Cea mai bună motosapă in 2021

0
3127

Dacă deții o grădină, indiferent cât de mică, este necesară gestionarea corectă a pământului respectiv și îngrijirea corespunzătoare a acestuia în diferite conditii de vreme. Aceste eforturi se pot dovedi o adevarata corvoadă atunci când ești pasionat de cultivarea pământului dar nu ai la dispoziție unelte de calitate, mai ales un motocultor sau o motosapă.

Indiferent dacă ați săpat manual sau nu, această muncă nu este dorită de nimeni, oricine știind cât de neplăcută este și câte dureri poate provoca. Ppentru acest tip de muncă au fost construite motosapele.

Motosapa poate avea atât motor cu ardere internă cât și motor electric însă cele mai bune pot fi considerate cele cu ardere internă deoarece își pot duce la bun sfârșit sarcina fără probleme, nu depind de un cablu de alimentare sau de un acumulator.

O motosapă poate avea multe funcții care contribuie clar la reliefarea utilității aparatului și printre acestea enumerăm opțiunea de ajustare a adâncimii de săpat, panoul de control ergonomic și direcția de mișcare a lamelor.

Așadar, dacă ești în căutarea unei motosape, fie ea profesională sau doar pentru activități ocazionale, îți propunem să iei în calcul și lista următoare deoarece am analizat profund aceste produse și am concluzionat că sunt adecvate pentru orice persoană.

Top 3 Cele mai bune motosape


Ruris DAC 6000K

  Avantaje:

 • Este un model ieftin dar performant
 • Dispune de motor în 4 timpi de 6.5CP
 • Rezervorul este de 3l

  Dezavantaje:

 • Nu face față la lucrările ce necesită o motosapă profesională

Verifica Pretul Acestui Produs

În cazul în care ești în căutarea unei motosape Ruris ieftine și bune, o decizie înțeleaptă ar fi să investești în modelul DAC 6000K. Modelul este conceput să facă față la lucrări de tip hobby sau în grădini mici spre medii, având un motor în 4 timpi, de 6.5CP și fiind suficient de puternic pentru a mărunți solul din grădini sau solarii.

Acesta se alimentează folosind benzină fără plumb, rezervorul are o capacitate de 3l, reușind în aproximativ o jumătate de oră să lucreze undeva la 500mp.

Modelul este echipat cu o cutie de viteze în 3 trepte, două înainte și una de marșalier, astefel vei putea lucra pe distanțe lungi dar și în locuri înguste iar greutatea sa este una bună, de 60Kg.


Ruris Sprint 650L

  Avantaje:

 • Este eficientă pentru grădinile cu dimensiuni răstrânse
 • Oferă un randament bun deoarece are motor puternic
 • Lucrează la adâncimea de 29cm

  Dezavantaje:

 • Utilizează doar o singură viteză și nu are marșalier

Verifica Pretul Acestui Produs

Motosap Ruris Sprind 650L este un model de mici dimensiuni, ideal pentru grădinărit pe suprafețe răstrânse, dispozitivul fiind echipat cu motor în 4 timpi de 6.5CP, incluzând un sistem de pornire manuală, la sfoară.

Plugul său are 6 freze de 310mm și apărători corespunzătoare în lateral pentru protecția plantelor, măsurând în total 85cm în lățime. Bineînțeles, distanța de lucru în lățime poate varia în mai multe trepte, iar adâncimea maximă de lucru este de 29cm.

Frezele se rotesc în timpul funcționării cu o viteză mare, sugerând rapiditate în lucru și eficiență sporită, mecanismul rotește cuțitele doar într-o singură direcție iar roțile de transport sunt incluse în pachet.


Ruris DAC 7000ACC1

  Avantaje:

 • Are un motor de putere mare de 7CP
 • Lungimea de funcționare este una generoasă, de 83cm
 • Lucrează la 29cm în adâncime

  Dezavantaje:

 • Se controlează mai greu, având 80Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă vrei sa cultivi suprafețe de până la 500mp într-un timp scurt, atunci te poți baza pe modelul DAC 700ACC1 de la Ruris. Motosapa se alimentează cu benzină și are motor de 7CP, alături de o capacitate cilindrică de 196cm³, astfel intuindu-se faptul că face față la munci chiar și când solul de cultivat este unul dificil de săpat.

Această motosapă consumă 1.1l/h și include un sistem de pornire manual, având un randament calculat de circa 1000mp pe oră. Ea folosește două viteze pentru a avansa și un marșalier, permițându-ți să descurci freza facil, în caz de blocaj în sol, se livrează cu 2 rărițe, cultivător și plug, lățimea la care poate funcționa este de 83cm iar adâncimea maximă la care poate ajunge este de 29cm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

O-Mac Pro Series New 750-S

O-Mac Pro Series New 750-S

  Avantaje:

 • Comparativ cu calitatea, prețul este unul bun
 • Funcționează eficient, folosind un motor de 7CP
 • Poate lucra suprafețe mari, până la 10000m³
 • Se poate accesoriza foarte ușor

  Dezavantaje:

 • Se pornește manual, la sfoară

Verifica Pretul Acestui Produs

În cazul în care te întrebi unde ai putea găsi o motosapă de calitate bună la un preț avantajos, modelul O-Mac Pro Series New 750-S pe benzină, echipat cu motor Honda în 4 timpi poate fi răspunsul perfect pentru tine.

Dispozitivul beneficiază de o putere nominală de 7CP și dezvoltă o rotație de 3600rpm, lucrând cât se poate de rapid și eficient. Plugul său este amplasat în partea din spate, incluzând 24 de cuțite, sapă la adâncimi cuprinse între 10 și 25cm și utilizează 3 trepte de viteză, două înainte și una de marșalier.

Această motosapă poate fi completată fără probleme cu plug, răriță, plug de cartofi sau remorcă iar roțile sale mari din cauciuc garantează o deplasare echilibrată și manevrabilitate sporită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.