Cea mai buna masă de toaleta

0
1162

masa de toaleta

Frumusețea reprezintă un esential atuu al unei femei și cu siguranță, vă doriți să străluciți în fiecare zi, să fiți aranjate și pregătite pentru o nouă zi. Orice domnișoară sau doamnă și-a dorit la un moment dat o măsuță de toaletă perfectă pentru dormitor sau pentru dressing.

Masa de toaletă este un obiect de mobilier care conferă camerei în care este amplasată un aer sofisticat, elegant, poate chiar vintage. Vă veți putea realiza ritualul zilnic de îngrijire cu mai mult drag și mai eficient, pentru că veți avea toate produsele necesare la un loc.

Cu ajutorul unui astfel de produs vă veți putea simți răsfățată și liniștită într-un moment al zilei în care doriți să petreceți timp doar cu dvs. O masă de toaletă vă ajută să păstrați produsele de îngrijire și make-up într-un loc bine organizat și eficient, fără să ocupe prea mult spațiu în cameră.

Ca orice produs de mobilier, măsuțele de toaletă pot avea forme, stiluri, culori, accesorii, materiale, sau dimensiuni diferite, tocmai de aceea este bine să vă gândiți puțin dinainte cam ce ați prefera, să luați în considerare și spațiul de care dispuneți și bineînțeles, bugetul. Printr-o căutare rapidă veți găsi destule modele, însă poate deveni dificil să alegeți pe cel mai potrivit, așadar, noi vă punem la dispoziție un ghid care să vă ajute să luați ce mai bună decizie.

Cum alegem o masa de toaletă:
Funcționalitatea:
 • Mai înainte de toate va trebui să vă gândiți la spațiul în care veți amplasa masa de toaletă și pentru ce doriți să o utilizați mai exact. Depinde și de dvs, doamnelor, cât de ocupate sunteți, cât de des veți folosi măsuța, cât de practică doriți să fie, pentru că doar așa veți găsi modelul potrivit. Pentru doamnele mereu pe fugă, există măsuțe ce se pot monta chiar în baie, fără a mai fi nevoie să vă împrăștiați produsele prin toată casă. Pe de altă parte, dacă doriți un colț al dvs, unde să vă machiați și să vă aranjați în tihnnă, atunci puteți opta pentru o masă de toaletă cu lumini, taburet etc, pentru cameră.
Compartimentarea:
 • Pentru a avea la dispoziție cât mai mult spațiu de depozitare, dar să fie și cât mai eficient, alegeți modele cu o compartimentare utilă pentru dvs. Să nu uităm că pe lângă aspectul său elegant și frumos, o măsuță trebuie să fie practică și să vă ofere posibilitatea de a vă organiza cât mai bine lucrurile în sertare. Depinde foarte mult și de produsele pe care dvs veți dori să le depozitați și aici ne referim la bijuterii, accesorii, produse de îngrijire, ondulator etc. Trebuie să vă formați de la bun început o perspectivă asupra acestor lucruri și cum le veți depozita, pentru a nu avea surprize nedorite mai târziu, când veți primi măsuța.Configurarea spațiilor de depozitare diferă de la un model la altul.
Materiale:
 • În funcție de materialul din care este confecționată măsuță, vă veți putea forma o părere legată de rezistența ei, stil, preț, calitate etc. Printre cele mai consacrate materiale regăsim lemnul, sticla, plasticul ABS. De asemenea, materialele se pot combina între ele și rezultă produse de calitate, durabile. Dacă doriți produse de calitate, trebuie să știți că nu este loc de zgârcenie și va trebui să investiți puțin mai mult, însă veți avea garanția că acea masă de toaletă vă poate fi de folos mulți ani. Măsuțele de toaletă din lemn masiv de obicei sunt cele mai bune.
Stilul:
 • Reiese din combinarea mai multor factori care au dus la rezultatul final. Aici vorbim despre detalii, materiale, cum este lucrată masa, decorațiuni, accesorii etc. De asemenea, veți avea de ales între mai multe stiluri cum este cel modern sau vintage. De fapt, ce contează foarte mult este ca măsuța să fie în concordanță cu stilul general al camerei, mai exact, să o completeze.
Dimensiuni:
 • În funcție de spațiul de amplasare a mesei de toaletă, trebuie să alegeți un produs cu dimensiuni potrivite pentru a se încadra perfect în decor. Trebuie să aveți loc pentru a deschide sertarele, dacă doriți masă cu oglindă, va trebui să măsurați diametrul, de asemenea, dacă aveți un dormitor mic, puteți opta pentru o masă doar cu două picioare, iar variantele sunt nenumărate.
Accesorii:
 • Dacă doriți să vă simțiți ca un star de cinema, puteți opta pentru măsuțe de toaletă cu lumini, adică becuri tip LED-uri. Setul nu poate fi complet decât cu un taburet, confecționat din materiale de calitate, confortabil.

Top 3 Cele mai bune mese de toaletă


Set Masă Toaletă pentru Machiaj cu Oglindă Pliabilă și Sertare

Set Masă Toaletă pentru Machiaj cu Oglindă Pliabilă și Sertare

  Avantaje:

 • Design modern
 • Dispune de un scaun confortabil
 • Construcții realizate din lemn de pin
 • Manoperă de înaltă calitate

  Dezavantaje:

 • Nu are foarte multe sertare pentru a vă depozita lucrurile

Verifica Pretul Acestui Produs

Această masă de toaletă adoptă un stil modern, mai simplist, care combină culoarea albă cu cea a lemnului de pin. Oglinda se poate plia și se transformă dintr-o simplă masă de toaletă cu aspect de birou, într-un produs compact, complex și foarte util.

Aceasta masa de toaletă este o noutate pe piață: o piesă practică de mobilier care se potrivește perfect oricărui interior. Pentru că acest model poate fi considerat și un birou practic, veți economisi spațiu și veți fi mai eficiente.


Set Diva Masa de Toaleta/Machiaj cu Oglinda si Scaun

Set Diva Masa de Toaleta/Machiaj cu Oglinda si Scaun

  Avantaje:

 • Scaun confortabil, tapițat
 • Oglindă mare
 • 3 sertare
 • Culoare albă

  Dezavantaje:

 • Produsul este realizat din PAL, ceea ce înseamnă că este posibil să nu aibă o durabilitate atât de mare ca în cazul lemnului masiv

Verifica Pretul Acestui Produs

Vă prezentăm o masă de toaletă potrivită pentru orice tip de cameră. Are un stil simplist, ce poate fi adaptat oriunde și 3 sertare încăpătoare în care doamnele își pot depozita bijuteriile și produsele de îngrijire.

Această masă este pe placul multor doamne, datorită eleganței sale, fiind confecționată manual și având detalii bine finisate. Produsul necesită o întreținere mai atentă, deoarece este confecționat din PAL și nu este chiar la fel de rezistent ca lemnul masiv.


Măsuță Toaletă cu Sertare VidaXL

Măsuță Toaletă cu Sertare VidaXL

  Avantaje:

 • Poate fi amplasată în orice decor, atât în dormitor, dressing, cât și in living
 • Construcție rezistentă din lemn și MDF
 • Este destul de încăpătoare și nu ocupă mult spațiu

  Dezavantaje:

 • Putea fi putin mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu aceasta masuta ingenioasa vă puteți aranja produsele cosmetice și accesoriile în patru sertare, de diferite dimensiuni, practice și utile. Două din ele chiar se pot scoate pentru a fi curățate mai ușor.

De asemenea, masa are un design clasic, elegant, pe gustul multor doamne. Este totodata construită din lemn masiv, lăcuit, în combinație cu MDF, ieșind astfel un produs rezistent în timp.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Set Elsa Masa de Toaleta Alba pentru Machiaj

Set Elsa Masa de Toaleta Alba pentru Machiaj

  Avantaje:

 • Are 3 oglinzi reglabile
 • Dispune de 7 sertare și un scaun
 • Stil elegant
 • Poate fi folosită și ca birou
 • Material lemn masiv și MDF

  Dezavantaje:

 • Prețul relativ ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta e genul de masa de toaleta care va poate ajuta de fiecare dată când vă pregătiți să ieșiți în oraș, să luați cina sau să vă întâlniți cu prietenii, doriți să fiți cât mai elegante, cu un look impecabil și un machiaj realizat corect.

Această masă de toaletă nu numai că vă oferă vizibilitate din 3 unghiuri diferite, ci este și un loc în care vă puteți răsfăța zilnic, unde puteți avea un moment de liniște. Veți vedea mult mai bine cum vă stau make-up-ul, părul, și hainele din unghiuri diferite, oglinzile fiind reglabile, iar scaunul decorat în stil elegant, vă va oferi un loc confortabil în care să vă relaxați.

Trebuie precizat ca aceasta masa de toaletă are sertare decorate, ceea ce o face ideală pentru depozitarea cosmeticelor și a bijuteriilor. Perfectă pentru interioare în stilul chic, dar nu numai – ideală și pentru interioare moderne. Un număr de 7 sertare și un raft practic vă permit să stocați multe produse cosmetice și bijuterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.