Cea mai bună baterie sanitară in 2021

0
823

Un articol foarte important dintr-o baie pe care nu foarte multă lume se axează și pune mult accentul este bateria care, în comparație cu una de o calitate mai slabă, reușește să se integreze perfect în design-ul băii, fiind elegantă și subtilă în același timp, furnizează apă la temperatura dorită, se manevrează foarte simplu și ușor, este rezistentă în timp, ferindu-te de defecte precum scurgeri sau de o eventuală topire la temperaturi mari.

Ca orice alt produs, nu poți alege o baterie sanitară doar după aspect sau finisaj, fiind necesar să iei în calcul și alte aspecte.

Aceste baterii sanitare pot veni fie separate fie într-un set. Dacă vechea baterie ți s-a defectat sau dintr-un motiv anume nu mai funcționează cum ar trebui, cel mai bine este să alegi una nouă, fără a cumpăra un set întreg însă dacă renovezi sau abia ce ai construit locuința, îți sugerăm achiziționarea unui set deoarece adaugă un plus enorm în aspect dar și în performanțe.

Fiecare baterie sanitară dispune de o valvă internă care permite reglarea debitului de apă iar în funcție de materialul din care este realizată și modul în care funcționează, fac diferența dintre o baterie sanitară bună sau una care doar arată bine însă nu este și eficientă.

Acestea fiind spuse, dacă recent te-ai mutat într-o locuință nouă sau bateria ta veche ți s-a defectat, sugerăm achiziționarea unei baterii sanitare de mai jos în funcție de preferințele tale personale.

Top 3 Cele mai bune baterii sanitare


Sea 102-BCS

Sea 102-BCS

  Avantaje:

 • Are un preț deosebit de mic
 • Design-ul său minimalist se poate integra în orice baie
 • Oferă posibilitatea de a combina apa rece cu cea caldă

  Dezavantaje:

 • Maneta de schimbare între furtun și robinet se controlează mai greu dacă nu este folosită des

Verifica Pretul Acestui Produs

Sea 102-BCS este o baterie pentru cadă ideală dacă deții o baie ce are un aspect minimalist, fără prea multe detalii, ce este formată doar din nuanțe pure și care are nevoie de un ultim articol care să o completeze.

Această baterie este monocromată, cu duș extractabil, se fixează prin două orificii în perete, are un debit ajustabil ce poate combina apa rece cu cea caldă sau să lase liber doar unul dintre jeturile de apă, oferă informații cu privire la apa debitată prin două semicercuri de culoare albastră și respectiv roșie iar prețul său de achiziție este unul foarte mic.


Icuracqua Milano

Icuracqua Milano

  Avantaje:

 • Este dotată cu furtun de duș, putându-se utiliza și ca bideu
 • Oferă un cartuș ceramic de 40mm
 • Aeratorul oferă limitare de debit ce asigură o economie de 50% a apei

  Dezavantaje:

 • Robinetul are o înălțime mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Icuracqua Milano este descrisă de către producător ca fiind o baterie pentru cadă, o variantă foarte bună pentru cineva care dorește să se bucure de avantajele unui bideu chiar dacă nu au beneficiat de spațiul necesar pentru a-l monta.

Aeratorul cu reductor de debit asigură o economie de până la 50% la apă, căci amestecarea apei cu aer duce la obținerea unui jet constant, regulat, stabil și fără stropi, robinetul se montează pe perete, oferindu-ți posibilitatea de a-l instala la orice înălțime o consideri convenabilă, baza sa este rotundă, bateria funcționează cu monocomandă iar durabilitatea și fiabilitatea sunt garantate de cartușul de 40mm ceramic.


Franke Cary

Franke Cary

  Avantaje:

 • Are o înălțime medie spre mare, de 83mm
 • Este realizată din alamă conform standardelor europene
 • Design-un este plăcut, ușor de integrat în orice baie modernă

  Dezavantaje:

 • Dacă deții o baie vintage probabil te vei îndrepta spre un alt produs

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unei baterii simple, clasice, rezistente și durabile, bateria Franke Cary reprezintă cea mai inspirată variantă disponibilă pe piață, având un design plăcut, cu aspect cromat și cu o formă particulară a țevii de scurgere a apei.

Produsul este realizat din alamă cromată, înățimea bateriei este de 83mm, tija fiind fixă iar comanda de tip monocomandă.

În plus, cartușul său ceramic completează durabilitatea superioară a produsului chiar și în condiții de diferențe mari de temperatură sau de umiditate crescută.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Grohe BauEdge-GRO112927

Grohe BauEdge-GRO112927

  Avantaje:

 • Bateria are o înălțime mare de 182mm
 • Permite reglarea fină a debitului de apă
 • Include toate accesoriile pentru montarea întregului set
 • Este realizată din alamă pentru un plus de rezistență și pentru obținerea unei ape curate

  Dezavantaje:

 • Robinetul cu poziție centrală oferă un număr mic de opțiuni pentru instalare

Verifica Pretul Acestui Produs

Grohe BauEdge-GRO112927 este probabil cel mai bun set de baie în cazul în care cauți o variantă comodă la un preț accesibil, acest set conținând bateria pentru lavoar, bateria pentru cadă și un set de duș cu bară.

Produsul este realizat din alamă, un material rezistent care nu poluează apa, robinetul are o poziționare centrală pe lavoar, cu baza rotundă și adecvat pentru un diametru al găurii de 34mm, bateria este una de tip monocomandă, echipată cu un cartuș ceramic rezistent iar finisajul este unul de tip cromat, modern, care se asortează cu orice model de obiecte sanitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.