Cea mai buna tableta grafica

0
1829

Tabletele grafice sunt mai puțin întâlnite printre consumătorii obișnuiți însă odată cu apariția modelelor mai performante, ele au început să fie din ce în ce mai căutate. Aceste dispozitive pot fi foarte utile atât pentru începătorii care doresc să editeze poze, pentru fotografii care își ajustează capturile dar și pentru profesioniști care lucrează în design grafic și doresc un dispozitiv care să-i ajute la crearea animațiilor și nu numai.

Aceste tablete grafice au în dotare un ecran pe care se trasează cu un creion optic, rezultatul putându-se observa fie direct pe dispozitiv, fie pe un ecran separat, cum ar fi cel al calculatorului. Dacă ai încercat vreodată să editezi o imagine pe calculator, probabil știi cât de greu este să controlezi un mouse pentru a realiza editările perfecte, de aceea aceste dispozitive sunt foarte importante pentru unii.

Prin urmare, dacă dorești să scazi din timpul petrecut încercând să folosești mouse-ul pentru a trage linii foarte precise și fine sau să dăruiești copilului tău un dispozitiv care îi poate pune imaginația la treabă și să-l ajuți să-și descopere pasiunile, atunci îți sugerăm să alegi o tabletă grafică și să urmărești și lista de mai jos, deoarece următoarele produse sunt considerate de noi a fi printre cele mai bune.

Top 3 Cele mai bune tablete grafice


Trust Flex

Trust Flex

  Avantaje:

 • Vine la un preț ușor de accesat de oricine
 • Este ergonomică și ușor de transportat
 • Oferă libertate în mișcare, ea conectându-se prin metoda wireless

  Dezavantaje:

 • Prezintă un spațiu de lucru mic, ceea ce este problematic pentru schițele mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă te întrebi care ar fi cea mai bună tabletă grafică care s-ar putea achiziționa la un preț mic și totodată să se poată utiliza atât ca hobby cât și la locul de muncă, atunci noi îți recomandăm modelul Trust Flex.

Suprafața sa activă este de 140x100mm, ocupând un spațiu foarte mic iar datorită faptului că este foarte subțire, experiența utilizării se apropie de cea a unei scrieri normale.

Design-ul ergonomic al acesteia este redat și de partea superioară a tabletei care contribuie la ușurința în folosire și totodată la a bloca eventualele alunecări ale suprafeței inferioare.


Genius MousePen I608X

Genius MousePen I608X

  Avantaje:

 • Este prevăzută cu 29 de butoane programabile
 • Creionul funcționează fără fir
 • Are suprafață mare de lucru, asemănătoare unui monitor obișnuit

  Dezavantaje:

 • Va necesita mai mult spațiu pe birou

Verifica Pretul Acestui Produs

Printre cele mai bune tablete grafice produse de Genius se numără și modelul MousePen I608X, acest producător fiind cunoscut și apreciat pe piață datorită calității oferite la un preț bun.

Dispozitivul are o suprafață de lucru generoasă, de 203x152mm, ce corespunde dimensiunilor unui monitor convențional. Creionul său are două butoane de control, este fără fir, oferindu-ți libertate de mișcare iar mai mult, din ofertă fac parte și două vârfuri de schimb pentru acesta, precum și un mouse, el fiind prevăzut cu trei butoane, făcându-ți navigarea printre fișiere foarte ușoară.

Totodată, tableta prezintă 29 de butoane programabile care îți vor ușura munca foarte mult atunci cand ai nevoie sa lucrezi rapid si eficient.


Wacom Intuos

Wacom Intuos

  Avantaje:

 • Creionul captează 1024 niveluri de presiune
 • Este dotată cu 4 butoane programabile
 • Se poate transporta ușor, având sub 300g

  Dezavantaje:

 • Pachetul nu prezintă și vârfuri de schimb pentru creion

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești un desenator care dorește să treacă de la desenatul pe hârtia clasică la cea digitală, îți sugerăm produsul Wacom Intuos ieftin și bun, fiind un mijloc foarte util prin care vei putea căpăta experiență.

Un avantaj foarte mare al acesteia este textura fină a suprafeței de desenat, care dă impresia că lucrezi pe o foaie obișnuită, ceea ce te ajută foarte mult la trecerea de la foaia clasică la aceste dispozitive.

Creionul său este prevăzut cu două butoane de control și este capabil să sesizeze 1024 niveluri de presiune exercitate de mână, în cele două colțuri superioare ale tabletei găsim câte două butoane programabile, pe care le poți personaliza iar alimentarea acestei tablete se face prin port USB.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Wacom Intuos Pro S

Wacom Intuos Pro S

  Avantaje:

 • Creionul dispune de 2048 niveluri de presiune
 • Oferă o libertate mult mai mare pe ecran, putând fi accesat și zoom-ul foarte ușor
 • Este prevăzută cu wireless
 • Dispune de o suprafață generoasă și 6 butoane programabile

  Dezavantaje:

 • Comparativ cu celelalte modele, prețul este mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Această tabletă grafică și anume Wacom Intuos Pro S este destinată persoanelor care se ocupă cu activități de pictare digitală, prelucrare în PhotoShop și modelare 3D, prin urmare persoanelor cu experiență, produsul făcându-și treaba la un nivel înalt.

Aceasta oferă o flexibilitate foarte mare în special datorită tehnologiei wireless care te scapă de firele problematice dar și datorită faptului că îți permite să utilizei zoom-ul direct de pe tabletă, fără a mai fi nevoie să accesezi mouse-ul. Mai mult pe partea stângă vei găsi 6 butoane de control, care îți permit să accesezi fișiere mult mai rapid, desing-ul tabletei este ergonomic iar un atu foarte mare îl reprezintă cele 2048 niveluri de presiune ale creionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.