Cea mai bună tastatură pentru Smart TV in 2019

0
1194

Toți posesorii unui Smart TV au întâmpinat dilema de a fi nevoiți să scrie un text atunci când realizează o căutare pe Google sau Youtube și au observat că este un chin să folosești telecomanda pentru așa ceva. Oricine este încântat să navigheze pe internet direct de pe canapea, cel mai ușor fiind printr-o tastatură Wireless ce face legătura cu TV-ul.

Pentru un dispozitiv ce se folosește de la distanță, este estențial să știi distanța maximă la care se poate folosi, prevenind astfel eventualele erori iar un alt aspect care trebuie știut este tehnologia prin care se conectează tastatura la Smart TV, prin Bluetooth, tehnologie RF sau cu infraroșu. Majoritatea tastaturilor folosesc tehnologia Bluetooth iar aceasta funcționează la o distanța de maxim 10m, cu mici excepții, cele prin tehnologie RF folosesc un reciever USB și se pot folosi la distanțe de 15-20m însă pot exista interferențe iar la cele cu infraroșu, semnalul se transmite exact la fel ca la o telecomandă, deci e important să nu existe niciun obstacol între tastatură și TV.

O astfel de tastatură poate fi extrem de utilă și dacă vine cu un touchpad, asemănător tastaturilor laptopurilor, făcând munca dumneavoastră mult mai simplă, nevoia unui mouse suplimentar care ar fi trebuit plasat pe un mediu drept dispărând.

Așadar, pentru un confort sporit în navigarea pe Smart TV recomandăm achiziționarea unei tastaturi Wireless iar dacă dorți câteva exemple de astfel de produse, puteti consulta lista urmatoare:

Top 3 Cele mai bune tastaturi pentru Smart TV


AlbacomBiz MX3

AlbacomBiz MX3

  Avantaje:

 • Prețul său de achiziție este unul ideal pentru orice cumpărător
 • Are design compact și este ușor de utilizat
 • Reprezintă două dispozitive într-unul singur

  Dezavantaje:

 • Tastatura oferă doar minimul necesar

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă te-ai săturat de telecomanda convențională de la Smart TV-ul tău și ai nevoie de ceva nou, care să-și poată face treburile într-un mod mai rapid, atunci recomandăm telecomanda AlbacomBiz MX3.

Acest dispozitiv este o combinație dintr-o telecomandă obișnuită și o tastatură, ambele într-un design simplu și compact, perfect pentru a-și face bine treaba de pe canapea, ajutându-te să navighezi pe internet sau pe Youtube foarte simplu.

Dispozitivul se conectează la Smart TV prin intermediul reciever-ului USB, fiind compatibil cu majoritatea TV-urilor, funcționează prin tehnologia cu infraroșu de la o distanța de maxim 10m iar un plus foarte mare îl reprezintă prețul care este unul foarte bun pentru ce poate oferi.


AlbacomBiz RTMWK08

AlbacomBiz RTMWK08

  Avantaje:

 • Oferă o multitudine de butoane printre care și control multimedia
 • Design-ul este unul elegant iar forma îi permite să fie comodă
 • Oferă touchpad foarte folositor

  Dezavantaje:

 • Semnalul este mai slab, trebuie utilizată de mai aproape

Verifica Pretul Acestui Produs

Tastatura AlbacomBiz RTMWK08 reprezintă una ce poate aduce o mulțime de atuuri, făcând-o extrem de adaptabilă și practică pentru diverse situații. Aceasta prezintă 92 de taste printre care și control multimedia și de asemenea control pentru diverse jocuri.

Această tastatură se alimentează prin intermediul unui acumulator reîncărcabil, având disponibile moduri auto-sleep și auto-wake, permițându-vă să folosiți energia în mod practic, forma și design-ul său îi conferă calitatea de a fi foarte comodă și ușor de utilizat iar prețul de achiziție este unul accesibil pentru multe persoane.


AlbacomBiz RTMWK01X1

AlbacomBiz RTMWK01X1

  Avantaje:

 • Oferă un touchpad foarte util
 • Design-ul compact o fac ușor de folosit
 • Poate fi folosită de la o distanță de maxim 10m

  Dezavantaje:

 • Touchpad-ul poate fi cam mic pentru unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Tastatura AlbacomBiz RTMWK01X1 reprezintă alegerea perfectă pentru cei care navighează foarte des pe internet sau Youtube prin intermediul Smart TV-ului. Acest dispozitiv este dotat cu o tastatură de tip QUERTY și un touchpad, ambele într-un design foarte compact.

Aceasta oferă toate tastele regăsite pe o tastatură de dimensiuni normale și un touchpad foarte util, se încarcă prin intermediul unui cablu USB, încărcarea completă durând 4 ore iar mulțumită design-ului compact, ea poate fi folosită foarte simplu de pe canapea fără probleme.

În plus, prețul de achiziție al acestei tastaturi este unul ușor de accesat de multe persoane și este compatibilă cu aproape orice model de Smart TV.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Samsung VG-KBD1000

Samsung VG-KBD1000

  Avantaje:

 • Oferă tastatură, touchpad și telecomandă
 • Se conectează foarte simplu prin Bluetooth
 • Dimensiunile sale sunt perfecte pentru utilizare
 • Se alimentează cu baterii

  Dezavantaje:

 • Este compatibilă doar cu modelele Samsung

Verifica Pretul Acestui Produs

Mulțumită modelului VG-KBD1000 de la Samsung vă puteți bucura de o tastatură prietenoasă ce se poate utiliza de pe canapea, ajutându-vă să scrieți mesaje sau să navigați pe internet foarte simplu.

Aceasta are un touchpad incorporat, fiind o soluție de control completă pentru tot ceea ce este necesar, prezintă și taste rapide ce sunt luate de la telecomandă, înlocuindu-i astfel rolul acesteia, butoanele ajutându-vă la schimbarea canalului sau a volumului, se conectează prin intermediul Bluetooth și funcționează cu baterii de tip AA.

În plus, aceasta prezintă dimensiuni perfecte pentru a putea fi utilizată ușor, fără a exista problema apăsării a mai multor butoane simultan și nici a creări unui disconfort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here