Acasă PC si Periferice Cea mai buna tastatura colorata in 2021

Cea mai buna tastatura colorata in 2021

0

tastatura colorata

Gaming-ul este o tendință în creștere de câțiva ani încoace, adoptată atât de cei mici, cât și de adulți. Aceștia petrec de obicei ore în șir în fața calculatorului, implicându-se activ în diverse jocuri, care mai de care mai complexe.

Gamerii aleg o tastatură colorată așadar pentru mai multe motive, pe care le vom discuta imediat, cert este că în această industrie a jocurilor, cât și a instrumentelor necesare lor, va fi loc mereu de inovație, noi schimbări și evoluție.

O tastatură colorată este potrivită în mai multe situații, nu doar în jocuri, depinde doar de nevoile dumneavoastră și de preferințele pe care le aveți. Dacă doriți să vă personalizați biroul atunci când lucrați pentru un plus de inspirație sau pur si simplu vreți o tastatură potrivită pentru jocuri, atunci tastaturile colorate sunt cele mai potrivite. De asemenea, comercianții pun la bătaie pachete promoționale în această perioadă și nu numai, în care veți găsi tastatura colorată propriu-zisă, un mouse colorat, căști cu același model ș.a.m.d.

Gândiți-vă așadar la nevoile dumneavoastră și alegeți un produs care să se plieze perfect pe acestea. În cele ce urmează, vă vom prezenta un scurt ghid care vă va ajuta să luați o decizie în ceea ce privește achiziționarea unei tastaturi colorate.

Caracteristicile unei tastaturi colorate:

Modele de tastaturi colorate: Există tastaturi cu carcasă colorată, cu taste colorate sau doar cu iluminare. Cele cu carcasă colorată se găsesc în nuanțe uni și sunt potrivite pentru cei ce doresc să își personalizeze calculatorul. De asemenea, pot avea și diverse modele, de exemplu fetele pot alege o carcasă roz, cu flori albe. În general, materialul este din silicon sau ABS.

Cele cu taste colorate sunt mai mult destinate copiilor, având carcasa de o culoare și butoanele în alte culori, iar materialul este unul din plastic.

Cele cu iluminare sunt cele mai căutate de gameri, deoarece rolul iluminării anumitor butoane de pe tastatură, este acela de a evidenția anumite comenzi pentru jocuri, astfel dacă vă aflați într-un meci sau într-un joc de acțiune, atunci o astfel de tastatura cu iluminare vă poate scuti de alte eforturi. Intensitatea luminii poate fi reglată după preferințele fiecăruia sau stinsă. Materialul din care este confecționată este unul dur, din aluminiu, ABS, plastic dur, mai rar din silicon.

Folosință: Gamerii folosesc aceste tastaturi colorate pentru că iluminarea acestora îi ajută să fie mai rapizi și eficienți în timpul jocului. Tastele sunt mai multe la număr decât în mod normal, colorate diferit pe grupuri de importanță pentru jocuri și au forme diverse, rotunde, pătrate, dreptunghiulare. Spunem că sunt mai multe la număr, pentru că în comparație cu o tastatură normală, ele conțin taste multimedia, anti-ghosting, iluminarea ajutându-i pe cei mai mulți pe timpul nopții, cânt se hotărăsc să stea la calculator.

Dacă am vorbit de gameri, să discutăm puțin și de cei mici și despre rolul acestor tastaturi colorate în viața lor. Copiii de astăzi încep să învețe mult mai repede cum să manevreze un calculator, decât o făceam noi. Tocmai de aceea, pentru a le face învățatul mai simplu și distractiv, au fost create tastaturi colorate speciale pentru ei. Blocul numeric poate lipsi de la unele, numărul tastelor este mai redus, iar culorile sunt alese și repartizate logic, unele pentru vocale, altele pentru consoane sau semne de punctuație etc. Puteți găsi la prețuri foarte accesibile, tastaturi cu cele mai îndrăgite personaje Disney și sigur îi veți atrage atenția copilului dumneavoastră!

Conectare: Probabil vă gândiți că o tastatură de genul ar trebui să fie conectată la laptop sau calculator pentru un control mult mai mare asupra jocului sau a oricărei activități pe care o întreprindeți. În cazul acesta puteți alege o tastatură cu fir și port USB de conexiune, recomandat ar fi ca acel fir să fie cât mai lung, pentru a nu vă încurca. Tastaturile de acest tip sunt mai accesibile ca preț.

În schimb, dacă doriți să aveți libertate de mișcare și dețineți un buget generos, atunci există tastaturile colorate cu minitransmițător USB sau prin bluetooth. În acest caz verificați:

 • Raza de transmisie a semnalului
 • Cât vă ține bateria
 • Frecvența de operare

Materialul din care sunt realizate tastele: Este important în funcție de nevoile dumneavoastră. Există taste din silicon sau taste mecanice.

În primul caz, este posibil dacă folosiți prea mult tastatura respectivă, să se deterioreze mult mai repede decât cea cu taste mecanice. La cele de silicon, odată stricată o tastă, ar fi mai bine să evitați și alte neplăceri și să o schimbați cu totul, pe când la cea metalică, nu trebuie să faceți același lucru, pentru că o tastă defectă nu le va afecta pe celelalte bune.

Top 3 Cele mai bune tastaturi colorate


Tastatura Redragon Centaur Gaming

  Avantaje:

 • Construcție metalică și ABS
 • Taste cu injecție dublă pentru iluminare
 • Design anti-ghosting
 • Rezistență la apă

  Dezavantaje:

 • Puțin mai zgomotoasă la folosire

Verifica Pretul Acestui Produs

Această tastatură are un design plăcut, luminează noaptea fără să obosească ochii, de asemenea luminozitatea poate fi reglată. Are peste 5 trepte de iluminare ce pot fi schimbare în funcție de preferințele proprii.

Mai trebuie precizat ca materialul din care este confecționată este unul de calitate superioară, potrivită pentru jocuri. Totodata, aceasta tastatura incorporeaza 104 taste numerice, 12 multimedia și design anti-ghosting.


Kit Gaming Marvo CM370

  Avantaje:

 • Tastele sunt conectate prin membrană
 • Iluminare tip rainbow
 • Design waterproof
 • Suport anti-ghosting
 • Preț accesibil

  Dezavantaje:

 • Mouse ceva mai slab

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest kit conține tastatură colorată, mouse iluminat cu senzor optic, căști stereo pentru gaming cu microfon și design ergonomic și o suprafață textilă cu bază cauciucată pentru susținere mai bună pe birou în timpul jocurilor. Datorita pretului accesibil, acest kit este printre cele mai bune din aceasta categorie.


Kit gaming tastatura + mouse Gamdias ARES

  Avantaje:

 • Taste anti-ghosting
 • Iluminare LED cu 7 culori disponibile
 • Tehnologie cu fir

  Dezavantaje:

 • Brand relativ necunoscut

Verifica Pretul Acestui Produs

Kitul conține tastatura colorată plus un mouse cu un cablu de 1.5 m. Amândouă au o funcționalitate foarte bună și reacționează rapid la comenzi. Avand in vedere pretul accesibil, este un kit perfect pentru un gamer înrăit care nu are prea multi bani de cheltuiala.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Kit gaming Marvo CM600

  Avantaje:

 • Tastatură multimedia
 • 120 de taste
 • Design rainbow
 • Suport anti-ghosting
 • Suport lat pentru încheieturile mâinilor
 • Fiabil

  Dezavantaje:

 • Prețul ceva mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest kit conține tastatura colorată, un mouse optic pentru gaming, căști stereo, mousepad. Poate fi pe atât pe gustul celor mici, cât și pe al adulților datorită design-ului său. Motivul pentru care mulți gameri recomandă acest kit este legat de accesibilitatea sporita si design-ul atragator.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version