Cea mai bună husă pentru tabletă in 2019

0
727

Tabletele reprezintă dispozitive de mare valoare de care ne folosim în viața de zi cu zi pentru a ne ocupa timpul liber, pentru a ne relaxa sau pentru a comunica împreună cu familia. Din moment ce tabletele reprezintă achiziții ce necesită o economisire nu tocmai mică, acestea trebuie protejate prin toate metodele posibile, să fie ținute departe de umezeală, sa nu fie scăpate și cel mai important, să li se ofere o husă pe măsură.

Atunci când cauți o husă, cel mai bine este să cauți una concepută special pentru modelul tău, pentru a putea fi folosită la capacitățile ei maxime însă dacă nu există sau nu ai cum să faci rost de o astfel de husă cel mai bine este să mergi pe o husă universală care se poate pune peste multe modele, nici decum pe o husă făcută special pentru un alt model, de la un alt brand.

Husele pentru tablete pot fi de mai multe feluri, huse pouch, huse flip sau de tip stand. Husele de tip pouch se prezintă sub forma unui plic și se închid cu ajutorul unui fermoar, un magnet sau un scaiete, cele de tip flip cover sunt asemănătoare unei coperți de carte, fiind necesar doar să deschizi partea frontală pentru a folosi tableta, avantajos față de cele de tip pouch iar cele de tip stand, sunt modele de tip flip cover ce sunt adaptate așa fel încât să se poată plia și pune tableta într-un unghi ce îți permite să urmărești filme sau să citești.

Prin urmare, dacă nu dorești să asiști la un dezastru și să ți se defecteze tableta, sugerăm achiziționarea unei huse pentru aceasta.

Top 3 Cele mai bune huse pentru tablete


A+ Slim Case

A+ Slim Case

  Avantaje:

 • Prezintă un raport calitate-preț foarte bun
 • Este ușoară și subțire, păstrând forma tabletei
 • Poate fi transformată în stand

  Dezavantaje:

 • Este compatibilă doar cu un model

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Slim Case este o husă special concepută pentru dispozitivele Samsung Galaxy Tab 4, ce vine la un preț accesibil pentru toți posesorii de astfel de tablete. Pe lângă design-ul cât se poate de elegant, husa asigură protecție integrală împotriva zgârieturilor și chiar a șocurilor, menținând ecranul tabletei curat, interiorul fiind acoperit cu microfibre pentru a ține departe praful.

Husa poate fi transformată într-un stand, fiindu-ți mult mai ușor să vizionezi filme sau să citești și permite accesarea porturilor și butoanelor tabletei, fără a fi nevoie să înlături toată husa.


Samsung Simple Cover

Samsung Simple Cover

  Avantaje:

 • Se poate transforma cu ușurință într-un stand
 • Oferă material ce protejează foarte eficient ecranul
 • Păstrează design-ul slim al tabletei

  Dezavantaje:

 • Se poate folosi doar pe modelele Galaxy Tab S

Verifica Pretul Acestui Produs

Husa Samsung Simple Cover este o husă specială pentru modelele Galaxy Tab S ce asigură protecție integrală împotriva șocurilor sau a zgârieturilor fiind foarte ușoară și subțire, păstrând design-ul elegant al tabletei, toate acestea la un preț accesibil de marea majoritate.

Aceasta vine în foarte multe variante de culori, pentru a o putea personaliza oricum dorești și a o potrivi împreună cu tableta, cântărește puțin, pe interior are un material special pentru a proteja ecranul atât de lovituri cât și de praf, acest material reușind să activeze o funcție a ecranului de a se deschide de îndată ce ridici partea frontală a husei iar un avantaj foarte mare al acesteia este că se poate transforma într-un stand.


A+ Case Universal

A+ Case Universal

  Avantaje:

 • Oferă protecție excelentă împotriva șocurilor și zgârieturilor
 • Dispune de funcție de stand
 • Permite accesarea butoanelor și porturilor tabletei

  Dezavantaje:

 • Nu prezintă decupaj pentru cameră

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Case Universal se numără printre cele mai bune huse pentru tabletă, având în vedere faptul că este realizată din piele ecologică, făcându-i design-ul unul simplu și modern însă totodată și eficient împotriva zgârieturilor și șocurilor iar încă un plus al acesteia este faptul că se poate transforma într-un stand.

Totodată, husa oferă acces facil asupra butoanelor și porturilor tabletei, fără a fi nevoie să îndepărtezi protecția, este compatibilă cu modele de 6, 7 și 8 inchi, garantând o bună fixare a acestora iar închiderea se realizează printr-o capsă magnetică.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Hama Portfolio

Hama Portfolio

  Avantaje:

 • Este dotată cu o curea de prindere, pentru fixarea tabletei
 • Are design elegant, fiind realizată din piele ecologică
 • Prezintă căptușeală moale pe interior
 • Oferă funcție stand pentru citit, vizionat filme sau navigat pe internet

  Dezavantaje:

 • Nu este recomandată tabletelor expuse la foarte multe șocuri

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă încă ești în căutarea celei mai bune huse pentru tableta ta, atunci ai găsit ce ai nevoie, modelul Hama Portfolio fiind alegerea perfectă, el fiind unul universal, compatibil atât cu tabletele cu ecran de 8 cât și de 9 inchi, putând fi păstrată chiar dacă îți schimbi dispozitivul.

Aceasta se numără printre piesele flip cover, putând fi transformată ulterior în suport, permițându-ți să vizionezi filme dar și să navighezi foarte ușor pe internet, este confecționată din piele artificială neagră, are un aspect modern și elegant, beneficiază de o căptușeală moale pe interior pentru protecție iar prețul este unul excepțional pentru ce poate oferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here