Cea mai bună suflantă in 2020

0
676

Pentru fiecare persoană care locuiește la casă, curățatul curții de adunătura de frunze poate fi un adevărat chin, mai ales dacă deții un teren mare cu mulți pomi. Această sarcină poate deveni una foarte ușoară doar dacă ai în arsenalul tău o suflantă. Acest dispozitiv poate avea o mulțime de funcții, fie cu eliminare de aer fie cu aspirare, comportându-se exact ca un aspirator de dimensiuni foarte mari.

Aceste dispozitive pot avea fie motor electric, fie motor termic. Cele cu motor termic sunt destinate spațiilor întinse, nu sunt dependente de o sursă de energie iar motorul este îndeajuns de robust și puternic pentru a asigura întrebuințarea frecventă fără uzură prematură. Dacă deții o curte mai mică și o să folosești dispozitivul doar ocazional, fiind nevoie de mai puțină putere, atunci un dispozitiv electric va fi perfect pentru tine, fiind totodată disponibile și la un preț mai mic.

Suflantele se pot clasifica și în piese mai grele, cu roți, piese de mână și de tip rucsac. Cea mai mare cantitate de frunze o poți procesa dispozitivele pe roți, care au o configurație asemănătoare cu cea a unei mașini de tuns iarba, prezentând un motor mai puternic, plasat în spatele unei palete de ventilare iar întreg angrenajul se deplasează cu ajutorul roților și a unui mâner ergonomic. Pentru curți de dimensiuni medii sugerăm modelele de mână sau de tip rucsac, acestea fiind mai ușoare și cu un consum mai mic.

Prin urmare, ca să scapi de chinul provocat de frunzele căzute din această perioadă, sugerăm să renunți la metoda clasică, obositoare, și să achiziționezi un dispozitiv precum următoarele.

Top 3 Cele mai bune suflante


Matrix EGV 2500

Matrix EGV 2500

  Avantaje:

 • Se poate achiziționa la un preț avantajos
 • Are o putere de 2500W, permițându-i să fie foarte eficientă
 • Volumul coșului este de 45l

  Dezavantaje:

 • Produce un zgomot mai puternic

Verifica Pretul Acestui Produs

Matrix EGV 2500 este o suflantă foarte bună pentru uzul casnic, fiind totodată disponibilă și la un preț foarte bun.

Cea mai importantă capabilitate a acestei suflante este multifuncționalitatea, pentru că dispozitiviul are rol de suflantă, de aspirator și de tocător, toate opțiunile fiind incluse într-un singur aparat. Configurația îți permite să o manevrezi foarte ușor, având două roți plasate în vârful duzei ca să o poți folosi lejer, sprijinită de sol. Această suflantă este una cu motor electric ce se va conecta la 230V, puterea oferită fiind una de 2500W, permițând lucrul rapid și eficient.

În plus, ea oferă un debit de aer de 790 m³/h, are un volum al coșului de 45l iar greutatea sa este de doar 4.8Kg.


Black&Decker GW2500

Black&Decker GW2500

  Avantaje:

 • Se poate folosi în orice curte datorită puterii mari
 • Viteza mare de suflare permite îndepărtarea mozolurilor
 • Deține un tocător pentru reducerea volumului

  Dezavantaje:

 • Zgomotul produs este reclamat de majoritatea utilizatorilor

Verifica Pretul Acestui Produs

Black&Decker GW2500 este o suflantă foarte eficientă de mână ce poate fi utilizată în orice curte, mai ales datorită puterii foarte bune de 2500W.

Aceasta are un design ergonomic, este ușoară în utilizare, viteza de suflare este de 310Km/h, fiind foarte ușor să îndepărtezi molozuri, capacitatea sacului pentru frunze este de 40l iar tocătorul său de mare impact ajută la reducerea volumului resturilor. Dispozitivul se conectează la rețea, la o tensiune de 230V iar zgomotul produs este de 105dB.


Bosch ALS 25

Bosch ALS 25

  Avantaje:

 • Are eficiență mare datorită puterii de 2500W
 • Este un produs care dispune și de tocător
 • Este ergonomică, permițând manevrarea facilă, datorită greutății, mânerelor și accesoriilor de umăr

  Dezavantaje:

 • Prezintă un consum mai mare de energie

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch ALS 25 este suflanta perfectă pe care o poți cumpăra pentru utilizarea casnică, atunci când ai o curte în care acumularea de frunze trebuie eliminată frecvent.

Produsul are un motor electric, alimentându-se astfel la rețea, generează o putere de 2500W, ceea ce înseamnă un consum ridicat, însă un randament ireproșabil, debitul de aer este de 800 m³/h, viteza sa fiind de 300km/h, deține un coș colector de dimensiuni bune, de 45l, mânerul său este reglabil și cureaua de umăr matlasată și dispune și de o funcție de tocare, micșorând considerabil volumul frunzelor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Leotec BL-260

Leotec BL-260

  Avantaje:

 • Funcționează cu benzină, nefiind necesară o sursă de energie continuă
 • Are un motor termic de 1.36CP
 • Design-ul practic îi permite să fie manevrată foarte ușor
 • Deține funcțiile de suflantă, aspirator și tocător

  Dezavantaje:

 • Are o greutate mai mare, de 9Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Leotec BL-260 este una dintre cele mai bune suflante, aceasta combinând 3 funcții esențiale, de suflantă, aspirator și tocător.

Acest dispozitiv este puternic, funcționând cu un motor termic de 1.36CP, rezervorul având o capacitate de 810ml, dezvoltând o viteză a aerului de 28m/s. Acesta se folosește ca model de mână, în ciuda greutății de 9Kg, design-ul este simplu, practic, incorporând un mâner ergonomic și înveliș din cauciuc. Comenzile sale sunt pe mâner, permițând controlul facil al acțiunilor și al funcțiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.