Cele mai bune boxe pentru laptop in 2019

0
1016

Laptopurile și calculatoarele au reușit să schimbe radical modul în care ne petrecem timpul nostru liber, aproape orice formă de artă, distracție sau socializare mutându-se pe aceste platforme.

Cu toții știm că laptopurile sunt „regii” portabilității și aproape orice persoană care deține un laptop se bucură de faptul că îl poate lua oriunde, fie la muncă, fie la școală când trebuie prezentat un proiect fie în vacanțe pentru a putea profita de rețelele de socializare pe timp de seara, pentru a putea lucra ceva în plus, pentru a putea ține legătura cu firma la care lucrezi și nu în ultimul rând pentru a asculta muzică.

Deși laptopurile întrec o varietate mare de dispozitive când vine vorba de portabilitate, ele trebuie să sacrifice unele aspecte, cum ar fi calitatea difuzorului incorporat. Astfel, pentru a spori calitatea sunetului emis de laptop, avem nevoie de un dispozitiv care să-i facă față și să poată fi transportat oriunde, exact ca laptopul. Prin urmare, dispozitivul perfect pentru noi ar fi boxa portabilă, aproape orice boxă având conectori prin care reușesc să se conecteze la laptopuri.

Așadar, pentru a spori calitatea sunetului unui laptop, cel mai bine este să alegem o boxă portabilă pentru acesta, iar ca exemple de cele mai bune boxe portabile vă oferim următoarele.

Top 3 Cele mai bune boxe pentru laptop


INNOVATION IN 303-BK

INNOVATION IN 303-BK

  Avantaje:

 • Se poate alimenta direct de la laptop
 • Are microfon incorporat pentru conversațiile cu familia sau prietenii
 • Design-ul este frumos și ușor de introdus oriunde

  Dezavantaje:

 • Autonomia acumulatorului nu este remarcabilă

Verifica Pretul Acestui Produs

INNOVATION IN 303-BK este o boxă portabilă ce vine la un preț accesibil pentru orice persoană, putând fi conectată la un laptop fie prin intermediul unui cablu jack, fie prin Bluetooth, în cazul în care laptopul dumneavoastră dispune de așa ceva.

Boxa poate fi și un partener de nădejde și atunci când realizați convorbiri prin intermediul programelor precum Skype, aceasta având un microfon incorporat special pentru astfel de ocazii, încărcarea acumulatorului se face printr-un cablu USB și un adaptor de telefon sau direct de la laptop, lucru foarte convenabil iar autonomia acesteia este de 2-3 ore, odată ce este încărcată complet.


Wster WS-K66

Wster WS-K66

  Avantaje:

 • Dispune de microfon foarte folositor
 • Se poate încărca la laptop în timp ce este utilizată
 • Este ușor de transportat, chiar și în buzunar

  Dezavantaje:

 • Nu este o boxă tocmai puternică

Verifica Pretul Acestui Produs

Mini boxa portabilă Wster WS-K66 este o boxă ce vă permite să vă bucurați de muzică pe laptopul dumneavoastră fie prin Bluetooth, fie cablu jack sau chiar prin USB.

Aceasta dispune și de radio FM, în cazul în care doriți să ascultați știrile sau posturile de radio în timp ce lucrați pe laptop, oferă o putere totală de 3W, încărcarea se face prin cablu USB mini B, fie cu ajutorul unui adaptor de telefon, fie direct de la laptop, dispune de LED care arată starea bateriei iar un ultim aspect foarte important îl reprezintă prezența microfonului incorporat, făcându-o extrem de utilă pentru converațiile cu prietenii sau familia.


F-Bass

F-Bass

  Avantaje:

 • Bateria oferă o autonomie foarte mare
 • Se poate conecta prin multe moduri la tot felul de dispozitive, în special laptop
 • Oferă un bass și un sunet puternic și clar

  Dezavantaje:

 • Deoarece are o formă de cilindru, se plasează mai greu în zone abrupte

Verifica Pretul Acestui Produs

Boxa portabilă F-Bass este o boxă perfect de luat în drumeții cu prietenii care, împreună cu un laptop, reușește să schimbe radical atmosfera, aducând distracția lângă voi.

Aceasta are un difuzor puternic, se poate conecta prin Bluetooth, USB, cablu jack, are dimensiuni perfecte pentru a distribui un sunet puternic cât și pentru a putea fi transportată ușor, oferă conexiune FM prin Wireless, se poate încărca atât prin cablu mini USB cu adaptor de telefon cât și direct de la laptop iar mulțumită bateriei sale de 1000mAh, autonomia poate ajunge și la 10 ore, atunci când este încărcată complet.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

BS-600 Black-Red

BS-600 Black-Red

  Avantaje:

 • Oferă o autonomie de până la 8 ore
 • Aspectul său este unul foarte atrăgător
 • Mânerul și greutatea de sub 1 Kg o fac ușor de transportat
 • Bass-ul și puterea de redare sunt foarte bune

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare, comparativ cu modelele precedente

Verifica Pretul Acestui Produs

Boxa BS-600 Black-Red poate fi considerată cea mai bună boxă portabilă pentru laptop, ea oferind o gamă variată de avantaje printre care și design-ul său extrem de plăcut cu un mâner foarte ingenios.

Această boxă se poate conecta prin Bluetooth sau mufă jack, oferă o rază de acțiune de până la 10 m, puterea de redare este mare iar bass-ul foarte puternic, cântărește nu mai mult de 1Kg iar bateria sa de 2000mAh oferă o autonomie de până la 8 ore, în funcție de conexiune.

În plus, această boxă se poate plasa oriunde, mulțumită formei și aspectului iar pe timp de noapte nu își pierde frumusețea, având 3 LED-uri ce strălucesc foarte frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here