Cea mai bună curea pentru bărbați in 2021

0
1591

Fiecare bărbat a trecut prin stagiul în care trebuie să-și cumpere o curea de o calitate superioară, fiecare întâmpinând mai multe sau mai puține greutăți în acest proces. Curelele sunt printre puținele accesorii prin care poți pune în valoare o anumită ținută, dând un plus întregii vestimentații. Astfel, nu vei cumpăra o curea doar pentru simplul fapt de a-ți susține pantalonii, ci și pentru a finaliza cu succes o vestimentație ce inspiră seriozitate.

De fiecare dată când alegi o curea nouă trebuie să te asigură că dispui de garderoba potrivită acesteia. Definiția stilului tău ar trebui să fie primul pas. În funcție de acest aspect, îți vei alege cureaua care te mulțumește atât din punct de vedere calitativ, cât și din punctul de vedere al adaptabilității ei la stilul tău vestimentar.

Fiecare curea vine cu anumite dimensiuni, ele dau formă acesteia, ajutându-te să afișezi o atitudine mai masculină dacă vei purta o curea cu o lățime minimă de 4 sau 5 cm, cele mai înguste fiind preferate de către studenți sau adoleșcenți, ei adoptând un stil rebel și diferit.

Acestea fiind spuse, îți prezentăm o listă cu diferite curele de calitate, care pot fi purtate de către orice bărbat care se respectă, putând fi și un cadou foarte frumos pentru un prieten bun care obișnuiește să se îmbrace mai elegant.

Top 3 Cele mai bune curele


Amalfi B8N

Amalfi B8N

  Avantaje:

 • Are un design simplu și elegant
 • Catarama îi oferă un plus de eleganță
 • Este confecționată din piele naturală

  Dezavantaje:

 • Catarama argintie strălucitoare este mai mult pentru ținute elegante decât casual

Verifica Pretul Acestui Produs

Negrul este foarte ușor de asortat când vine vorba despre haine, mai ales când vine vorba de curele. Cureaua italiană Amafli B8N este una realizată din piele naturală ce se poate combina perfect cu un costum elegant.

Această curea are o lățime de 3cm și o lungime cuprinsă între 105 și 125cm, este simplă și elegantă, din piele naturală necusută pe margini și fără bombaj, iar catarama este finisată în culoarea argintului, fapt care oferă un maxim de eleganță dacă este asortată cum trebuie.


Amalfi D4LOCO

Amalfi D4LOCO

  Avantaje:

 • Are desgin elegant, cu cusături pe margini
 • Lățimea de 3,5cm transmite masculinitate
 • Este realizată din piele naturală

  Dezavantaje:

 • Datorită culorii deschise, trebuie asortată cu accesorii pe măsură

Verifica Pretul Acestui Produs

Cureaua Amalfi D4LOCO este perfectă pentru ținutele casual dar și pentru cele elegante, culoara sa fiind compatibilă cu majoritatea ținutelor.

Aceasta este situată în gama superioară, fiind confecționată din piele naturală, este cusută pe margini, are o lățime de 3,5cm, inspirând masculinitate iar lungimea sa este curpinsă între 105 și 125cm.

În plus, catarama sa este de o culoare argintie, putându-se asorta și cu ținutele casual și rezistă la zgârieturi.


United Colors of Benetton

United Colors of Benetton

  Avantaje:

 • Pielea netedă oferă un aspect elegant curelei
 • Cusăturile de pe margini conferă un stil simplist dar elegant
 • Are o cataramă mată, potrivindu-se și ținutelor casual

  Dezavantaje:

 • Prezintă o singură variantă de culori și dimensiuni

Verifica Pretul Acestui Produs

Cureaua de la United Colors of Benetton iese în evidență prin stilul abordat și prin calitate, aceasta fiind fabricată în proporție de 100% din piele netedă și este prevăzută cu o cataramă metalică argintie, foarte simplă, de altfel.

Cureaua prezintă lungimi cuprinse între 85 și 95 cm, lățimea este de 3cm iar din punct de vedere cromatic, la exterior, cureaua este neagră, cusăturile de pe margini sunt tonale și catarama simplă, rectangulară, oferind eleganță oricărei ținute în care va fi integrată.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Pierre Cardin GCB208

Pierre Cardin GCB208

  Avantaje:

 • Este confecționată din piele naturală cusută pe margini
 • Se livrează într-o cutie aspectuoasă, putând reprezenta un cadou frumos
 • Catarama se poate roti pentru a schimba culoarea feței
 • Are o lățime de 3,5cm, sugerând masculinitate

  Dezavantaje:

 • Este disponibilă doar în mărimea de 130cm

Verifica Pretul Acestui Produs

Cureaua Pierre Cardin GCB208 poate reprezenta accesoriul perfect din dotările oricărui bărbat, ea fiind conecționată din piele naturală de calitate superioară, rezistentă, cu două fețe utilizabile, una neagră iar cealaltă maro închis.

Cureaua este practică, elegantă, cu cataramă metalică argintie, care prin rotire permite schimbarea feței, putând fi purtată cu oricare dintre cele două fețe spre exterior, are o lățime de 3,5cm, o lungime de 130cm și se livrează într-o cutie frumoasă, putând reprezenta un cadou perfect pentru un bărbat pasionat de ținutele elegante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.