Cea mai bună mașină de tocat carne in 2021

0
2415

Indiferent dacă obiceiul de a găti acasă a dispărut sau nu în familia ta, e bine să ai o bucătărie echipată cu tot ce este necesar pentru orice moment. Încă din perioada în care era acționată manual, mașina de tocat carne a rămas un dispozitiv esențial pentru cei ce prepară multe rețete folosind carne.

De mult, acest aparat era folosit doar la tocarea cărnii însă odată cu modernizarea lui, a început să primească din ce în ce mai multe funcții pentru a înlocui o gamă cât mai largă de aparate. Așadar dacă doriți să achiziționați un astfel de produs, mai întâi ar trebui să vă uitați peste caracteristicile ce-l fac un produs bun și după peste produsele recomandate dacă nu ați găsit un produs care să îndeplinească toate aceste caracteristici:

 • Puterea, este o caracteristică pe care majoritatea bucătarilor buni o iau în calcul deoarece determină performanțele dispozitivului. Puterea este exprimată în Watti iar cu cât este mai mare, cu atât dispozitivul va fi mai eficient însă această eficiență este penalizată de un consum mai mare de energie;
 • Funțiile, cele mai multe dispozitive au funcțiile de bază cum ar fi cea de schimbare a vitezei sau de reverse însă cu cât este mai modern dispozitivul, cu atât va avea mai multe funcții;
 • Fiabilitatea, se referă în principal la siguranța în utilizare dar și la durata de viață a produsului. Este bine să te asiguri inainte de a cumpăra produsul din ce material este construit și să vă ofere siguranța necesară;
 • Accesoriile, reprezintă gradul de multifuncționalitate al produsului. Un produs cu mai multe accesorii vă poate scuti de cumpărarea altor produse, înlocuindu-l cu un accesoriu al mașinii de tocat carne.

Top 3 Cele mai bune mașini de tocat carne


Star-Light MG-120BW

Star-Light MG-120BW

  Avantaje:

 • Este ușor de transportat
 • Dispune de un spațiu de depozitare a accesoriilor
 • Are un design plăcut și este confecționată din aluminiu

  Dezavantaje:

 • Puterea de 1200W nu este întotdeauna eficientă

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light MG-120BW înlocuiește efortul pe care l-ați fi depus cu o mașină de tocat carne manuală printr-un motor puternic de 1200W cu un ritm constant, fără a se bloca.

Aceasta este realizată din materiale de calitate cu un design plăcut, este prevăzută cu un spațiu special de depozitare a accesoriilor sale iar în plus, vom primi ca accesoriu și 3 site cu care vom putea realiza rețete diversificate. Aceasta are o greutate de doar 3.44Kg, fiind ușor de transportat, are o capacitate de 1Kg/min și dispune de un accesoriu pentru realizarea cârnaților.


Heinner MG16TA-WX

Heinner MG16TA-WX

  Avantaje:

 • Arată foarte bine și este construită din materiale de calitate
 • Vine cu accesoriu pentru roșii
 • Dispune de spațiu special pentru accesorii

  Dezavantaje:

 • Produce un zgomot destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner MG16TA-WX este o mașină de tocat carne foarte atrăgătoare prin design-ul său modern fiind confecționată din lemn și inox. Aceasta are o putere a motorului de 1600W făcând munca mai ușoară iar pentru a fi mai simplu de curățat sau pentru a scăpa de blocajele provocate de carne, dispune și de funcția de reverse. În plus, ca accesorii primim 3 site din inox pentru a toca carnea în funcție de rețetă, un accesoriu pentru cârnați și un accesoriu pentru roșii. Dacă v-ați săturat să depozitați accesoriile prin alte locuri și se întâmplă să dureze mult până le găsiți, această mașină vă scapă de această problemă, mulțumită spațiului special pentru accesorii.


Philips HR2709/20

Philips HR2709/20

  Avantaje:

 • Se poate curăța foarte ușor
 • Are o putere bună a motorului
 • Cuțit realizat din oțel inoxidabil

  Dezavantaje:

 • Nu include alte accesorii cum ar fi cel pentru roșii

Verifica Pretul Acestui Produs

Cei de la Philips au realizat produsul HR2709/20 tocmai pentru a îmbina calitatea cu prețul mic. Acest dispozitiv vine cu un motor de 1600W, ce îi permite funcționarea cu o putere nominală de 450W și determinarea unei capacități de 1.7Kg/min. Cuțitele sale sunt confecționate din oțel inoxidabil, tava este încăpătoare, din plastic rezistent care se curăță ușor iar în plus, în pachetul acestuia vom găsi și un accesoriu pentru realizarea cârnaților. Prin acest produs, vom putea experimenta fiabilitate, un motor eficient și puternic dar totodată și ușurință în curățare.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Zelmer ZMM1508S

Zelmer ZMM1508S

  Avantaje:

 • Are o putere mare a motorului
 • Este multifuncională, cu o gamă foarte largă de accesorii
 • Se poate curăța foarte ușor

  Dezavantaje:

 • Are un preț ce pune unele persoane în dificultate

Verifica Pretul Acestui Produs

Zelmer ZMM1508S este un dispozitiv multifuncțional fiind echipat cu 3 site cu orificii de mărimi diferite, dispozitiv cu 4 cilindri pentru radere și feliere, storcător de citrice, storcător de roșii și moară pentru cereale sau boabe de cafea. Aceasta are o putere foarte bună de 1900W ce îi permite o capacitate de 2.3Kg/min, dispune de funcția de reverse și picioare antialunecare.

În plus, pe lângă faptul că poate realiza o gamă foarte mare de procese și chiar dacă are un motor foarte puternic, ea este construită din materiale ce îi oferă posibilitatea să fie curățată doar cu o lavetă ușor umedă iar restul componentelor pot fi detașate si spălate sub jetul de apă fără nicio problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.