Cea mai bună cană filtrantă in 2019

0
1706

De cele mai multe ori, ajungem să cumpărăm zilnic apă în cantități mari deoarece apa de la robinet fie are un gust neplăcut, fie conține diferite substanțe care nu sunt tocmai recomandate pentru corpul uman iar dacă este să facem un calcul, ajungem să cheltuim mult mai mult pe apa cumpărată decât pe apa de la robinet.

Cei care nu dețin suficiente fonduri pentru a-și achiziționa un filtru de conexiune la robinet, vor fi încântați să descopere o alternativă pentru acesta și anume filtrarea la domiciliu printr-o cană de filtrare a apei. Aceasta este un dispozitiv foarte util în gospodărie, care vă garantează că apa ce o consumați este microbiologic pură și care vă ajută să economisiți anual destui bani pe care i-ați fi cheltuit pe apă îmbuteliată.

O cană de filtrare a apei obișnuită este formată din 3 părți, recipientul propriu-zis, capacul și capsula de filtrare. Producătorii menționează de obicei cât de mici pot fi particulele filtrate și ce coeficient de eficiență are capsula filtrantă cu care este echipat modelul respectiv.

Cele mai multe modele de pe piață filtrează nu numai molecule de substanțe, calcar și clor, ci și majoritatea microorganismelor care ar putea fi considerate dăunătoare pentru sănătatea umană.

Astfel, dacă te-ai săturat să mergi zilnic să cumperi apă îmbuteliată și nu dispui de suficiente fonduri pentru un filtru de conexiune la robinet, îți recomandăm achiziționarea unei căni de filtrare a apei care să se încadreze în bugetul tău disponibil.

Top 3 Cele mai bune căni de filtrare a apei


Barrier Grand Neo

Barrier Grand Neo

  Avantaje:

 • Oferă filtrare de calitate la un preț convenabil
 • Filtrul are un ciclu de viață extins, pentru 350l
 • Poate filtra o cantitate de 1.7l deodată

  Dezavantaje:

 • Are dimensiuni mari comparativ cu capacitatea pe care o oferă

Verifica Pretul Acestui Produs

Produs de Barrier, modelul Grand Neo este o cană filtrantă de mare capacitate ce incorporează cartușul de filtrare Barrier-4 Standard, conceput pe baza celor mai inovatoare tehnologii în materie de purificare a apei.

Ciclul de viață este calculat pentru 350 de litri de apă, ceea ce indică un randament bun și cheltuieli lunare mai scăzute pentru mentenanță, cana permite eliminarea mirosurilor și a gustului neplăcut, alături de filtrarea eficientă a moleculelor de clor activ, compușilor organici, a metalelor grele și a altor substanțe nocive.


Brita Marella XL

Brita Marella XL

  Avantaje:

 • Are o capacitate mare de stocare, de 2l
 • Filtrează foarte rapid datorită tehnologiei Flow Control
 • Apa este purificată eficient datorită cartușului cu 4 etape de purificare

  Dezavantaje:

 • Filtrul are un ciclu de viață de 150l

Verifica Pretul Acestui Produs

Brita Marella XL este un model de cană de filtrare a apei ce oferă o capacitate extinsă de filtrare, măsurată la 2l.

Acest produs utilizează cartușe Maxtra, care conțin cărbune activat și rășină ionică specială, utilizând tehnologii ca MicroporeFilter și ProtectFilter, ce reduc cantitatea de clor, calcar, atenuează duritatea apei și absorb metalele grele ca plumbul sau cuprul.

Funcția FlowControl asigură filtrarea perfectă a apei în scurt timp, ciclul de viață al cartușului este cotat la 150l iar cele două cadrane de pe capac vă ajută să calculați când trebuie înlocuită capsula de filtrare, fără alte complicații sau riscuri.


Laica Stream White

Laica Stream White

  Avantaje:

 • Pachetul oferă și 6 cartușe Biflux
 • Îndepărtează cu succes toate particulele toxice
 • Are un design ergonomic și se poate pune pe suportul ușii de frigider

  Dezavantaje:

 • Din capacitatea totală de 2.3l, doar 1.25l pot fi utilizați

Verifica Pretul Acestui Produs

Laica Stream White este una întradevăr o cană de filtrare a apei în care cu siguranță se merită să investești deoarece cu ajutorul acesteia, apa pe care o vei consuma va fi mult mai sănătoasă, întrucât va fi scăpată de clor, plumb, zinc și alte metale grele care se găsesc în lichidul provenit de la robinet.

Un avantaj al acestui produs este că, pe lângă cana filtrantă, în pachet se află și 6 cartușe Biflux, recunoscute pentru eficiența lor și pentru faptul că elimină și cele mai mici particule toxice.

Această cană are o capacitate totală de 2.3l, dintre care 1.25l pot fi folosiți, are un design ergonomic iar aceasta va intra cu ușurință pe suportul de pe ușa frigiderului.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Brita Elemaris XL BR1000823

Brita Elemaris XL BR1000823

  Avantaje:

 • Are o capacitate de 3.5l dintre care 2l reprezintă apa filtrată
 • Design-ul său este ergonomic și se poate introduce în ușa frigiderului
 • Oferă sistem de avertizare Brita Meter pentru a schimba filtrul
 • Filtrul se montează ușor și viteza sa este una convenabilă

  Dezavantaje:

 • Oferta de preț este mai mare comparativ cu alte modele însă în timp va merita investiția

Verifica Pretul Acestui Produs

Brita Elemaris XL BR1000823 este probabil cea mai bună cană de filtrare a apei întrucât în acest model au fost introduse toate aspectele necesare unui dispozitiv perfect de filtrare a apei.

Această cană are un design compact, fiind perfectă pentru depozitarea pe raftul frigiderului, capacul este prevăzut cu sistemul de avertizare Brita Meter, acesta monitorizând performanțele de filtrare și indică durata de viață rămasă a cartușului sub forma unui afișaj electronic iar cartușul filtrant are o tehnologie unică de filtrare ce reduce depunerile de calcar și alte substanțe, cum ar fi clorul, care afectează gustul și mirosul apei, reduce metalele grele precum și majoritatea pesticidelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here