Cea mai bună oală sub presiune in 2019

0
1214

Odată cu modernizarea omului, gătitului nu i se mai acordă la fel de mult timp ca înainte, omul distribuindu-și timpul înspre alte activități. Majoritatea persoanelor știu că poți obține avantaje considerabile prin gătitul acasă, având în vedere că mâncarea este făcută de voi înșivă, știind ce se adaugă în aceasta și că este cât mai sănătoasă însă totodată observăm că și timpul consumat este considerabil mai mare.

O oală sub presiune este un element esențial, pe care orice persoană ar trebui să o folosească, aceasta permițând gătirea rapidă a alimentelor, pastrarea diferitelor vitamine din alimente și reducerea consumului de energie.

O astfel de ustensilă trebuie cumpărată cu simț de răspundere, având în vedere că este o investiție pe termen lung. Aceasta trebuie să aibă un mecanism care să-i permită etanșarea perfectă și să includă sub orice măsură o valvă de siguranță. Oala sub presiune se bazează pe un principiu diferit, ce îți permite fierberea alimentelor la o temperatură care depășește valoarea de 100°C. Oalele sub presiune nu se pot folosi cu cu toate tipurile de alimente, ci strict pentru acele alimente care necesită un timp de preparare de peste 45 de minute.

În cazul în care prepari rețete în cantități mici, pentru a economisi, este mai bine să alegi o oală cu capacitatea de sub 7-8l, în cazul opus, pentru o familie cu mulți membri, ai nevoie de o oală încăpătoare, să nu fie nevoie să gătești de mai multe ori, o capacitate de peste 9l fiind necesară.

Haideti sa aflam care sunt cele mai bune oale sub presiune existente pe piata la ora actuala.

Top 3 Cele mai bune oale sub presiune


Fest Belissima

Fest Belissima

  Avantaje:

 • Este realizată din materiale de calitate
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Este prevăzută cu o supapă din cauciuc

  Dezavantaje:

 • Cei 7l ai capacității se ating foarte rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Oala sub presiune Fest Belissima este una de o calitate superioară realizată din inox, fiind prevăzută cu o supapă de siguranță din cauciuc, cu mânere izolate termic, rezistente la șocuri și cu două valve de siguranță, putând fi folosită pe toate suprafețele de încălzire cunoscute, inclusiv cele cu inducție. Această oală are o capacitate de 7l, ideală pentru persoanele ce nu gătesc cantități mari de mâncare și doresc o economisire a spațiului, este compatibilă cu mașinile de spălat vase, economisindu-ți timpul iar diametrul său este de 22cm.


HCM

HCM

  Avantaje:

 • Are o capacitate ideală pentru familiile mari
 • Este compatibilă cu mașina de spălat vase
 • Construcția sa se bazează pe inox

  Dezavantaje:

 • Nu se poate folosi pe plitele cu inducție

Verifica Pretul Acestui Produs

Oala HCM este concepută special pentru persoanele ce dețin o familie numeroasă, care gătește foarte des și în cantități mari, având o capacitate impresionantă de 12l, putându-se realiza cu aceasta o gamă vastă de rețete sub toate tipurile de plită mai puțin cele prin inducție. Materialul din care este confecționată este inox, de culoare argintie, are 2 supape de siguranță cu mânere rezistente la temperaturi ridicate și care nu conduc căldura și are fund termoradiant format din 3 straturi ce permite distribuirea uniformă a căldurii. În plus, pentru ați ușura munca aceasta este compatibilă cu mașinile de spălat vase și diametrul său este de 24cm.


Carl Schmidt Sohn

Carl Schmidt Sohn

  Avantaje:

 • Are două nivele de presiune, pentru diferite alimente
 • Capacul său este util deoarece putem observa procesul din oală
 • Oțelul inoxidabil din care este realizată este rezistent

  Dezavantaje:

 • Se poate folosi doar pe suprafețele de încălzire cu inducție

Verifica Pretul Acestui Produs

Carl Schmidt Sohn  este o oală sub presiune cu o capacitate moderată de 8l ce îi permite realizarea cantităților medii de mâncare economisind și spațiu în bucătărie. Aceasta este fabricată din oțel inoxidabil 18/8, prevăzută cu 2 nivele de presiune de gătit, primul nivel fiind pentru legumele ce se pot găti în maxim 15 minute iar cel de al doilea pentru alimente precum carnea, în maxim 45 de minute iar capacul său este realizat din sticlă termorezistentă.

În plus, în pachet, pe lângă oala cu presiune vom primi și un capac, menționat mai sus, cu sticlă termorezistentă iar pentru a vă ușura munca, ea este compatibilă și cu mașinile de spălat vase.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tefal Clipso+ Essential P4424734

Tefal Clipso+ Essential P4424734

  Avantaje:

 • Este un produs sigur, oferind protecție utilizatorului
 • Materialele ce o concep sunt de calitate superioară
 • Prezintă două programe de gătire a alimentelor
 • Este compatibilă cu mașina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Capacitatea de 6l poate fi uneori prea puțin

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești pasionat de gătit și cauți un instrument care să-și facă bine treaba, atunci Tefal Clipso+ Essential P4424734 este cel ideal pentru tine. Această oală se utilizează cu ușurință, oferă siguranță prin sistemul inovator de închidere, capacul putând fi deschis sau închis cu o singură mână. Produsul este compatibil cu toate tipurile de plită, inclusiv cele prin inducție, iar pe lângă asta, prezintă o valvă de reglare a presiunii și un sistem de siguranță pentru suprapresurizare.

Materialele din care este confecționată sunt inox, plastic termorezistent, silicon și un capac ce prezintă o microconsolă cu 2 programe de gătit, pentru legrume și carne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here