Cea mai bună bormașină in 2020

0
743

Fie că lucrezi într-un anumit domeniu sau ești o persoană care efectuează diferite sarcini prin casă, sigur vei avea nevoie de o bormașină. Probabil știi din propria experiență că nu orice bormașină reușește să treacă prin suprafețele dure și probabil te întrebi care ar fi tipul de bormașină necesară. Bormașinile cu percuție sunt capabile să treacă prin suprafețe foarte dure, aproape orice tip de material utilizând o succesiune de rapidă de lovituri în combinație cu turația însă dacă dorești o bormașină simplă, acestea pot fi mai bune în a înșuruba sau realiza treburi simple, fiind mai ușor de manipulat.

Bormașinile pot fi alimentate în două feluri, direct de la rețea sau prin acumulatori. Cele ce sunt alimentate direct de la rețea au un motor mai puternic și sunt perfecte pentru cei ce au nevoie de un ajutor instant pentru sarcini grele iar cele cu acumulatori sunt preferate de cei ce doresc portabilitate și nu au nevoie decât de un mic ajutor pentru sarcinile nu foarte grele.

Fiecare bormașină are o mandrină, ea reprezentând componenta în care introduci burghiul. Acestea pot fi cu cheie, care necesită o perioadă de timp pentru a schimba burghiul sau SDS care sunt considerate mai bune, deoarece au o eficiență ridicată și realizează o prindere fermă iar o altă caracteristică a lor este diametrul maxim la care se poate deschide, cu cât valoarea este mai mare cu atât puteți realiza mai multe sarcini.

Întrucât cel mai probabil ești în căutarea unei noi bormașini, am realizat o listă ce îți va putea încheia căutările, aceste produse fiind considerate de noi printre cele mai bune de pe piata la ora actuala.

Top 3 Cele mai bune bormașini


MASTERY PRO-ID750

MASTERY PRO-ID750

  Avantaje:

 • Vine cu un preț foarte mic
 • Puterea sa îți permite să de 750W îți permite să ajungi la 2800rpm
 • Are diferite funcții ce îți vor fi de folos

  Dezavantaje:

 • Este construită dintr-un material mai sensibil

Verifica Pretul Acestui Produs

MASTERY PRO-ID750 este o bormașină cu percuție ce introduce un design care îți oferă confort în timpul folosirii. Mandrina sa îți oferă posibilitatea să folosești o varietate destul de mare de burghiuri, având diametrul maxim de 13mm, cu bucșă dublă, fiind fără cheie, pentru schimbarea ușoară a accesoriilor.

Aceasta se conectează direct la rețea, fiind o bormașină puternică cu 750W, ce îi oferă o viteză maximă de 2800rpm asigurându-i găurirea rapidă și fără efort a zidăriei.

În plus, ea are funcție de oprire a percuției pentru lucrări obișnuite de găurire sau înșurubare, are buton de blocare pentru funcționarea permanentă dar și un limitator pentru reglarea adâncimii, ușor de fixat pentru a prestabili adâncimea de găurire.


Skil Energy F0156220AA

Skil Energy F0156220AA

  Avantaje:

 • Este ușor de manevrat, având o greutate mică
 • Cablul său de 6m este bine-venit
 • Puterea sa este bună pentru un dispozitiv așa mic

  Dezavantaje:

 • Nu are mai multe trepte de viteză

Verifica Pretul Acestui Produs

Skil Energy F0156220AA vă oferă un design compact și o greutate redusă, cu un cablu de 6 metri, pentru ați fi cât mai ușor să realizezi diferite sarcini. Mandrina sa poate ajunge la un diametru maxim de 10mm, este fără cheie cu bucșe duble, pentru a fi mai ușoară schimbarea accesoriilor.

Această bormașină dispune de Control VariTorque cu 20 de poziții pentru înșurubarea precisă și poziție de blocare completă pentru găurire, turație variabilă pentru pornirea lentă și control deplin și funcție stânga/dreapta pentru deșurubare/înșurubare.


Bosch PSB 530 RE

Bosch PSB 530 RE

  Avantaje:

 • Prețul său este unul convenabil
 • Este ușoară de utilizat și manevrat
 • Turația se poate regla în funcție de fiecare situație

  Dezavantaje:

 • Nu este făcută pentru sarcinile grele

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch PSB 530 RE vă ușurează munca prin forma sa compactă cu softgrip, greutate de doar 1.6Kg și manevrabilitate deosebită, fiind confortabilă pentru orice utilizator și oferind performanțe la nivel înalt.

Motorul său este unul ce oferă un randament bun, având puterea de 530W și puteți realiza cu ușurință găuri dificile în zidărie cu un diametru de 10mm. Turația sa se poate regla fin, de la 0 la maximum, pentru a vă fi mai ușor la găurirea suprafețelor netede sau la înșurubarea de șuruburi. Mandrina sa cu coroană dințată asigură schimbarea simplă și sigură a accesoriilor, datorită comutatorului integrat utilizarea se face confortabil iar mulțumită dispozitivului de suspendare depozitarea se face într-un mod practic.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bosch PSB 500 RE Compact

Bosch PSB 500 RE Compact

  Avantaje:

 • Mandrina poate schimba rapid și ușor accesoriile
 • Este compactă, ocupând puțin spațiu și cântărind puțin
 • Are un raport excelent calitate-preț

  Dezavantaje:

 • Este recomandată doar pentru sarcini mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch PSB 500 RE Compact este concepută să îmbine eficiența, fiind o bormașină semi-profesionistă, cu prețul foarte mic. Aceasta are o putere de 500W, oferindu-i o viteză de găurire de 3000rpm, fiind capabilă să îndeplinească cam orice proiect dintr-o gospodărie.

Bormașina se orientează spre ați oferi confort de un nivel superior, comutatorul integrat asigurând funcționarea continuă și mandrina cu două bucșe, fiind responsabilă de schimbarea rapidă a accesoriilor. Printre funcțiile sale putem găsi butonul de interschimbare înșurubare/găurire/găurire cu percuție, pentru adaptarea eficientă la orice situație dar și posibilitatea de a schimba sensul de mers, stânga sau dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.