Acasă Diverse Cea mai bună geantă de transport animale in 2021

Cea mai bună geantă de transport animale in 2021

0

Odată ce aduci un animăluț de companie în casa ta trebuie să te gândești că și acesta are nevoie de diverite atenții, la fel ca și o persoană obișnuită. O geantă bună de transport devine necesară mai ales în momentul în care vrei să pleci undeva cu animăluțul, însă poate fi folositoare și în primele luni de conviețuire cu acesta.

O astfel de geantă poate fi folosită și pe post de cușcă, deoarece oricât de mult ți-ar plăcea să-l vezi jucându-se prin casă, cu siguranță vor fi momente când acesta va lăsa mizerie, va dărâma obiecte, va rupe perdele sau va roade papuci, așa că o cușcă îl poate învăța să fie mai liniștit și totodată să suporte călătoriile lungi în care îl vei lua cu tine.

Fiecare geantă vine într-o anumită dimensiune iar stabilirea acesteia dinainte de cumpărare este un lucru esențial pentru animăluțul tau deoarece acesta nu trebuie să se simtă prea închis iar o cușcă uriașă nu va fi întocmai ceva foarte bun pentru tine, fiind mai greu de transportat, așa că trebuie să fii atent la acest aspect.

Materialul ce compune geanta diferă de la model la model și poate fi fie poliuretan ce este mai ieftin de obicei, din textil ce oferă o rezistență mai bună sau din nylon pentru a oferi protecție optimă împotriva umezelii, toate putându-se îmbina cu plușul pentru a oferi un confort cât mai bun animăluțului.

Așadar, dacă ești o persoană care călătorește des și nu poți lăsa animăluțul în grija altcuiva, îți sugerăm achiziționarea unei genți de transport, scăpându-te de un efort în plus, sau de o eventuală penalizare în unele mijloace de transport.

Top 3 Cele mai bune genți de transportat animale


Mellow

  Avantaje:

 • Are un aspect interesant și vine la un preț bun
 • Oferă suficiente accesorii pentru a transporta fără probleme animăluțul
 • Partea laterală este realizată din plasă pentru a oferi aerisire

  Dezavantaje:

 • Cățeii mai agitați pot roade plasa laterală

Verifica Pretul Acestui Produs

Mellow este o geantă cu aspect frumos, potrivită pentru pisici și câini de talie mică, accesul acestuia făcându-se prin partea laterală.

Această geantă este fabricată din poliuretan, cu perete lateral parțial din plasă, pentru a permite aerului să circule, are mâner, curea de transport, buzunar lateral și cataramă pentru prindere de zgardă.

În plus, prețul de achiziție al acesteia este unul foarte bun iar dimensiunile sale sunt de 43x26x27cm, perfecte pentru a oferi confort unui animăluț de talie mică dar și pentru a nu te încurca în transportul acestuia.


Kerbl Vacation bicicletă

  Avantaje:

 • Este perfectă pentru a transporta animăluțul de pe bicicletă
 • Textilul din care este confecționată se curăță foarte ușor
 • Poate fi folosită ca o geantă normală datorită bretelelor

  Dezavantaje:

 • Poate fi periculos să transporți un animăluț agitat de pe bicicletă

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești o persoană care se deplasează foarte des cu bicicleta și adoră astfel de ieșiri atunci geanta Kerbl Vacation este perfectă pentru tine și pentru animăluțul tău, ajutându-te să fi-ți împreună chiar și în acele momente.

Această geantă se fixează ușor și rapid de mânerele bicicletei, are benzi reflectorizante pentru a crește siguranța, include buzunare pentru depozitarea lucrurilor, marginile sale sunt moi pentru un extra confort, pernița sa detașabilă este confecționată din material de pluș și poate fi folosită în mod obișnuit datorită bretelelor.

În plus, geanta este confecționată din textil ce se poate curăța ușor și este perfectă pentru animăluțele de talie mică având dimensiunile de 38x25x25cm.


Kerbl Vacation

  Avantaje:

 • Oferă o bază impermeabilă
 • Este confecționată din material rezistent și ușor de curățat
 • Suportă o greutate de 15Kg

  Dezavantaje:

 • Are dimensiuni mari pentru o pisică mai mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Kerbl Vacation este geanta perfectă pentru animăluțele de talie mică spre medie, fiind confecționată dintr-o combinație de nylon și plus, pentru a oferi atât confort cât și protecție animăluțului.

Geanta de față poate fi deschisă deasupra, în lateral sau complet, include buzunare laterale pentru depozitarea lucrurilor, partea de jos este impermeabilă, nylonul din care este confecționat se poate curăța foarte ușor și poate fi fixată trolerelor datorită buzunarului lateral.

În plus, aceasta suportă o greutate maximă de 15Kg, are dimensiunile de 44x20x27cm iar bareta sa se poate ajusta.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ferplast HOLIDAY 2

  Avantaje:

 • Are dimensiuni bune pentru animăluțe mici și medii
 • Este confecționată din nylon rezistent și ușor de curățat
 • Pachetul oferă husă, cârlige și o perniță
 • Oferă o ventilație optimă din toate părțile

  Dezavantaje:

 • Este mai scumpă, raportat la celelalte modele

Verifica Pretul Acestui Produs

Geanta Ferplast HOLIDAY 2 este printre cele mai bune genți de transportare a animăluțelor în călătorii, având 3 ferestre laterale acoperite cu plasă de nylon, ce permite o ventilație bună a aerului.

Aceasta este practică și ușor de depozitat datorită sistemului de pliere, pachetul oferă o husă, cârlige de fixare și o perniță de pluș, pentru a oferi confortul dorit de animăluțul tău la o călătorie cu drum lung.

În plus, geanta are dimensiunile de 49x34x34, putându-se folosi de animăluțe mici și medii, este rezistentă, baza este rezistentă la apă iar aspectul său este unul plăcut.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version