Cea mai bună friteuza in 2019

0
501

Dacă vrei să-ți completezi bucătăria cu un dispozitiv eficient, noi îți recomandăm o friteuză, aceasta ajutându-te să gătești alimente cu ulei, fără să folosești focul, ci doar curentul electric. Comparativ cu metoda clasică, o friteuză folosește foarte puțin ulei, unele funcționând chiar cu o singură lingură de ulei, unele incorporând și gătitul cu aburi, astfel încât vei avea o varietate de modalități de gătire și de preparate delicioase și chiar sănătoase, cu un singur dispozitiv.

O friteuză de calitate este determinată de funcțiile sale, deci, pe lângă cea principală de menținere a unei temperaturi constant înalte a uleiului, friteuza trebuie să incorporeze și un termostat reglabil, fiecare aliment având o anumită temperatură de prăjire, acesta oferind temperatura exactă.

Friteuza pe care o alegi ar trebui să fie și una sigură, fiind esențial ca pereții friteuzei să nu se încălzească, iar capacul trebuie să se închidă etanș, pentru a evita accidentele, aceste funcții fiind indispensabile, mai ales dacă ai și copii.

Astfel, pentru a duce o viață cât mai sănătoasă sau pentru a prepara diverse rețete mai sofisticate, sugerăm achiziționarea unei friteuze, aceasta ajutându-te și să economisești sume considerabile de bani, reducând foarte mult consumul de ulei.

Top 3 Cele mai bune friteuze


ZILAN ZLN4375

ZILAN ZLN4375

  Avantaje:

 • Are o putere ce vă permite să economisiți energie
 • Reprezintă o achiziție ce necesită o economie minimă
 • Are termostat reglabil la 190˚C

  Dezavantaje:

 • Capacitatea sa totală este de doar 0.5Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

ZILAN ZLN4375 este varianta perfectă dacă dorești să mizezi pe un dispozitiv nu foarte costisitor însă totodată eficient. Această friteuză are o carcasă din plastic termorezistent, termostatul este reglabil la 190˚C, rezervorul de ulei este de 1l iar capacul cu filtru permanent este detașabil, însemnând că se poate curăța foarte simplu.

Dispozitivul are o cuvă teflonată pentru evitarea lipirii alimentelor, are un indicator luminos, ce prezintă diferite informații legate de proces și se alimentează la 230V, având o putere de 900W.


Zephyr Z-1980-XSD

Zephyr Z-1980-XSD

  Avantaje:

 • Are o putere foarte bună de 2200W, garantând încălzire rapidă și eficiență sporită
 • Capacitatea rezervorului de ulei e de 3l
 • Termostatul permite reglarea temperaturii între 0 și 190˚C

  Dezavantaje:

 • Ocupa un spațiu mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Zephyr Z-1980-XSD este o friteuză ideală pentru persoanele care iubesc alimentele prăjite, sau chiar pentru o mică unitate alimentară cu capacitate redusă.

Acest model are o carcasă din oțel inoxidabil cu un termostat reglabil de la 0 la 190˚C, un indicator luminos de temperatură și putere, coș de prăjire detașabil cu mâner pliabil, un capac detașabil cu filtru și fereastră de observare, picioarele sale sunt din cauciuc, pentru a preveni alunecarea iar un avantaj foarte mare al acesteia este rezervorul foarte mare de ulei, de 3l.


Tefal FF133D Uno M

Tefal FF133D Uno M

  Avantaje:

 • Are o carcasă din metal polisat, care nu se încălzește
 • Include o fereastră pentru a supraveghea procesul
 • Coșul și capacul se pot spăla, inclusiv în mașina de spălat vase

  Dezavantaje:

 • Cuva sa este fixă

Verifica Pretul Acestui Produs

Tefal FF133D Uno M este o friteuză eficientă ce vine într-o formă compactă, capacitatea sa de ulei fiind de 1,8l și aproape 1Kg de alimente, fiind perfectă pentru mesele în familie.

Termostatul său poate fi setat la maxim 190˚C iar controlul temperaturii se face printr-un indicator luminos, friteuza excelează la capitolul design, fiind realizată din metal polisat care nu se încălzește, pentru a nu crea neplăceri pentru cei din jur și a-ți păstra casa proaspătă, friteuza incorporează  în capac și un filtru permanent pentru miros, capacul și coșul său sunt detașabile și se pot igieniza și are incorporată o mică fereastră pentru a supraveghea procesul.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Philips Airfryer XL HD9240/90

Philips Airfryer XL HD9240/90

  Avantaje:

 • Reprezintă un dispozitiv profesional ce poate fi folosit la intensitate mare
 • Are o capacitate de preparare de 1.2Kg și o capacitate a rezervorului uleiului de 3l
 • Prezintă un ecran tactil foarte ușor de folosit
 • Permite presetarea unui proces pentru a fi gata la momentul dorit

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este unul foarte mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips Airfryer XL HD9240/90 prezintă o performanță îmbunătățită pentru rezultate rapide, putându-te bucura de o putere mai mare pentru alimente prăjite cu un gust grozav și multe altele cu mai puțină grăsime.

Friteuza dispune de tehnologia Rapid Air de la Airfryer ce vă permite să prăjiți, coaceți, rumeniți și să gătiți pe grătar gustări și feluri de mâncare delicioase cu mai puțină grăsime, utilizând puțin ulei sau deloc. Aceasta are un ecran digital tactil pe care îl puteți controla mai ușor și cu mai multă precizie, capacitatea de preparare este de 1,2Kg, suficient pentru a hrăni 5 persoane, capacitatea pentru ulei este de 3l iar puterea sa ajunge la 2100W.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here