Cea mai bună betonieră in 2019

0
1519

În dotările oricărei firme de construcții, al unui grup de prieteni care obișnuiesc să lucreze într-un domeniu de construcții sau al unui grup de prieteni care își realizează de unii singuri lucrările acasă, este aproape obligatorie prezența unei betoniere de calitate.

Aceste betoniere sunt clasificate fiecare în funcție de regimul de utilizare, putând fi convenționale, semi-profesionale sau industriale.

 • Betonierele convenționale vor fi utilizate de cele mai multe ori în șantiere mici, unde cerințele de lucru sunt limitate sau pentru lucrările la casa unuia dintre prietenii din grup.
 • Betonierele semi-profesionale reprezintă o variantă îmbunătățită a celor convenționale, permițând amestecul mai multor tipuri de materiale, poate fi un model portabil sau exclusiv staționar, sunt de cele mai multe ori durabile, rezistente la uzură și pot fi utilizate aproape zilnic.
 • Betonierele industriale sunt piese tractabile sau sub formă de autobetonieră, se pot utiliza zilnic, în regim intensiv de exploatare și sunt dedicate preparării unor cantități foarte mari de produs, fiind recomandate firmelor, în spcial celor care implică construcția de drumuri și de spații rezidențiale.

Fiecare betonieră dispune de o anume capacitate, măsurată în litri, și poate începe de la circa 100l și poate depăși valoarea de 1000l. Dacă dorești o betonieră mai mică, pe care să o utilizezi pentru lucrări mici și să p poți transporta ușor, alege una de o capacitate ce se învârte în jurul valorii de 100l, dacă lucrezi mai des și torni aproape zilnic ciment, cel mai bine este să alegi una ce se apropie de capacitatea de 200l iar dacă deții o firmă, indicat este să cumperi una ce depășește valoarea de 1000l.

Alegerea unei betoniere corespunzătoare nu este tocmai ușor, de aceea noi am pregătit o listă cu astfel de mașinării, special pentru a-ți face căutarea mai ușoară.

Top 3 Cele mai bune betoniere


Alverosal

Alverosal

  Avantaje:

 • Betoniera se comercializează la un preț bun
 • Oferă 1000W ca putere, determinând un amestec cu ritm alert
 • Include un motor electric ușor de întreținut

  Dezavantaje:

 • Capacitatea brută de lucru este de 150l

Verifica Pretul Acestui Produs

Betoniera Alverosal este una semi-profesională pe care orice constructor se va bucura să o folosească deoarece demonstrează niște capabilități demne de lucrări cu standarde ridicate.

Aceasta este echipată cu un motor monofazat electric de 1000W, cu conexiune la 220V, promite un ritm alert de lucru, întrucât turația maximă poate depăși 30rpm, amestecul fiind gata în timp util și optim aerat, vana pentru beton are o capacitate de 180l, fiind suficientă când construiești o casă sau când lucrezi pe etape, piesa se poate tracta deoarece include roți iar controlul basculării se face prin intermediul unui volan cu diametrul mare, ușor de deplasat.


Honest EPTO

Honest EPTO

  Avantaje:

 • Oferă 32 de rotații pe minut, amestecul fiind obținut rapid
 • Este compatibilă la lucrări mici, având 130l
 • Are un motor electric, silențios și nepoluant

  Dezavantaje:

 • Nu are reductor, deci necesită mai multă forță la manevrare

Verifica Pretul Acestui Produs

Utilizatorii casnici sau cu cerințe de lucru limitate sunt sfătuiți să nu cheltuie sume excesive pentru achiziționarea unor modele pretențioase de betoniere. Așadar, pentru cei interesați, am inclus și modelul Honest EPTO, despre care, considerăm noi, oricine a auzit numai lucruri bune.

Aceasta are un cost minim și o putere rezonabilă de 550W, permite amestecarea rapidă și omogenă pentru toate materialele utilizate, include un motor electric, transmisie prin curea și control prin volan pentru bascularea amestecului.

În plus, aceasta se transportă ușor, având și două roți, are o capacitate 130l iar cele 32 de rotații pe minut oferă un amestec alert, corespunzător aerat.


Agrimotor

Agrimotor

  Avantaje:

 • Este un model profesional, pentru lucrări de amploare moderată
 • Include un motor electric de 1000W
 • Are o capacitate de 155l

  Dezavantaje:

 • Prepară o cantitate mai limitată de beton

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă îți dorești o betonieră eficientă pentru gospodărie, atunci Agrimotor poate fi perfectă pentru tine.

Piesa este încadrată în gama profesională, este echipată cu un motor electric monofazat ce dezvoltă 1000W putere, necesită alimentare la 220 sau 230V, dezvoltă o turație de 28rpm iar cuva are o capacitate de 155l, putând prepara cantități limitate de beton, însă perfecte pentru turnarea unor spații mici sau pentru procedee de rutină la construirea unei case.

Piesa este fabricată pe un cadru solid cu picior de sprijin și două roți, lucrând staționar, însă putând fi ușor mutată și poate lucra cu toate materialele convențional utilizate în prepararea betonului.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Betoniera Pezal PBZ-201B

Pezal PBZ-181B

  Avantaje:

 • Poate fi transportată pe distanțe mici datorită celor două roți
 • Are o putere bună de 1050W ce oferă o viteză de 28rpm
 • Capacitatea de 200l este perfectă pentru majoritatea lucrărilor
 • Este confecționată din materiale de calitate, fiind rezistentă și eficientă în timp

  Dezavantaje:

 • Se poate alimenta doar la 230V

Verifica Pretul Acestui Produs

Una dintre cele mai eficiente betoniere pentru utilizarea în gospodărie sau chiar în lucrări profesionale mai mici este modelul Pezal PBZ-201B.

Aceasta se distinge de celelalte modele prin durata de viață extinsă, datorită materialelor din care este fabricată, precum și puterea excepțională a motorului de care dispune, și anume 1050W.

Această piesă asigură o viteză de 28rpm, o viteză bună, mai ales dacă ținem cont de clasa din care face parte și, pe de altă parte, că dispune de o capacitate de 200l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here