Cea mai bună mașinuță electrică pentru copii in 2021

0
5962

În ziua de azi, copiii au acces la anumite jucarii pe care noi, la vârsta lor, doar visam a le avea, cum ar fi mașinușele electrice.

Fiecare mașină electrică vine cu anumite cerințe de vârstă iar acestea trebuie să corespundă cu vârsta copilului, existând produse cuprinse între 0 și 14 ani, fiecare dintre ele având diferite caracteristici și suportând o anumită greutate.

Modelul fiecărei mașini electrice pentru copii este determinat de design-ul și caracteristicile esențiale ale fiecărui item, care se apropie de cele ale unei piese adevărate, printre acestea numărându-se mașinile normale, camioanele, karturile, motocicletele, SUV-urile și ATV-urile. Cel mai apreciate dintre modele sunt cele ale automobilelor obișnuite, ele imitând aspectul diferitelor mărci, făcându-le mai distractive dar și camioanele atrag copiii, ele având o bază mai înaltă, oferind o senzație mai acută a mișcării autovehiculului.

Aceste mașinuțe dispun de încărcare prin baterii reîncărcabile, acestea sunt de diferite tipuri, majoritatea adaptate produsului, astfel că este recomandat să acorzi atenție compatibilității acestora.

Probabil cel mai important aspect al acestor mașinuțe electrice îl reprezintă siguranța, acestea oferind cască de protecție, cotiere și genunchiere iar dacă vrei să fii sigur în privința copilului tău, îi poți achiziționa și un costum de protecție.

Astfel, dacă se apropie ziua copilului tău, acesta este pasionat de mașini și vrei să-i faci probabil cel mai frumos cadou pe care și l-ar dori, atunci o mașinuță electrică precum următoarele poate reprezenta cadoul perfect.

Top 3 Cele mai bune mașinuțe electrice pentru copii


Mappy Aero

Mappy Aero

  Avantaje:

 • Este disponibilă la un preț accesibil
 • Are design atrăgător și interesant
 • Se poate controla prin telecomandă

  Dezavantaje:

 • Are un singur loc

Verifica Pretul Acestui Produs

Mappy Aero este o opțiune de mașină electrică ieftină și bună pe care ți-o propunem pentru un singur copil, ea fiind o mașină decapotabilă, cu un design clasic și atractiv, echipată cu două motoare independente.

Modurile de deplasare oferite sunt înainte și în spate, viteza și direcția de deplasare putând fi controlate și cu ajutorul telecomenzii, se poate alege între 2 viteze, de 1.5 respectiv 3.5 km/h, în funcție de abilitățile dobândite de copil cu timpul, autonomia bateriei ajunge la 2 ore  iar greutatea maximă admisă este de 25Kg, fiind pentru copiii cu vârstă cuprinsă între 3 și 8 ani.


Mappy Drifter Jeep

Mappy Drifter Jeep

  Avantaje:

 • Suportă o greutate maximă de 30Kg
 • Se poate controla din telecomandă
 • Oferă 2 locuri, unul fiind pentru pasager

  Dezavantaje:

 • O încărcare de 12 ore oferă autonomie de 1.5 ore

Verifica Pretul Acestui Produs

Mappy Drifter Jepp îi poate oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui, aceasta controlându-se simplu, orice mișcare fiind posibilă, exact ca la o mașină reală.

Mașina este dotată cu 2 motoare pentru fiecare roată din spate, este acționată cu ajutorul pedalei de podea, volanul este dotat cu butoane de pentru claxon, are mufă pentru MP3, se poate deplasa înainte în 2 viteze, de 3.2 și 4.5km/h cât și înapoi iar telecomanda are prioritate în fața copilului, fiindu-ți foarte ușor să îl îndrumi și să îl înveți.

În plus, mașina dispune de lumini, radiocomandă, este echipată cu centuri de siguranță, greutatea maximă acceptată este de 30Kg iar încărcarea timp de 12 ore oferă autonomie de 1.5 ore.


Nichiduta Drifter Jeep

Nichiduta Drifter Jeep

  Avantaje:

 • Oferă două locuri, pentru copil și un prieten de al său
 • Este prevăzută cu 2 centuri de siguranță
 • Poate atinge 2 viteze, de 3.2 și 6.8km/h

  Dezavantaje:

 • Pentru copiii mai scunzi de 3 sau 4 ani s-ar putea să fie cam înaltă

Verifica Pretul Acestui Produs

Drifter Jeep-ul de la Nichiduta este mai puternic ca oricând, fiind prevăzut cu roți de suprafață mare de rulare, centură de siguranță, accelerație și frână pe aceeași pedală și 2 viteze.

Această mașină are o baterie de 12V reîncărcabilă, dispune de radiocomandă, are faruri, mufă pentru MP3, oglinzi retrovizoare și volan cu efecte de sunete.

În plus, mașina este înzestrată cu două motoare pentru roțile din spate, volanul este echipat cu butoane, se poate deplasa cu 3.2 și 6.8km/h, are o autonomie de 1.5 ore și suportă maxim 30Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Mappy Off-Road

Mappy Off-Road

  Avantaje:

 • Este o mașină mai puternică cu un design impresionant
 • Bateria de 12V oferă autonomie de până la 2 ore
 • Farurile și MP3-ul vor face momentele copilului mai distractive
 • Poate atinge 2 viteze, de 3.2 și 6.8km/h

  Dezavantaje:

 • Mașina vine livrată într-o cutie foarte mare, piesele fiind mai greu de asamblat

Verifica Pretul Acestui Produs

Una dintre cele mai impresionante mașini electrice pentru copii îl reprezintă modelul Off-Road de la Mappy, aceasta fiind înzestrată cu o baterie de 12V reîncărcabilă.

Mașina de față are 2 motoare independente și puternice de 6V/7Ah, câte unul pentru fiecare roată de pe spate, se acționează prin pedala din podea, volanul dispune de butoane pentru claxon, are mufă pentru MP3 și melodii polifonice, se poate deplasa la viteze de 3.2 și 6.8km/h înainte, și la o singură viteză înapoi, se poate controla prin telecomandă, este echipată cu centuri de siguranță iar autonomia bateriei ajunge la 2 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.