Cea mai bună pernă pentru gravide in 2021

0
3090

Datorită schimbării de greutate și a creșterii volumului, femeile în timpul sarcinii întâmpină dificultăți când vine vorba de relaxare și mai ales de dormit. Din cauza acestei greutăți în plus, sunt resimțite dureri de spate și dificultăți de poziționare a corpului în timpul somnului, majoritatea gravidelor adoptând o poziție laterală pentru evitarea lovirii abdomenului, din cauza presiunii exercitate de sarcină. O soluție pentru aceste probleme o reprezintă pernele pentru gravide, acestea ameliorând durerile și crescând gradul de confort resimțit, pe cât de mult posibil.

Conform unor principii ergonomice, perna ideală pentru o gravidă are forma alungită și permite utilizatoarei să o înconjoare de jur împrejurul corpului. Acest aspect este necesar deoarece perna trebuie să susțină deopotrivă și spatele și burta gravidei, pentru a-i oferi confort când aceasta doarme pe o parte.

Majoritatea pernelor pentru gravide vă permit să le modificați cu ușurință forma și volumul pentru a te acomoda și altor nevoi. În primul rând aceasta trebuie pusă într-un mod specific, astfel încât să asigure o poziție corectă a mamei în timpul somnului, permitând astfel ameliorarea durerilor de spate, oferindu-i și fătului o poziție sigură.

Top 3 Cele mai bune perne pentru gravide


BabyNeeds Soft BN26

BabyNeeds Soft BN26

  Avantaje:

 • Este o pernă ce se poate folosi atât înainte cât și după nașterea copilului
 • Se poate spăla la mașina de spălat
 • Husa sa este din bumbac în proporție de 100%

  Dezavantaje:

 • Trebuie spălată mai des deoarece se murdărește ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul BN26 de la BabyNeeds, reprezintă o pernă pentru femeile însărcinate creată special pentru a răsfăța gravida, atât în perioada sarcinii cât și după. Aceasta se poate folosi în timpul sarcinii pentru a susține burtica, spatele sau picioarele și chiar și după sarcină, pentru a alăpta sau sprijini bebelușul.

Pernuța este foarte practică, ajutându-te să reduci presiunea greutății bebelușului de pe mâinile tale, se poate spăla în mașina de spălat la 30°C, este dotată cu panglici de fixare în forma dorită iar compoziția sa este un puf siliconat, antiacarian, numit Super Ball iar husa sa este 100% din bumbac.


Hainute pentru pitici Grey

Hainute pentru pitici Grey

  Avantaje:

 • Raportul calitate-preț este unul foarte bun
 • Este confortabilă și moale
 • Se poate spăla cu ușurință la 40°C

  Dezavantaje:

 • Atrage foarte ușor scame

Verifica Pretul Acestui Produs

Perna pentru gravide de la Hainute pentru pitici vine cu un design special ce asigură confortul necesar mamelor atât pe perioada sarcinii cât și după naștere. Aceasta are rolul de ați asigura o poziție corespunzătoare în timpul somnului, oferind sprijin pentru brațe și spate în timpul alăptării, se poate folosi ca suport pentru noul născut în perioada în care acesta învață să stea în șezut și se poate curăța la mașina de spălat la 40°C.

Husa acesteia este realizată 100% din bumbac, umplutura este realizată din puf siliconat, de tip Super Ball și este antialergică și antiacariană.


Deseda Abrazo Plus

Deseda Abrazo Plus

  Avantaje:

 • Poate fi folosită atât înainte cât și după nașterea bebelușului
 • Stimulează relaxarea musculară
 • Dispune de panglici pentru a o putea fixa în poziția dorită

  Dezavantaje:

 • Ocupă un spațiu mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Perna Deseda Abrazo Plus a fost creată special pentru a oferi un mediu perfect de relaxare pentru minte și corp în timpul sarcinii. Această pernă minimizează efortul produs de schimbarea poziției deoarece vă înconjoară ca o îmbrățișare, realizează alinierea corectă a spatelui, stimulează relaxarea musculară și reduce durerile de cap, gât și spate.

Perna poate fi folosită atât în timpul sarcinii cât și după naștere ca pernă de alăptat, husa sa este detașabilă, din bumbac moale și fin în proporție de 100% iar umplutura sa este din puf siliconat antiacarian.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Babyneeds Soft Plus BN62

Babyneeds Soft Plus BN62

  Avantaje:

 • Are un preț accesibil pentru orice persoană
 • Calmează durerile și ajută la circulația corectă a sângelui
 • Husa este detașabilă și se poate curăța

  Dezavantaje:

 • Este o pernă voluminoasă, ocupând mult spațiu

Verifica Pretul Acestui Produs

Perna BN62 de la Babyneeds poate fi considerată printre cele mai bune perne pentru gravide fiind creată special pentru a oferi confortul necesar femeilor însărcinate sau care abia au născut. Datorită formei sale, puteți adopta orice poziție, oferindu-vă o circulație normală a sângelui și ajutându-vă să susțineți greutatea copilului atunci când îl alăptați.

Ea ajută la calmarea durerilor și tensiunilor, reduce durerile de cap, gât și spate și se poate folosi ca suport pentru bebeluș când acesta învață să stea în funduleț.

Husa sa interioară este din polipropilenă iar umplutura este poliesterică, de tip Super Ball, fiind certificată ca fiind sigură din punct de vedere medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.