Cea mai bună mașină de cusut in 2019

0
771

O mașină de cusut este bine primită în orice locuință, fie că ești la început de drum în domeniul croitoriei sau doar dorești să-ți realizezi propriile retușuri ale articolelor vestimentare, aceaste mașini ajutându-te să obții cele mai aspectuoase cusături, să te ocupi de brodat sau de surfilat fără probleme și să-ți faci treaba în liniște, rapid și eficient.

Aceste mașini de cusut sunt separate în funcție de experiența utilizatorului în mașini pentru începători, modele pentru avansați și aparate pentru experți. Dacă nu deții foarte multă experiență și dorești să înveți pe parcurs, sugerăm achiziționarea unei mașini pentru începători ca mai apoi să treci la un nivel următor iar dacă lucrezi într-un domeniu al croitoriei, un aparat pentru avansați ar fi perfect pentru tine.

Dacă ești un utilizator care dorește să practice cusutul la nivel avansat, recomandăm ca mașina dumneavoastră de cusut să aibă următoarele opțiuni: înfilare automată, ața fiind introdusă automat în ac, reglajul distanței dintre ac și platforma mașinii, braț mobil, prindere în șapte puncte, creare de butonieră, funcție triploc, opțiune pentru broderii și reglajul lățimii cusăturii și a pasului de cusut.

Indiferent că apelezi la branduri consacrate sau mizezi pe oferte noi, mai ieftine, pe piață există multe modele care te-ar putea satisface, noi sugerându-ți următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune mașini de cusut


Handy Stitch

Handy Stitch

  Avantaje:

 • Mașina este practică, ușoară și simplă de folosit
 • Este ideală pentru reparații rapide
 • Ocupă un spațiu pușin și o puteți lua oriunde cu dumneavoastră

  Dezavantaje:

 • Nu este recomandată materialelor cauciucate sau groase

Verifica Pretul Acestui Produs

Handy Stitch este o mașină de cusut perfectă pentru începători sau persoane care doresc doar să-ți retușeze câteva dintre haine ocazional, aceasta fiind mică, practică și portabilă.

Această mașină de cusut are forma unui capsator de birou, de dimensiuni reduse, se poate folosi pentru a coase, repara țesături și haine, cu ușurință, fără a scoate la iveală o mașină de cusut voluminoasă, puteți coase perdele în timp ce sunt suspendate sau să reparați un buzunar rupt fără a scoate pantalonii, mașina poate fi purtată oriunde și se utilizează exclusiv pe materiale mai subțiri, nu este recomandată pentru materiale groase sau cauciucate.


Hausberg

Hausberg

  Avantaje:

 • Se poate utiliza atât cu baterii cât și cu adaptor la rețea
 • Este ușoară, cântărind doar 1Kg
 • Se poate folosi pe toate tipurile de material

  Dezavantaje:

 • Este o mașină de cusut mai compactă, fiind pentru lucrările mai simple

Verifica Pretul Acestui Produs

Hausberg este o mașină de cusut practică și ușor de manevrat de către orice persoană, este compactă și reglată complet direct din fabrică.

Această mașină de cusut reușește să coase toate tipurile de material, are două trepte de viteză, pentru a putea fi folosită în funcție de materialul folosit, bobina se poate înlocui foarte ușor, funcționează cu 4 baterii AA sau cu un adaptor AC inclus, are pedală și cântărește doar 1 Kg.


DomoClip DOM343

DomoClip DOM343

  Avantaje:

 • Oferă 14 programe de cusut
 • Pachetul oferă toate accesoriile necesare cusutului
 • Se achiziționează la un preț rezonabil

  Dezavantaje:

 • Nu este indicată începătorilor, având funcții multe și complicate

Verifica Pretul Acestui Produs

Mașina de cusut DomoClip DOM343 este una concepută pentru utilizatorii mai avansați, aceasta având 14 programe ce vă va permite să coaseți nasturi și fermoare și să faceți butoniere în doar 4 pași.

Dispozitivul are funcție de cusut și din spate, are un ac dublu, funcție de tăiere a firului, iluminare cu LED-uri a suprafeței de lucru, un braț liber ce se poate seta după preferințe și un regulator de tensiune.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Minerva Smart12

Minerva Smart12

  Avantaje:

 • Este o mașină ideală atât pentru începători cât și pentru experimentați
 • Oferă 12 programe esențiale
 • Poate atinge viteza de 850 rpm
 • Oferă iluminare LED a suprafeței de lucru

  Dezavantaje:

 • Are un preț de achiziție mai mare comparativ cu alte modele de pe piață

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești un pasionat al croitoriei, atunci modelul Minerva Smart12 este perfect pentru tine, fiind o mașină de cusut inteligentă, cu o selecție minimă dar ideală de programe, 12 cusături care includ butonieră automată, surfilare, cusătură ascunsă, decorativă și zigzag în 3 pași.

Mașina de cusut oferă iluminare LED a suprafeței de lucru pentru a scăpa de clasicul bec incomod, are înfilator automat al acului și tăietor de fir pentru a grăbi procesele, se poate regla lățimea cusutului în zigzag și dezvoltă viteza de 850 rpm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here