Cea mai bună măsuță de cafea in 2021

0
904

O măsuță de dimensiuni mai mici nu reprezintă neapărat un aspect obligatoriu din sufrageria ta, însă poate să fie acel mic detaliu care face cu adevărat diferența, un aspect de finețe care finalizează decorul. Pe lângă decorațiune, ea servește și la numeroase scopuri, făcând ritualul servirii de dimineață să se desfășoare confortabil sau poate fi utilizată ca loc pentru a ține diferite obiecte, astfel că, odată achiziționată, va deveni de nelipsit.

Astfel, dacă dorești o măsuță pe care o vei folosi și pentru a mânca, va trebui să alegi o masă dintr-un material ce se poate curăța ușor, precum sticla sau metalul, trebuie să fie rezistentă în caz că o să plasezi mai multe obiecte sau dacă vei scăpa ceva peste aceasta.

Măsuțele de cafea vin în diferite stiluri, fie clasic fie modern, în diferite forme, fie rotunde, ovale, dreptunghiulare sau neregulate, cu spațiu de depozitare, cu sertare, rafturi sau fără acestea, cel mai bine fiind să alegi una ce are un aspect ce se integrază în decorul camerei și îți satisfac nevoile când vine vorba de spații de depozitare.

Prin urmare, dacă ești interesat într-o măsuță de cafea, îți sugerăm să arunci o privire peste următoarele produse, acestea fiind ideale pentru aproape orice încăpere și susțin nevoile oricărei persoane.

Top 3 Cele mai bune măsuțe de cafea


Ceylin

Ceylin

  Avantaje:

 • Este practică, având rafturi pentru ziare, cărți și reviste
 • Prețul de achiziție este unul foarte bun
 • Are un design moder, potrivindu-se în orice living

  Dezavantaje:

 • Nu vine asamblată

Verifica Pretul Acestui Produs

Măsuța Ceylin este o măsuță funcțională care se poate folosi pentru a servi cafeaua sau pentru a lucra la laptop.

Această măsuță dispune de rafturi pentru ziare și reviste, este realizată din pal cu finisaj laminat, are formă dreptunghiulară, este o măsuță fixă, de stil modern, perfectă pentru un living pe măsură.

În plus, aceasta are o grosime de 1.8cm și dimensiunile de l=45cm, h=57.5cm și L=35cm și vine demontată în pachet.


Living Elit

Living Elit

  Avantaje:

 • Are un design minimalist și modern
 • Oferă o platformă pe care se pot depozita obiecte
 • Are picioare cu talpă din plastic pentru a preveni alunecarea

  Dezavantaje:

 • Are dimensiuni mai mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Măsuța Living Elit este o măsuță perfectă pentru persoanele care nu au nevoie de foarte mult spațiu, aceasta având dimensiuni mici și fiind ușor de transportat oriunde prin cameră.

Măsuța este concepută pentru spații mici, întrucât are și o greutate redusă, este realizată din pal cu finisaj laminat, este ideală pentru un living modern, mai mic, are formă dreptunghiulară, picioarele au talpă din plastic pentru a preveni alunecarea iar puțin mai sus de baza acestora se află o platformă pentru a depozita diferite cărți sau alte obiecte.


Wooden Art

Wooden Art

  Avantaje:

 • Are un aspect modern, fiind ușor de integrat oriunde
 • Dispune de rafturi plasate ingenios pentru a fi decorate
 • Este și practică, fiind utilă lângă un fotoliu sau o canapea pentru servirea cafelei

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de roți, având poziție fixă

Verifica Pretul Acestui Produs

Wooden Art, după cum spune și numele, poate reprezenta o adevărată operă de artă dacă este plasată în locul potrivit și utilizată corespunzător.

Această masuță din lemn, are formă drepunghiulară, cu diferite forme în aceasta, ajutându-te să o decorezi eficient dar și să depozitezi cărți, documente sau alte obiecte, are un stil modern, fiind perfectă pentru living, are culoare albă și se utilizează în poziție fixă, putând fi plasată lângă canapea sau fotoliu, reprezentând ajutorul zilnic la servirea cafelei.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Zendeco

Zendeco

  Avantaje:

 • Este o masuță rezistentă, din metal și sticlă securizată
 • Oferă spațiu de depozitare sub blatul de sticlă superior
 • Are un design care satisface orice gusturi
 • Poate fi utilizată de mai multe persoane, având o lungime de 100cm

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare de achiziționare

Verifica Pretul Acestui Produs

Măsuța Zendeco este un produs care satisface și cele mai ridicate standarde de calitate, execuție și design.

Această măsuță este realizată din metal și sticlă securizată, fiind ușor de curățat și rezistentă la diferite șocuri mecanice, este perfectă pentru living, având un design modern, o formă triunghiulară și spațiu de depozitare sub blatul superior de sticlă iar dimensiunile sale sunt de 100cm în lungime, 45cm în înălălțime și 60cm în lățime.

În plus, picioarele sale sunt rigide, oprind alunecarea, metalul este protejat împotriva zgârieturilor și se poate transporta ușor, fiind ușoară pentru materialele pe care le folosește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.