Cele mai bune baterii pentru baie in 2021

0
4491

O baterie pentru baie de bună calitate trebuie aleasă în funcție de mai multe caracteristici, să fie utilă și practică, să se manevreze cât mai simplu, să furnizeze apă la temperatura dorită, să nu prezinte scurgeri, să nu stropească dar și să se integreze frumos în decorul băii, potrivindu-se cu restul accesoriilor și fiind pe gustul tău.

Deși poți schimba doar bateria din motive tehnice, cea veche defectându-se, un mare procent din cumpărători achiziționează un set complet care include bateria de cadă sau duș, lavoar, bideu, bucătărie și așa mai departe, optarea pentru un astfel de set fiind importantă deoarece ajută la obținerea unui decor unitar al locuinței, care să nu lase impresia că fiecare încăpere a fost amenajată individual.

Fiecare baterie dispune de o valvă internă care permite reglarea debitului de apă, calitatea acesteia, materialul din care este realizată și modul în care funcționează ne arată cu exactitate eficiența și în special autonomia acelei baterii.

De îndată ce îți dai seama care sunt cele mai importante aspecte la o baterie de calitate, probabil te întrebi și unde poți găsi modele corespunzătoare lor. Îți recomandăm să te uiți peste selecția noastră care îmbină calitatea de top, design-ul atrăgător și costurile scăzute.

Top 3 Cele mai bune baterii pentru baie


WOGRO Futurist 13160

WOGRO Futurist 13160

  Avantaje:

 • Datorită design-ului cromat, se murdărește greu și se curăță ușor
 • Se poate monta cu ușurință, accesoriile necesare fiind incluse în pachet
 • Are o înălțime destul de mare

  Dezavantaje:

 • Nu se potrivește în băile vintage

Verifica Pretul Acestui Produs

WOGRO Futurist 13160 este o baterie sanitară care completează gama futuristă, având o prezență impunătoare, îmbinând linia dreaptă cu linia rotundă, obținând un design aparte. Bateria de față are o comandă mică și un zgomot foarte silențios, prin cursa foarte mică a mânerului, apa rece și apa caldă se pot combina foarte ușor, obținând temperatura dorită de fiecare persoană iar presiunea maximă la care este făcută să reziste este de 5 bari.

Pachetul acesteia conține, pe lângă baterie, un sistem unic de prindere, două racorduri flexibile și un instructaj de montare.


Ferro Cassino Verdeline-Plus

Ferro Cassino Verdeline-Plus

  Avantaje:

 • Design-ul modern merge perfect cu funcționalitatea acesteia
 • Dispune de două trepte de debit
 • Te ajută la economisirea de apă și energie

  Dezavantaje:

 • Se potrivește doar în băile cu un aspect modern

Verifica Pretul Acestui Produs

Ferro Cassino dispune de tehnologia Verdeline care te ajută să economisești apă și să reduci consumul de energie, scăzând astfel semnificativ costurile la întreținerea imobilului.

Aceasta permite reducerea consumului de apă cu până la 50%, datorită componentelor moderne, având cartușe ceramice cu două trepte și limitator de debit montate pe baterie, la prima treaptă oferind un jet de apă “economic” iar în doua treaptă debitul de apă va crește până la valoarea maximă, gestionarea debitului de apă fiind foarte facilă.

În plus, aceasta are o înălțime mare și utilă, de 210mm iar alama sanitară de finisaj cromat își are perfect locul în băile moderne.


AQG Sky

AQG Sky

  Avantaje:

 • Raport calitate-preț foarte bun
 • Design-ul simplu se potrivește în orice baie
 • Cele 3 produse sunt confecționate din materiale rezistente

  Dezavantaje:

 • Înălțimea bateriei nu este tocmai excelentă

Verifica Pretul Acestui Produs

AQG Sky reprezintă un set de baterii pentru lavoar, cadă și duș, cu aspect cromat, de culoare argintie. Prin frumusețea acestora vă puteți transforma baia într-un loc de răsfățat pentru întreaga familie, putând fi integrate cu ușurință în orice tip de baie.

Toate produsele sunt omologate și dețin certificarea ISO 9001, astfel putându-vă bucura de siguranță în momentul în care le folosiți.

Acestea sunt de tip monocomandă, debitul fiind ajustabil într-un mod foarte simplu iar pipa este pivotantă, însemnând că vă va oferi o autonomie foarte bună.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

GROHE BauEdge GRO112927

GROHE BauEdge GRO112927

  Avantaje:

 • Este ușoară de utilizat și totodată rezistentă
 • Înălțimea este una bună, de 182mm
 • Include toate accesoriile necesare pentru montare

  Dezavantaje:

 • Poziția centrală oferă un număr limitat de opțiuni pentru instalare

Verifica Pretul Acestui Produs

GROHE BauEdge GRO112927 poate fi cel mai bun set de baterii pentru baia dumneavoastră în cazul în care căutați o variantă comodă la un preț accesibil. Acest set îți oferă un aspect unitar al băii, dotând-o cu echipamente de calitate superioară și cu design unic, minimalist.

Produsele sunt realizate din alamă, un material rezistent și care nu schimbă gustul apei, bateria este una de tip monocomandă, echipată cu un cartuș ceramic rezistent iar finisajul este unul de tip cromat, asortându-se cu orice model și nuanță a gresiei și faianței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.