Cea mai bună imprimanta laser in 2019

0
898

Imprimantele cu laser au avansat foarte mult în ultimii ani, fapt evident atunci când observăm că acestea nu mai sunt doar simple imprimante ci reușesc să îndeplinească mai multe funcții, putându-se folosi la domiciliu dar și într-un birou sau secretariat.

Fiecare imprimantă cu laser are o capacitate de printare care se măsoară în pagini printate pe minut (ppm), numărul maxim de coli pe care le poate depozita și capacitatea de memorie, măsurată în MB. Din acest punct de vedere, cele mai bune imprimante laser pot fi considerate cele care reușesc să depășească valoarea de 20 de pagini pe minut, o alimentare de cel puțin 150 de coli și o memorie minimă de 16MB.

Alte aspecte importante ale unei imprimante sunt formatul pe care îl folosesc, majoritatea având formatul standard A4, însă și altele sunt binevenite, să fie compatibil orice ar fi cu sistemul de operare Windows dar și Mac, OS sau Linux, datorită creșterii în popularitate a acestora și să dispună de consumabile ușor de achiziționat, să fie compatibilă cu cât mai multe cartușe, de preferat fiind să te orientezi pe un producător cunoscut în acest domeniu precum Samsung, Lexmark, Brother, HP, Xerox sau Canon.

Așadar, dacă de multe ori ești nevoit să faci un drum lung până la cel mai apropiat centru ce deține imprimante, lucrezi într-un loc în care imprimanta este foarte importantă sau deții o mică afacere care are nevoie de un secretar, îți sugerăm achiziționarea unei imprimante precum următoarele:

Top 3 Cele mai bune imprimante cu laser


Lexmark CS310n

Lexmark CS310n

  Avantaje:

 • Poate imprima până la 5.000 pagini pe lună
 • Are o capacitate de memorie de 256MB
 • Dispune de un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Nu se poate conecta la Wi-Fi
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Lexmark CS310n este o imprimantă mică și silențioasă cu laser ce deține un procesor Dual-Core de 800MHz și o memorie strandard de 256MB, reușind să imprime la o viteză de până la 23ppm, alb-negru dar și color.

Imprimanta dispune de calibrare PANTONE®, caracteristica Lexmark care ajută la înlocuirea culorilor și la dezvoltarea unei imagini sofisticate, prin potrivirea cât mai exactă a culorilor, are o rezoluție reală de până la 1.200×1.200 dpi, imaginile rămânând clare iar grație manipulării de ultimă generație a hârtiei, nu necesită o întreținere foarte complexă.


Xerox Phaser 6020

Xerox Phaser 6020

  Avantaje:

 • Are o capacitate de memorie de 128MB
 • Oferă imaginilor o rezoluție de 1200x2400dpi
 • Se poate conecta la Wi-Fi-ul local

  Dezavantaje:

 • Are o viteză mai mică de printare a imaginilor color
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Xerox Phaser 6020 este o imprimantă laser, compactă, cu o viteză de printare de 12ppm în alb-negru și 10ppm color, cu un procesor puternic de 525MHz și o memorie generoasă de 128MB, făcând față volumului zilnic de lucru, inclusiv documentelor cu numeroase elemente grafice.

Calitatea imaginilor este de 1200x2400dpi, asigurată de sistemul de imprimare Hi-Q LED, ajută la alinierea exactă a imaginilor și a detaliilor, se poate conecta la rețeaua Wi-Fi locală, astfel putând imprima de pe orice dispozitiv iar o altă funcție importantă o reprezintă funcția Paper Setup Navigator deoarece aceasta simplifică activitatea echipelor mici, eliminând incertitudinea când vine vorba de imprimare cu formate și tipuri personalizate de hartie.


Canon i-SENSYS LBP7010C

Canon i-SENSYS LBP7010C

  Avantaje:

 • Este mică și ușor de mutat prin birou
 • Oferă o rezoluție de 2400x600dpi
 • Este compatibilă cu multe consumabile ce se găsesc ușor

  Dezavantaje:

 • Nu este compatibilă cu sistemele de operare Windows 8 și 10
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Canon i-SENSYS LBP7010C este una dintre cele mai mici și mai accesibile imprimante cu laser color de la Canon, oferind calitate fără compromisuri și eficiență energetică de neegalat.

Pe lângă design-ul compact, imprimanta oferă imprimare laser color de 4ppm și monocrom de 16ppm, tehnologii Quick First-Print, rezoluție de imprimare de 2400x600dpi și o înlocuire facilă a cartușului de toner.

În plus, imprimanta se poate alimenta cu 150 de coli de hârtie deodată, prezintă un număr mare de formate suportate, are o capacitate de memorie de 16MB și este foarte accesibilă ca preț.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Brother HL3140CW

Brother HL3140CW

  Avantaje:

 • Este un dispozitiv de mici dimensiuni, putându-se muta ușor
 • Dezvoltă o viteză de 19ppm atât alb-negru cât și color
 • Printează la o rezoluție de 2400x600dpi
 • Se poate conecta la Wi-Fi-ul local

  Dezavantaje:

 • Consumabilele acesteia sunt mai costisitoare doar că se cumpără mai rar
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Brother HL3140CW este poate cea mai bună imprimantă produsă de Brother de mici dimensiuni, ea având tehnologii noi, oferind o gamă de funcții gândite pentru afacerea dumneavoastră. Ea se poate conecta la Wi-fi, putându-se astfel printa fișiere prin dispozitivul mobil prin Apple AirPrint sau Google Cloud Print.

Aceasta reușește să dezvolte o viteză de printare de 19ppm alb-negru sau color, are o capacitate de alimentare de 250 de coli de hârtie iar rezoluția la care sunt imprimate aceste fișiere este de 2400x600dpi.

În plus, aceasta reușește să printreze până la 1500 copii/lună, dispune de multe formate de printare, este compatibilă cu multe consumabile ușor de găsit, are o memorie de 64MB și cântărește doar 17Kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here