Cea mai bună cameră foto in 2019

0
706

Dacă ești una dintre acele persoane care călătorește foarte des, probabil ești de acord că un aparat foto digital nu trebuie să lipsească din echipamentul nimănui. Este foarte plăcut ca după mult timp să îți reamintești de vechile vremuri, vechile călătorii, prin imaginile imortalizate. Nu toate persoanele preferă aparatele foto profesionale deoarece aveți nevoie de mai multe cunoștințe sau cursuri pentru a le folosi la capacitatea lor maximă, sunt mari și grele iar pentru astfel de momente, în care călătoriți, probabil preferați ceva mai compact, mai ușor care să-și facă bine treaba.

Dacă dorești un aparat suficient de mic pentru a putea fi transportat oriunde și suficient de performant pentru a surprinde minunatele peisaje din călătoriile tale și ușor de folosit, atunci un aparat foto digital este pefect pentru tine.

Înainte de a cumpăra o cameră foto trebuie să cunoști măcar câteva dintre aspectele sale:

 • Senzorul acestuia reprezintă un factor esențial în stabilirea calității imaginii, dimensiunile senzorului reprezintă dimensiunea matricei de fotoreceptori care crează în format digital pixelii ce formează imaginea;
 • Lentila constituie un aspect destul de important, cu ea putând să stabiliți cât din amploarea imaginii puteți surprinde cu aparatul și are două caracteristici, distanța focală și apertura, prima reprezintă capacitatea de mărire a unei imagini iar cea de a doua reprezintă dimensiunea deschiderii fantei care lasă lumina să intre prin obiectiv;
 • Rezoluția este un aspect de importanță medie și valoarea sa va spune câți pixeli utilizează camera respectivă pentru a reproduce o imagine și implicit cât de clară va fi aceasta.

Top 3 Cele mai bune camere foto


AquaPix W1400

AquaPix W1400

  Avantaje:

 • Este rezistent la șocuri și apă
 • Puteți realiza selfie-uri sub apă cu ecranul secundar
 • Are un preț foarte avantajos

  Dezavantaje:

 • Poate înregistra doar în rezoluție 480p

Verifica Pretul Acestui Produs

AquaPix W1400 este un aparat foto digital special deoarece poate fi luat în vacanțele la mare și poate fi folosit sub apă pentru a realiza poze minunate. Acesta are un design inteligent, făcându-l rezistent la șocuri și adâncimi de până la 3 metri, are un ecran principal de 2.7 inchi și unul secundar de 1.8 inchi special pentru selfie-uri sub apă, senzorul de 14MPx asigură culori bogate, zoom-ul poate apropia de până la 4 ori mai mult iar rezoluția imaginilor ajunge până la 20MPx.

Aparatul poate fi alimentat prin 3 baterii R3 AAA iar ca accesorii vom primi un cablu USB pentru a transfera fișierele, o curea de mână și chiar și bateriile.


Canon PowerShot SX420

Canon PowerShot SX420

  Avantaje:

 • Are un zoom puternic pentru a fi mai aproape cu orice ocazie
 • Filmează HD la atingerea unui buton
 • Vă puteți exprima cu ușurință creativitatea prin vasta gamă de filtre

  Dezavantaje:

 • În zonele cu lumină slabă pozele nu sunt la fel de bune

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu aparatul Canon PowerShot SX420 puteți captura fără efort fiecare detaliu ale unui moment special, filma HD prin minicamera bridge și include și un zoom puternic 42x. Vă puteți bucura de imagini detaliate de o claritate excepțională, ideale pentru crearea unor materiale imprimate uimitoare, la dimensiuni mari datorită celor 20 de megapixeli și ai procesării DIGIC 4+.

Cu acest aparat nu trebuie decât să încadrați și să fotografiați iar la apăsarea butonului auto, permiteți modului Inteligent să preia controlul și să aleagă seterile perfecte și vă puteți exprima creativitatea jucându-vă cu fotografiile sau videoclipurile utilizând o gamă vastă de filtre.


Sony Cyber-Shot DSC-HX300

Sony Cyber-Shot DSC-H300

  Avantaje:

 • Are un preț foarte bun, fiind aproape ca un aparat DSLR
 • Zoom-ul său este foarte puternic
 • Se pot realiza imagini în cadre dinamice

  Dezavantaje:

 • Nu are viewfinder

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony Cyber-Shot DSC-H300 este un aparat cu corp în stil DSLR cu senzor de 20,1 MP, imagine HD și funcții creative ajutându-vă să surprindeți imagini și clipuri video detaliate. Acest aparat vă aduce lumea mai aproape, niciun subiect fiind prea departe, nicio scenă prea largă, zoom-ul optic 35x vă permite să fotografiați cu precizie fără estompare. Înregistrarea este foarte simplă, prin apăsarea unui singur buton puteți începe filmarea cadrelor în rezoluții 720p, puteți surprinde fotografii panoramice cu funcția 360° iar prin stabilizarea SteadyShot nu este nevoie de trepied pentru obținerea imaginilor într-un cadru dinamic.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

  Avantaje:

 • Poate fotografia de la rezoluții foarte mici, până la rezoluții 4K
 • Se descurcă excelent atât la lumină puternică cât și la lumină slabă
 • Are o autonomie foarte bună
 • Design-ul său este ergonomic

  Dezavantaje:

 • Nu filmează în 1080p

Verifica Pretul Acestui Produs

Începeți să realizați fotografii creative de înaltă calitate și clipuri video de la depărtare sau apropiere prin aparatul Nikon COOLPIX L340 ce vă oferă un zoom 28x superb cu Vibration Reduction și Dynamic Fine Zoom. Acesta are un senzor CCD de 20.2MP pentru fotografii luminoase, clare și videoclipuri HD, un design ergonomic pentru fotografiere ușoară, potrivindu-se confortabil în mâini și vă puteți adapta cu ușurință tuturor situațiilor dumneavoastră, alegând unul dintre cele 12 moduri de scenă.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui aparat este obiectivul, acest aparat fiind recunoscut pentru obiectivul său NIKKOR, care a adus renume companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here