Cele mai bune lăzi frigorifice in 2019

0
833

Lăzile frigorifice sunt apreciate în special de familiile cu mulți membri sau care depozitează multă mâncare și nu doar pentru faptul că au o capacitate mare, ci și pentru opțiunile lor congelare rapide. Lăzile frigorifice au un aspect aparte, făcându-le să se potrivească în orice încăpere și nu doar în bucătărie, în cazul în care spațiul de acolo este deja ocupat.

Dimensiunile unei lăzi frigorifice ne oferă cele mai bune informații despre capabilitățile sale de stocare. Capacitatea se măsoară în litri și reprezintă volumul spațiului intern ce poate fi ocupat de alimente, pentru familii numeroase, veți alege o ladă cu o capacitate de peste 200l iar dacă sunteți o singură persoană, sau doar un cuplu, vă puteți limita la o ladă cu o capacitate în jurul valorii de 100l.

Fiecare ladă frigorifică oferă câteva aspecte esențiale cum ar fi controlul temperaturii, opțiunea de dezghețare ușoară, orificiu de scurgere și tavă pentru colectarea lichidului. Controlul temperaturii este util atunci când depozităm alimente ce necesită o anumită temperatură, opțiunea de dezghețare vă permite să îl igienizați în cel mai scurt timp iar țeava de scurgere este pentru evacuarea lichidului care se acumulează în interior în timpul dezghețării.

Când alegem o ladă frigorifică este bine să ne uităm și la consumul acesteia deoarece un dispozitiv care funcționează în permanență și consumă mult ne poate da bătăi de cap, așa că, pentru a determina eficiența acestuia în economisire, ne vom uita la clasa sa energetică.

Pentru a-ți face o idee cu ce ladă ar trebui să cumperi pentru familia ta, îți sugerăm să urmărești lista de mai jos.

Top 3 Cele mai bune lăzi frigorifice


Star-Light CFM-146AP

Star-Light CFM-146AP

  Avantaje:

 • Este economică, aparținând clasei energetice A+
 • Are un raport bun calitate-preț
 • Dispune de funcție de congelare rapidă

  Dezavantaje:

 • Este un model mai înalt și s-ar putea ca temperatura să varieze de jos în sus

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești o persoană care nu este dispusă să plătească foarte mult pentru o ladă frigorifică sau dorești una mai mică, modelul Star-Light CFM-146AP este perfect pentru tine. Aceasta are un nivel al zgomotului foarte scăzut, de doar 41dB și se poate muta cu ușurință prin casă mulțumită roților rezistente și a dimensiunilor mici.

Consumul ei este unul scăzut, de doar 190kWh/an, aparținând clasei energetice A+, o capacitate de congelare de 6kg în 24 de ore și un volum total de 146l.


Arctic O20+

Arctic O20+

  Avantaje:

 • Este confecționată din materiale neinflamabile
 • Aparține clasei energetice A+
 • Poate rezista până la 36 de ore fără curent

  Dezavantaje:

 • Dezghețarea se face doar în mod manual

Verifica Pretul Acestui Produs

Lada frigorifică Arctic O20+ este una dintre cele mai bune produse de această companie dacă ne orientăm după raportul calitate-preț. Aceasta este un model ergonomic deoarece face parte din clasa energetică A+, cu un consum de 224kWh/an, capacitatea sa moderată de 205l o face să poată fi utilizată de persoane singure, cupluri la început sau bătrâni, are sistem antibacterian, garnitura conținând aditivi ce previn formarea bacteriilor și este securizată cu yală pentru ca investiția ta să fie în siguranță în orice moment.


Beko HS22953

Beko HS22953

  Avantaje:

 • Are o capacitate bună de stocare, de 284l
 • Aparține clasei energetice A++
 • Este fiabilă, având yală și garnitură antibacteriană

  Dezavantaje:

 • Nu are congelare rapidă

Verifica Pretul Acestui Produs

Beko HS22953 poate fi lada frigorifică perfectă pentru familiile cu numeroși membri și care fac multe cumpărături deodată, consumând puțin, aproximativ 270kWh/an deoarece aparține clasei energetice A++, în raport cu capacitatea de stocare foarte bună de 284l.

Aceasta prin capacitatea sa vă permite să realizați cumpărături mai rar și să sortați alimentele pe categorii, mulțumită celor trei coșuri încăpătoare, dispune de yală pentru a putea păstra în siguranță alimentele dar și de garnitură antibacteriană pentru a nu se forma bacterii.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Zanussi ZFC41400WA

Zanussi ZFC41400WA

  Avantaje:

 • Oferă un spațiu foarte mare, de 400l
 • Nu consumă mult, aparținând clasei A+
 • Este fiabilă, având un sistem anti-condens
 • Se situează la același preț cu modele cu capacitate mai mică

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de decongelare automată

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul Zanussi ZFC41400WA este unul e mare capacitate ce se va integra perfect în bucătăriile de la țară, unde persoanele depozitează multă mâncare pe perioada iernii, deplasarea în supermarket-uri fiind mai grea dar și pentru cei din mediul urban, ce cumpără mâncarea în cantități mari. Deși capacitatea sa este de 400l, consumul său este unul destul de mic, aparținând clasei energetice A+ iar în interiorul său putem găsi și trei coșuri interioare pentru alimente  și cu lumină incorporată, pentru vizibilitate extinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here