Cea mai bună brățară fitness in 2021

0
1539

Dacă te-ai hotărât să treci la o nouă viață în care sănătatea este pe primul loc sau doar dorești doar să scapi de câteva kilograme în plus atunci cu siguranță vei avea nevoie de un dispozitiv care să acorde atenție progresului pe care îl faci, tocmai de asta inventându-se brățările fitness.

Aceste brățări sunt capabile să înregistreze, să măsoare și să analizeze efortul pe care îl depui într-o zi sau într-o perioadă mai lungă, ajutându-te să-și monitorizezi în permanență propria evoluție.

Brățările de acest tip pot avea un simplu panou cu LED-uri sau ecran LCD ori OLED. Cele cu LED redau datele înregistrate prin indicatori colorați însă pentru a vedea progresul este nevoie să te conectezi cu brățara la calculator sau telefon iar variantele cu ecran LCD sau OLED prezintă ecrane mari, rotunde sau pătrate pe care parcursul este redat în timp real, prin numere, simboluri sau chiar cuvinte.

Dispozitivele pot fi alimentate cu baterii reîncărcabile li-pol ce oferă o autonomie cuprinsă între 5 și 30 de zile, încărcarea făcându-se prin USB, sau cu baterii de ceas care mențin dispozitivul încărcat până la 6 luni.

Un alt aspect foarte important pe care nu foarte multe persoane îl iau în calcul îl reprezintă rezistența la apă, ajutându-te să rămâi activ indiferent de vremea de afară și cu atât mai mult, în cazul în care vrei să porți brățara în piscină sau la alte sporturi acvatice.

Prin urmare, dacă ești interesat în a achiziționa un dispozitiv care să te ajute în monitorizarea activităților tale fizice, noi sugerăm cumpărarea unei brățări fitness, modelele recomandate de noi fiind următoarele:

Top 3 Cele mai bune


Xiaomi Mi Band Fitness Monitor

Xiaomi Mi Band Fitness Monitor

  Avantaje:

 • Vine la o ofertă de preț avantajoasă
 • Este prevăzută cu alarmă ce se poate amâna 10 minute prin lovirea ecranului
 • Bateria are o autonomie de cel puțin 30 de zile

  Dezavantaje:

 • Nu se poate folosi la piscină, rezistând doar la stropii mici de apă
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Brățara finess Xiaomi Mi Band Fitness Monitor este una ieftină și bună ce îți va permite să măsori distanța parcursă în timpul zilei sau la jogging, să controlezi numărul de calorii arse după executarea exercițiilor fizice și să monitorizezi activitatea din timpul somnului, fiind potrivită tuturor persoanelor care doresc să trăiască sănătos.

Această brățară are funcție de alarmă, se poate conecta la telefon prin opțiunea Bluetooth, pe ecranul căruia se vor afișa informații privind kilometrajul parcurs și celelalte activități.

De asemenea, îți trimite alerte pentru apelurile și sms-urile primite, fiind de ajutor, în cazul în care nu ai telefonul la vedere, este rezistentă la stropii de apă, putându-se folosi și la duș dar nu la piscină.


E-BODA Smart Fitness 101

E-BODA Smart Fitness 101

  Avantaje:

 • E compatibilă atât cu Android cât și cu iOS
 • Are funcție de primire apeluri, notificări Facebook și mesaje
 • Se poate folosi pentru a monitoriza somnul

  Dezavantaje:

 • Ecranul nu este foarte luminos
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Brățara de fitness E-BODA Smart Fitness 101 este o alegere foarte bună pentru cei care nu sunt neapărat activi zilnic și care doresc monitorizarea pașilor pe care îi fac, orele petrecute practicând un anume sport, în general, orice efort pe care îl depun pe timpul zilei.

Brățara de fitness E-BODA Smart Fitness 101 este o alegere foarte bună pentru cei care nu sunt neapărat activi zilnic și care doresc monitorizarea pașilor pe care îi fac, orele petrecute practicând un anume sport, în general, orice efort pe care îl depun pe timpul zilei.

Ea incorporează totodata un ecran de tip OLED de pe care se pot citi ritmul cardiac precum și distanța parcursă.Acest dispozitiv este compatibil cu sistemele de operare Android și iOS, se poate conecta prin intermediul conexiunii Bluetooth, prin intermediul unei aplicații se pot programa orele de somn, device-ul intrând în repaus în momentul în care adormi și se reactivează în momentul în care te miști din nou, economisind baterie a cărei autonomie depășește 3 de zile.


A+ Energy

A+ Energy

  Avantaje:

 • Bateria oferă o autonomie de peste 10 zile
 • Numără pașii, afișează caloriile arse, calculează distanța parcursă și monitorizează somnul
 • Te anunță dacă s-a deconectat de la telefon

  Dezavantaje:

 • Vibrațiile sale sunt destul de discrete
Verifica Pretul Acestui Produs

 

A+ Energy este o brățară de fitness ce vine la o ofertă de preț convenabilă fiind totodată compatibilă atât cu telefoanele ce folosesc Android cât și cu cele ce folosesc iOS. Aceasta are un display OLED ce afișează informațiile dorite în timp util și cântărește nu mai mult de 22g.

Brățara dispune de o baterie ce oferă o autonomie de 10 zile, încărându-se complet în 90 de minute prin USB, se poate conecta prin Bluetooth și reușește să ofere informații despre pașii realizați, caloriile arse, distanța parcursă dar și să monitorizeze somnul.

În plus, pachetul conține brățara, un manual de utilizare și un cablu USB, brățara vibrează când primești notificări pe telefon și te anunță dacă se deconectează de la telefon, lucru foarte util dacă ții telefonul într-un buzunar din care e posibil să cadă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Garmin Vivofit 3

Garmin Vivofit 3

  Avantaje:

 • Este un model rezistent la apă
 • Se poate conecta atât la telefoane Android cât și la telefoane ce folosesc iOS
 • Poate fi folosită 24 din 24, având o autonomie de 1 an
 • Se poate personaliza prin benzile sale opționale

  Dezavantaje:

 • Nu are funcție de vibrație
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Garmin Vivofit 3 este recomandată persoanelor care și-au propus să ducă o viață activă și care doresc să cumpere una dintre cele mai bune brățări fitness, modelul de față detectând fiecare mișcare pe care o faci, fie că mergi, alergi sau dormi.

Aceasta este perfectă pentru orice fel de activitate întrucât este rezistentă la apă, e compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS, datele se pot transfera prin portul său ori prin Bluetooth, durata de viață a bateriei este de aproximativ 1 an, dispune de alarmă ce te menține activ iar când vine vorba de aspect, aceasta se poate personaliza și modifica foarte mult, în funcție de preferințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.