Cele mai bune boxe portabile in 2021

0
1988

Indiferent că vrei să asculți muzică în timpul liber, în timp ce stai la un picnic cu prietenii sau vrei sa urmărești un film pe tablet cu mai mulți prieteni, o de boxă portabilă cu baterie îți va fi foarte folositoare, mai ales că o poți lua cu tine oriunde. Boxele portabile se pot conecta la tot felul de dispozitive externe cum ar fi telefonul, un MP3, iPod și multe altele, fie printr-o mufă Jack, Bluetooth sau prin Wi-Fi.

Calitatea sunetelor oferite de boxe este susținută de amplificatoarele incorporate cu care sunt prevăzute și acest aspect este poate cel mai important dintre toate, atunci când avem de ales dintre mai multe modele.

Ca și dimensiuni, ele pot varia de la produs la produs, cele mici sunt potrivite dacă doriți să le luați oriunde cu dumneavoastră, pot sta fără probleme într-o geantă sau chiar în buzunar iar cele mai mari au o capacitate de redare mai bună a sunetului, însă acest aspect nu mai este o condiție obligatorie, din moment ce tehnologia a avansat foarte mult încât aproape orice boxă oferă un sunet foarte bun.

Dacă ești pentru prima data în căutarea unei boxe portabile, îți sugerăm să mergi pe mâna unui producător de renume în acest domeniu, pentru a avea siguranța că produsul își va face bine treaba și chiar și așa, având în vedere că în comerț se află foarte multe produse, îți propunem să arunci o privire și peste lista noastră deoarece mai mult ca sigur îți va fi folositoare.

Top 3 Cele mai bune boxe portabile


INNOVATION IN 215-BK

INNOVATION IN 215-BK

  Avantaje:

 • Are un sunet puternic, susținut de bass
 • Se achiziționează la un preț mic
 • Dispune de piciorușe de aderență, care o vor împiedica să alunece

  Dezavantaje:

 • Dacă nu este pusă în poziția recomandată poate aluneca foarte ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unei boxe portabile ce vine la un preț accesibil pentru orice persoană, atunci INNOVATION IN 215-BK poate fi perfectă pentru tine, raportul calitate-preț fiind unul excelent. Produsul funcționează atât prin intermediul funcției Bluetooth, putând acționa pe o rază de 10m dar poate fi conectat la un MP3 player și printr-un cablu USB, datorită portului Jack de 3.5mm.

Bateria va ține până la 3 ore, iar sunetul emis este foarte clar și puternic, are un design simplu, putând fi elegantă și practică în același timp, acest lucru datorându-se formei dreptunghiulare, ușor rotunjite și a exteriorului negur din plastic cauciucat mat, ceea ce înseamnă că o veți putea lua oriunde cu dumneavoastră.


Emos E0069

  Avantaje:

 • Autonomia de 10 ore este bună și pentru petrecerile mari
 • Sunetul emis este clar și puternic
 • Se poate conecta prin foarte multe metode, inclusiv Bluetooth

  Dezavantaje:

 • Trebuie mânuită cu grijă deoarece materialul din care este realizată se poate deteriora

Verifica Pretul Acestui Produs

Emos E0069 poate reprezenta produsul ideal, deoarece raportul calitate-preț este unul foarte bun. Această boxă este una mai voluminoasă, datorită dimensiunilor de 210x55x55mm, însă este potrivită pentru a o pune în camera ta dar și pentru a o transporta la diferite ieșiri în aer liber.

Aceasta are un design elegant, conferit de culoarea neagră a carcasei și de stil clasic, este capabilă să scoată 8Watti, sunetul este nu doar tare ci și clar iar de asemenea, o puteți băga în modul stereo, printr-o singură apăsare de buton.

În plus, boxa se poate conecta prin Bluetooth la o rază de maxim 10m, dispune de mufă jack și USB iar bateria sa poate rezista până la 10 ore, perfect pentru orice petrecere.


AKAI ABTS-T5

AKAI ABTS-T5

  Avantaje:

 • Se poate transporta oriunde datorită mânerului
 • Dispune de microfon și telecomandă
 • Sunetul produs este unul puternic de calitate

  Dezavantaje:

 • Nu prezintă radio

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă vreodata ți-ai imaginat cum îți iei boxa cu tine și pornești un concert cu prietenii afară atunci cu AKAI ABTS-T5 îți poți realiza visul. Această boxă se achiziționează la un preț avantajos, are formă ergonomică, fiind rezistentă la diferite fenomene și dispune de un mâner care o face foarte ușor de transportat oriunde ai merge.

Această boxă are o putere foarte mare de 30W, cântărește sub 4Kg și poate fi controlată fie prin Bluetooth la o distanță de maxim 10m, fie prin USB sau mufă jack de 3.5mm.

În plus, boxa vine cadou cu un microfon wireless și o telecomandă, pentru a fi mai ușor de controlat și pentru a te putea distra cu prietenii în aer liber.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Akai SS023A-X10

Akai SS023A-X10

  Avantaje:

 • Este un model portabil, cu acumulator și mâner de transport
 • E accesorizată cu microfon wireless și telecomandă
 • Poate reda sunetul de pe numeroase dispozitive
 • Prețul de achiziție nu este foarte mare, având în vedere calitatea

  Dezavantaje:

 • La volumul maxim poate distorsiona sunetul

Verifica Pretul Acestui Produs

Atunci când știi că vei avea nevoie destul de des de un sistem audio ușor de transportat, e normal să te întrebi care sunt cele mai bune opțiuni. Noi îți oferim un răspuns sigur, și anume Akai SS023A-X10, ea fiind o boxă apeciată de un număr mare de utilizatori.

Aceasta se poate conecta prin Bluetooth, la un MP3, MP4, un calculator sau laptop, la telefon sau chiar la pian electric, incorporează o baterie reîncărcabilă iar puterea sa este excelentă, de 50W.

Cu această boxă vei putea face și karaoke, întrucât vine accesorizată și cu un microfon wireless, plus o telecomandă de control și în plus, pe spatele său putem observa un mâner foarte util ce ne va ajuta la transportarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.