Cea mai bună mașină de spălat Samsung in 2019

0
804

Mașina de spălat rufe reprezintă un dispozitiv indispensabil in orice locuință, cu toții știm asta. Fie că achiziționezi prima ta mașină de spălat rufe, fie că nu, cel mai bine este să mergi pe mâna unui brand cunoscut și recunoscut pentru produsele sale de calitate, mai ales in acest domeniu.

Pasionații de gadget-uri de ultimă generație știu deja de gigantul producător Samsung, sediul acestora găsindu-se în orașul Seul din Coreea de Sud. Compania are o tradiție de aproape 80 de ani, o tradițe și experiență care îi recomandă cu desăvârșire.

Printre cele mai apreciate produse ale acestora putem găsi cu siguranță telefoanele și tabletele însă nu trebuie să uităm și de electrocasnicele produse de ei, acestea fiind reprezentative prin performanță și tehnologie inovatoare.

Când vine vorba de consum, aproape orice mașină de spălat rufe Samsung depășește clasa A++, ele fiind extrem de economice și uitele pentru a nu arunca banii pe consumuri inutile, ca și programe, produsele Samsung nu vin doar cu cele de bază, ele fiind dotate cu tot felul de noi programe, printre care găsim și cel de control cu ajutorul telefonului iar nu în ultimul rând prețul poate varia de la model la model, existând atât modele foarte scumpe care depășesc clar așteptările pe care le-ai avea de la o mașină de spălat însă se găsesc și modele la prețuri foarte bune care totodată sunt de o calitate surprinzătoare.

Așadar, dacă dorești o mașină bună de spălat care să-și facă treaba cu succes pe timp îndelungat, îți sugerăm să mergi pe mâna producătorului Samsung, el având tot felul de modele uimitoare printre care și următoarele.

Top 3 Cele mai bune mașini de spălat Samsung


Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

Samsung Eco Bubble WW60J4060LW/LE

  Avantaje:

 • Se achiziționează la un preț foarte bun
 • Aparține clasei A++
 • Capacitatea de 6Kg este una foarte bună

  Dezavantaje:

 • Produce un zgomot mai puternic la centrifugare

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul Eco Bubble WW60J4060LW/LE este o mașină de spălat cu un design ce oferă o ușă transparentă Crystal Gloss elegant, potrivindu-se perfect în orice încăpere.

Mașina de spălat reușește să economisească energie deoarece aparține clasei energetice A++, ea spălând mult haine la temperaturi scăzute, folosind tehnologia Eco Bubble. Bulele sale activează detergentul, acesta eliminând murdăria cu ușurință, chiar și în apa rece.

Aceasta are o capacitate de încărcare de 6Kg iar dacă doriți să spălați o cantitate mai mică de rufe, se poate rezolva foarte ușor cu programul de spălare rapidă, acesta realizând un proces de 15 minute care curăță cantitățile mici de haine cu succes.


Samsung WW70J3283KW

Samsung WW70J3283KW

  Avantaje:

 • Oferă un număr mare de programe pentru toate materialele
 • Aparține clasei energetice A+++
 • Design-ul său unic îi oferă avantaje precum cel de protejarea țesăturii

  Dezavantaje:

 • Dimensiunile sale mai mari pot încurca persoanele ce dispun de puțin spațiu

Verifica Pretul Acestui Produs

Mașina de spălat WW70J3283KW se numără printre mașinile de spălat care vin la un preț bun oferind totodată și un randament excelent. Mașina are un design unic, ușor ondulat al tamburului Diamond, cu margini finisate în formă de diamant iar orificiile sale mici de evacuare a apei ajută la protejarea țesăturii, împiedicând prinderea hainelor.

Aceasta poate spăla un număr redus de haine într-un timp foarte scurt chiar dacă capacitatea maximă este de 7Kg, ea oferă protecție împotriva fluctuațiilor de tensiune, prelungindu-i durata de viață iar clasa sa de eficiență energetică este cea A+++.

În plus, ea reușește să atingă o viteză de 1200rpm la centrifugare și deține programe foarte utile precum cel pentru bumbac, blugi și chiar și pentru lână și sintetice.


Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE

  Avantaje:

 • Se poate conecta foarte ușor la telefon
 • Oferă funcția Add-Wash foarte utilă
 • Poate ajunge la 1400rpm cu un consum minim, ea aparținând clasei A+++

  Dezavantaje:

 • Nu permite spălarea la 30°C

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul WW70K44305W/LE reprezintă una dintre cele mai utile mașini de spălat produse de Samsung, în special datorită funcției sale Add-Wash dar și a prețului care, comparativ cu ce oferă, este unul foarte bun.

Aceasta este o mașină de spălat cu o capacitate bună de 7Kg care îți permite să speli multe haine în același timp iar chiar dacă ai uitat o șosetă sau orice haină, această mașină te iartă foarte ușor, ea primind hainele chiar și în momentul procesului.

Motorul său cu invertor digital asigură o eficiență energetică superioară, reușește să ajungă la 1400rpm, procesul realizându-se cu un consum minim de energie, ea aparținând clasei A+++.

În plus, această mașină de spălat se poate depana foarte ușor pe telefon prin intermediul unei aplicații numite Smart Check care vă ajută să monitorizați erorile și să diagnosticați toate problemele apărute.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Add-Wash WW90K44305W/LE

Samsung WF8EF5E0W4W/LE

  Avantaje:

 • Capacitatea de stocare este foarte bună, de 8Kg
 • Consumă puțină energie, întrucât aparține clasei A+++
 • Folosește tehnologia Eco Bubble, oferind delicatețe hainelor
 • Garanția sa este de 2 ani

  Dezavantaje:

 • Programul de 15 minute nu prezintă stoarcere

Verifica Pretul Acestui Produs

Oricine își dorește o mașină de spălat eficientă, poate conta pe modelul Add-Wash WW90K44305W/LE, acesta fiind unul dintre cele mai bune produse de Samsung.

Dispozitivul este unul cu o capacitate de 8Kg, perfect pentru familiile cu mai mulți membri, se bucură de tehnologia revoluționară Eco Bubble și se poate spăla foarte ușor atât cu apă rece cât și cu apă caldă, ea având un consum foarte mic deoarece aparține clasei A+++.

Aceasta beneficiază de 8 programe de spălare printre care și cel Super Eco, BabyCare sau pentru diferitele tipuri de materiale, oferă programul de spălare în 15 minute pentru cantitățile mici de haine nu foarte murdare iar tamburul Diamond Drum asigură o tratare atentă a țesăturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here