Cea mai bună bicicletă medicinală in 2020

0
1361

Nu orice persoană dispune de timpul necesar pentru a merge regulat la sală și de asta probabil ți-ai dori ca sala să fie mai aproape. Dacă doriți să faceți mișcare sau să slăbiți direct de acasă, o bicicletă medicinală este soluția pentru dumneavoastră întrucât nu ocupă mult spațiu iar cheltuielile pentru aceasta vor fi acoperite treptat înlocuind abonamentul de la sală.

Este important să alegem bicicleta medicinală în funcție de nevoile noastre și de scopul în care o să o folosim. Dacă dorim bicicleta medicinală pentru a obține rezultate bune în scăderea în greutate, este bine să alegem un model care permite solicitarea simultană a mai multor grupe de mușchi, pentru menținerea condiției fizice este suficientă o bicicletă obișnuită, cât mai simplă și nu foarte costisitoare iar dacă o folosiți în scopul recuperării medicale, va trebui să alegeți o bicicletă medicală care va fi recunoscută prin opțiunile de reglaj foarte fin al rezistenței la mișcare și pe baza sistemului de frânare magnetic.

Un alt element important pe care trebuie să îl luăm în considerare când cumpărăm o bicicletă medicinală este volanta, aceasta indicând eficiența bicicletei de fitness. Ea reprezintă partea mobilă a dispozitivului, care angrenează mișcările utilizatorului cu ale mecanismului, greutatea acesteia determinând fluiditatea și amortizarea optimă a mișcărilor ce compun antrenamentul.

Dacă nu deții suficiente cunoștințe pentru a-ți alege o bicicletă medicinală care sa iti satisfaca nevoile, te sfătuim să urmărești lista de mai jos pentru a afla care sunt cele mai bune biciclete medicinale de pe piata la ora actuala.

Top 3 Cele mai bune biciclete medicinale


Energy Fit KPR61500

Energy Fit KPR61500

  Avantaje:

 • Dispune de 8 trepte de dificultate
 • Are senzori ai pulsului pe mânere
 • Suportă până la 100Kg

  Dezavantaje:

 • Șaua sa nu este recunoscută a fi extrem de comodă

Verifica Pretul Acestui Produs

Energy Fit KPR61500 este o bicicletă medicală ideală pentru folosirea de acasă, pentru ambele sexe, rezistând la maxim 100Kg. Ea are o bază largă de sprijin ce îi asigură stabilitate bună în parcursul programului de antrenament, la orice viteze de pedalare.

Aceasta are o șa reglabilă la înălțime, pedalele sunt acoperite cu material cauciucat antiderapant, ce dispun de curele ajustabile pentru o mai bună fixare a picioarelor și permit mișcări de pedalare înainte sau înapoi.

Frânarea se face în mod magnetic, volanta cântărește 4Kg iar rezistența la pedalare poate fi reglată manual, având 8 trepte, potrivit pentru orice persoană și orice tip de exercițiu.


Actuell KPR60180

Actuell KPR60180

  Avantaje:

 • Volanta sa are 5Kg
 • Poate suporta o greutate maximă de 100Kg
 • Calculatorul său are multe funcții

  Dezavantaje:

 • Este special concepută doar pentru partea inferioară a corpului

Verifica Pretul Acestui Produs

Actuell KPR60180 este o bicicletă medicală ce poate fi folosită direct de acasă atât de bărbați cât și de femei, suportând o greutate maximă de 100Kg. Sistemul său de frânare este magnetic, rezistența se poate grela, având până la 8 trepte iar volanta sa cântărește 5Kg.

Calculatorul său dispune de multe funcții printre care cea de calculare a distanței sau a caloriilor arse, șaua sa din spumă PU se poate regla la înălțime, pedalele se pot mișca atât în față cât și în spate și sunt confortabile, antiderapante, cu cureli ajustabile.


Actuell 70599bk

Actuell 70599bk

  Avantaje:

 • Admite până la 100Kg
 • Are sistem de transmisie V-Belt Drive pentru utilizarea ușoară și silențioasă
 • Se poate strânge și muta foarte ușor

  Dezavantaje:

 • Are o volantă de doar 3Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă dorești o bicicletă medicinală care să poată fi mutată oricând prin casă, atunci Actuell 70599bk poate fi modelul ideal pentru tine, deoarece are dimensiuni relativ mici, o greutate ce nu vă va pune probleme și în plus, se poate plia.

Aceasta are un mâner ergonomic învelit cu mansoane din PU și dispune de senzori pentru puls, o volantă de 3Kg, reglarea se poate face manual, având 8 trepte de dificultate iar calculatorul său calculează timpul, viteza, distanța dar și pulsul și caloriile arse.

În plus, pedalele sale sunt antiderapante cu curele de siguranță ajustabile, pedalarea se poate face pe ambele sensuri iar greutatea maximă admisă este de 100Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Kondition BMG-5700

Kondition BMG-5700

  Avantaje:

 • Are o volantă de 5.5Kg
 • Poate suporta persoane de până la 120Kg
 • Afișajul său este digital și oferă toate informațiile necesare

  Dezavantaje:

 • Are o greutate de 33Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Kondition BMG-5700 te poate scăpa de amorțeala provocată de statul la birou, nevoia de a merge la sală dispărând, acum poți avea un stil de viață sănătos direct de acasă.

Aceasta are 8 nivele de dificultate pentru a putea modela antrenamentele cum dorești tu, un afișaj digital ce indică timpul, viteza, distanța, pulsul dar și caloriile consumate, pentru a putea fi la curent cu toate informațiile necesare, sistemul de frânare este magnetic, volanta cântărește 5.5Kg iar greutatea maximă acceptată este de 120Kg.

Bicicleta se poate muta ușor prin locuință, vă ajută să scăpați de insomnii, ea combinând cu succes avantajele jogging-ului cu cele ale ciclismului, oferindu-ți provocări pe măsura puterilor tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.