza cu modele RV511 RV509 RV515 RV520 NP-RV509 NP-RV511 NP-RV520 NP-RV515 fara nici un fel de probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.