Cea mai bună caserolă in 2019

0
1541

Caserola reprezintă un vas mare și adânc folosit atât la gătitul, servirea și chiar depozitarea preparatelor.

De foarte multe ori ni s-a întâmplat să fim nevoiți să transportăm o cantitate mare de mâncare, fie că am mers la un picnic, fie într-o călătorie ce a durat mai mult, fie am fost nevoiți să trimitem mâncare unuia dintre copiii noștri în timpul anului școlar, acesta fiind cazat altundeva pentru a fi fie mai aproape de liceu, fie de facultate iar un ajutor foarte important pentru noi a reprezentat și caserola, de aceea sugerăm achiziționarea uneia, ea putându-ne ajuta în nenumărate situații.

Caserolele pot fi confecționate din mai multe materiale, dar majoritatea sunt confecționate fie din sticlă, fie din plastic. Cele din plastic sunt de obicei mai ieftine, sunt mai puțin rezistente, putându-se fisura foarte ușor însă spre deosebire de cele de sticlă, dacă cele de plastic au fost fisurate, nu există posibilitatea de a se afla cioburi în mâncare iar vasul nu se va distruge în totalitate iar cele de sticlă, au un design mai frumos, sunt mai solide, oferă mânere mai rezistente însă odată ce vasul a fost spart, există posibilitatea ca mâncarea să conțină cioburi iar sticla odată ce a fost fisurată, se va sparge în totalitate.

Astfel, dacă dorești o caserolă pentru a transporta mâncare pe distanțe lungi, sugerăm achiziționarea uneia din plastic; însă dacă dorești una pentru a servi invitați sau ești sigur că nu va exista pericolul ca vasul să se spargă, poți merge pe mâna unei caserole mai aspectuoase din sticlă. Noi recomandăm modelele următoare:

Top 3 Cele mai bune caserole


Oursson

Oursson

  Avantaje:

 • Oferta de preț este una foarte bună
 • Are o capacitate medie, de 800ml
 • Capacul securizat și garnitura oferă posibilitatea stocării lichidelor

  Dezavantaje:

 • Nu trebuie depozitate alimente la temperaturi exagerat de mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Oursson este o caserolă de plastic ce permite depozitarea și transportul oricărui produs sau lichid, fiind etanșeizată datorită garniturii de silicon și a celor patru clipsuri de fixare.

Caserola are lungimea de 16cm, lățimea de 11cm și înălțimea de 7cm, având formă de dreptunghi și oferindu-i astfel un volum de 800ml.

În plus, caserola vine și cu un capac ce o poate securiza foarte ușor prin mânerele sale ce se pliază și este compatibilă cu mașina de spălat vase, congelatorul dar și cuptorul cu microunde.


Bormioli Frigoverre

Bormioli Frigoverre

  Avantaje:

 • Este o caserolă din sticlă ce vine la un preț foarte bun
 • Are o capacitate bună de 1.1l
 • Suportă temperaturi cuprinse între -20 și +70 de grade Celsius

  Dezavantaje:

 • Capacul nu se poate securiza la perfecție

Verifica Pretul Acestui Produs

Bormioli Frigoverre este o caserolă din sticlă prevăzută cu un capac din plastic ce oferă o soluție optimă de organizare a spațiului din frigider și depozitarea a alimentelor.

Această caserolă din sticlă rezistentă are o capacitate de 1.1l este compatibilă pentru folosirea la cuptorul cu microunde dar și la congelator, are formă dreptunghiulară, rezistă la congelator la temperaturi de până la -20 de grade iar în cuptorul cu microunde până la 70 de grade însă fără capac.


Tefal Clip&Close

Tefal Clip&Close

  Avantaje:

 • Este un set de 3 caserole ce vine la un preț foarte bun
 • Toate sunt compatibile cu mașina de spălat vase, congelatorul și cuptorul cu microunde
 • Păstrează aroma alimentelor pe durate mari de timp

  Dezavantaje:

 • Nu au un design foarte bun pentru a fi folosite la servirea cuiva, doar pentru transport

Verifica Pretul Acestui Produs

Setul Tefal Clip&Close conține 3 caserole cu capacitate cuprinsă între 0.55l și 2.3l, ideale pentru a depozita alimente în condiții foarte bune, având un design plăcut și fiind utile atât în bucătărie cât și în deplasări.

Aceste caserole au un capac și un sistem de etanșare ce sunt ferm prinse între ele, oferind 0 șanse germenilor să pătrundă în interiorul acestora.

În plus, aceste caserole au formă dreptunghiulară, sunt din plastic, se pot utiliza în congelator, la cuptorul cu microunde sau la mașina de spălat vase iar datorită sistemului de protecție etanș, aroma alimentelor va rămâne aceeași pe o durată mai mare de timp.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Kring Azalea

Kring Azalea

  Avantaje:

 • Pot rezista la temperaturi cuprinse între -20 și +600 de grade Celsius
 • Se pot utiliza la cuptorul cu microunde, în congelator sau la mașina de spălat vase
 • Au un design adecvat pentru a fi folosite la servirea cuiva
 • Sticla este rezistentă la șocuri

  Dezavantaje:

 • Capacele lor necesită mare atenție pentru a putea fi închise corect

Verifica Pretul Acestui Produs

Kring Azalea este printre cele mai bune seturi de caserole din sticlă termorezistentă, ele distribuind uniform căldura în timpul procesului de încălzire sau de preparare a mâncării.

Aceste caserole au o rezistență excelentă la căldură, putându-se utiliza în cuptoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase dar și frigidere, pot rezista la schimbări bruște de temperatură, suprafața lor netedă este complet transparentă, rezistentă la coroziune și foarte igienică, se poate spăla foarte ușor iar capacele proiectate special cu urechi de prindere sunt etanșate complet pentru a evita pătrunderea aerului și scurgerea lichidelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here