Cea mai bună periuță de dinți electrică in 2021

0
863

Igiena orală este un proces important din viața unei persoane, mai ales dacă persoana respectivă dorește să facă mereu o impresie bună sau să atragă priviri. Acest aspect poate face diferența dintre o persoană îndrăzneață, gasa să socializeze cu oricine, în orice moment și o persoană timidă și retrasă. Pentru a simplifica acest proces, a reduce din timp și a oferi un randament mult mai bun, periuțele de dinți electrice ne vin în ajutor.

Deoarece aceste produse sunt destul de noi pe piață, am dori să vă oferim informații despre caracteristicile lor:

 • oscilațiile, reprezintă viteza la care ajunge periuța de dinți, fie prin programul standard de oscilații sau prin cel de pulsații. O periuță de dinți bună poate atinge cu ușurință 8.000 oscilații/min și 40.000 pulsații/min și acest aspect poate face diferența dintre o periuță de dinți de calitate și una obișnuită;
 • funcțiile, este esențial ca periuța dumneavoastră să dețină indicator al bateriei, semnal de avertizare pentru uzura fibrelor, senzori de presiune dar cu cât avem mai multe, cu atât ne va satisface mai mult nevoile;
 • acumulatorul, poate fi de două feluri, fie cu baterii simple fie este reîncărcabil, de cele mai multe ori bateriile nu sunt incluse așa că dacă doriți să folosiți acest dispozitiv în aproape orice moment, mai bine ați alege unul reîncărcabil;
 • accesoriile, de cele mai multe ori, pachetul periuțelor include și capete de rezervă, suport de depozitare și irigator bucal.

Este important de știut că acest dispozitiv nu trebuie lăsat pe mâna copiilor sub 3 ani deoarece aceștia sunt încă în faza de dezvoltare iar o periuță de dinți electrică le poate influența direcția de creștere a dinților.

Top 3 Cele mai bune periuțe de dinți electrice


Oral-B Vitality Plus Cross Action

Oral-B Vitality Plus Cross Action

  Avantaje:

 • Pachetul conține mai multe capete
 • Periajul complet durează mai puțin de 2 minute
 • Capătul de periaj este rotunjit pentru o curățare superioară

  Dezavantaje:

 • Nu are indicator al nivelului bateriei

Verifica Pretul Acestui Produs

Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality Plus Cross Action poate oferi rezultate care lasă uimiți până și medicii dentiști, fiind mai bună decât o periuță manuală obișnuită și poate atinge 76.000 oscilații per periaj. Aceasta are un capăt de periaj rotunjit pentru o curățare eficientă iar prin acțiunea 2D, ea oscilează și se rotește pentru a îndepărta mai multă placă bacteriană. Capătul său este inspirat din instrumente medicale profesionale, forma acestuia este special proiectată pentru o curățare individuală a dinților iar perii CrissCross sunt așezați la un unghi de 16 grade pentru a pătrunde adânc între dinți. Aceasta dispune de un cronometru care vibrează odată la 30 de secunde, oferă o varietate de capete de periaj iar acumulatorul său este reîncărcabil.


Oral-B PRO 3000 Cross Action

Oral-B PRO 3000 Cross Action

  Avantaje:

 • Atinge 40.000 de pulsații/minut
 • Capul de periuță Precision Clean înconjoară fiecare dinte pentru a-ți oferi o curățare completă
 • Dispune de 3 moduri de periaj

  Dezavantaje:

 • Încărcarea completă durează 16 ore

Verifica Pretul Acestui Produs

Oral-B PRO 3000 Cross Action este o periuță de dinți electrică ce oferă o curățare 3D pentru a îndepărta cu până la 100% mai multă placă bateriană comparativ cu o periuță manuală, are 40.000 de pulsații/min și 8.800 oscilații/min. Datorită acumulatorului incorporat, ea se poate reîncărca și dispune de 3 moduri, cel de curățare zilnică, modul sensitive și cel de albire. Aceasta este blândă cu gingiile, mulțumită senzorului vizibil de presiune ce se aprinde în momentul în care apeși prea tare iar timerul său indică o perioadă de 2 minute, cea recomandată de medicii dentiști.


Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911/01

Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911/01

  Avantaje:

 • Are peste 31.000 oscilații/min
 • Ajută la înălbirea dinților într-un timp foarte scurt
 • Modurile sale sunt customizabile

  Dezavantaje:

 • Cap al periuței subdimensionat

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips HX8911/01 elimină cu 100% mai multe pete decât o priuță obișnuită iar în numai 1 săptămână putem obține dinți mult mai albi. Aceasta poate fi costumizată, modurile putând fi combinate și setate cu una din cele 3 intensități pentru un confort și o curățare optimă. Datorită timer-ului său ce vibrează odată la 30 de secunde, vă puteți muta dintr-o pătrime a gurii în alta, procesul durând 2 minute, exact cât este recomandat de medici.

Capetele sale sunt de tip DiamondClean, cele mai bune de la Sonicare și au un peri cu rigiditate mare, în formă de romb care înlătură eficient, dar totuși delicat placa bacteriană.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Oral-B Genius 9000

Oral-B Genius 9000

  Avantaje:

 • Vine cu o gamă largă de accesorii
 • Are un inel luminos ce indică presiunea acționată asupra gingiilor
 • Cu tehonolgia avansată a acesteia poți să vezi unde te periezi pe telefonul tău
 • Are capăt de periaj rotunjit

  Dezavantaje:

 • Are un preț pe măsura calității

Verifica Pretul Acestui Produs

Periuța de dinți Oral-B Genius 9000 dispune de Bluetooth, ceea ce îi permite să fie conectată la telefonul tău prin intermediul unei aplicații ce îți oferă informații despre procesul de curățare. Cronometrul său este integrat în mâner, senzorul de presiune protejează gingiile iar pentru a nu rata nicio zonă în timpul periajului, ea are și o tehnologie de detectare a poziției. Capătul său acționează 3D și ajută la îndepărtarea petelor de suprafață cu ajutorul cupei de lustruire, dinții devenind mai albi din prima zi de folosire.

Pachetul acesteia conține 1 mâner de periuță reîncărcabil, 4 capete de periaj, un suport de călătorie, 1 încărcător premium, un suport pentru smartphone și un suport pentru depozitarea capetelor de periaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.