Cea mai bună geantă pentru laptop in 2019

0
747

Odată cu creșterea în performanță a laptopurilor, în defavoarea PC-urilor, și popularitatea lor a crescut considerabil, creând astfel noi industrii cum ar fi cea a accesoriilor pentru laptopuri.

Geanta pentru laptop a ajuns pe bună dreptate cel mai important accesoriu al unui laptop deoarece acesta reprezintă o investiție mai mare iar decât să riști în a se deteriora într-o geantă obișnuită, mai bine cumperi o astfel de geantă care îl poate ține în siguranță în timp ce îl transporți.

O geantă de laptop reușește să sporească mobilitatea laptopului tău, ajutându-te să lucrezi în diferite locuri, pe drum, în călătorii sau la un alt birou, păstrându-l pe toată durata călătoriei în siguranță.

Atunci când achiziționăm o geantă de laptop trebuie să fim atenți la mai multe aspecte cum ar fi:

 • Dimensiunea: aceasta trebuie să fie asemănătoare cu a laptopului, se poate puțin mai mare dar nu cu mult, însă niciodată mai mică decât laptopul;
 • Materialul: producătorii folosesc de la piele naturală, la piele artificială polyester, nylon și chiar politex. Orientează-te spre o geantă rezistentă, evită materialele sensibile sau prea scumpe, deoarece dacă vei călători mult, geanta fiind considerată bagaj va fi depozitată în condiții mai puțin favorabile. În plus, geanta trebuie să aibă fermuar rezistent, interiorul să fie căptușit măcar cu un strat de burete și să aibă un mâner care să nu creeze disconfort pe distanțe lungi.
 • Compartimentarea: fii atent ca geanta ta să aibă minim două compartimente, unul pentru laptop și altul pentru accesoriile acestuia precum încărcătorul, mouse-ul și așa mai departe însă dacă îți dorești neapărat o geantă mono-compartimentată, să alegi una cu mai mult spațiu.

Acum că știi la ce ar trebui să fii atent atunci când cumperi o geantă de laptop, îți sugerăm să analizezi următoarele produse recomandate de noi iar dacă te hotărăști în privința unuia, să ai încredere că își vor face treaba la perfecție.

Top 3 Cele mai bune genți de laptop


ASUS Nereus

ASUS Nereus

  Avantaje:

 • Este perfectă pentru laptopuri de până la 16 inchi
 • Materialul este rezistent la apă
 • Dispune de compartiment pentru documente și telefon

  Dezavantaje:

 • Breteaua pentru umăr nu este foarte lată

Verifica Pretul Acestui Produs

Asus este unul dintre acele brand-uri care mereu a realizat accesorii pentru produsele lor de calitate care totodată sunt compatibile și cu alte brand-uri, ASUS Nereus fiind exemplul perfect de geantă de laptop ușor adaptabilă oricărui laptop.

Această geantă poate adăposti cu siguranță laptopuri de până la 16 inchi, plus alte accesorii de birou, este fabricat dintr-un material rezistent la apă, are compartiment pentru documente A4 dar și pentru telefon și dispune atât de mâner cât și de curele de umăr.


A+ Arlingtone

A+ Arlingtone

  Avantaje:

 • Este confecționată din nylon rezistent
 • Mânerele sunt late și cureaua de transport e reglabilă
 • Adecvată pentru laptopuri de 15.6 inchi

  Dezavantaje:

 • Nu este foarte rezistentă la apă

Verifica Pretul Acestui Produs

O geantă de laptop bună și ieftină este și geanta A+ Arlingtone, fiind una care îți oferă spațiu suficient nu numai pentru laptopuri ci și pentru documente, chei, telefon, instrumente de scris și așa mai departe.

Aceasta este fabricată din nylon de culoare neagră, are dimensiunile de 400x300x60, fiind concepută pentru unități de 15.6 inchi, buzunarele sale exterioare sunt bine protejate pentru a nu fi extrem de vizibile sau expuse, mânerul este robust și rezistent iar cureaua de umăr este reglabilă, putând fi ajustată în funcție de înălțimea posesorului.


Logic WMBP115K

Logic WMBP115K

  Avantaje:

 • Este un rucsac încăpător
 • Buzunarele sunt căptușite cu bureți
 • Design-ul său este minimalist și plăcut

  Dezavantaje:

 • Materialul ce atinge spatele purtătorului poate crea disconfort termic, mai ales vara

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești o persoană care nu suportă gențile de mână și preferi un rucsac, atunci Logic WMBP115K este perfect pentru tine.

Acest rucsac este construit din polyester rezistent de culoare neagră cu multiple compartimente dintre care amintim unul pentru un laptop de 15.6 inchi, unul pentru tabletă de maxim 10.1 inchi, un compartiment pentru documente, buzunare pentru accesorii și compartimente laterale pentru băuturi.

În plus, rucsacul este încăpător, putând stoca și alte obiecte, buzunarul principal și cel pentru tabletă este căptușit cu burete, are un design minimalist iar mânerele sale au construcție solidă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

A+ Austin M66

A+ Austin M66

  Avantaje:

 • Oferă un raport calitate-preț foarte bun
 • Materialele din care este confecționată oferă rezistență
 • Este perfect pentru toate laptopurile de 15.6 inchi
 • Are compartimente căptușite

  Dezavantaje:

 • Nu oferă atât de mult spațiu pentru documente și accesorii

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă deții un laptop cu siguranță îți dorești ca acesta să fie transportat în cele mai bune condiții și tocmai de asta noi îți recomandăm geanta A+ Austin M66. Această geantă vine la o ofertă de preț foarte bună, fiind recomandată pentru laptopuri de 15.6 inchi, putând susține și modele de 16 inchi.

Laptopul va fi perfect securizat datorită fermoarului său rezistent și al căptușelii sale de burete, protejându-l astfel de zgârieturi, praf, șocuri mecanice și stropii de apă, ea are dimensiunile de 400x300x110, putând fi astfel ușor introdusă printre bagaje, cureaua de umăr este ajustabilă și lată iar mânerul său este acoperit cu un material confortabil ce vă va susține la drum lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here