Cele mai bune camere de supraveghere in 2019

0
1109

Nevoia de siguranță este un sentiment firesc și necesar, având în vedere câte se pot întâmpla în ziua de azi. Odată cu avansarea tehnologiei, aceasta a început să susțină din ce în ce mai mult securitatea omului, ajutându-l să aibă control asupra multor factori din jurul său, de aceea sistemele de supraveghere video au ajuns să fie din ce în ce mai căutate și din ce în ce mai bine concepute.

Camerele de supraveghere IP constituie cele mai importante părți componente ale unui sistem de centralizare și stocare a informațiilor, ele permițând transmiterea sub formă digitală a mesajului vizual.

Camerele de supraveghere IP pot fi de două feluri, entry-level sau profesionale. Cele entry-level sunt camere de mici dimensiuni, se instalează facil, nu au costuri foarte mari și sunt recomandate locuințelor deoarece se conectează foarte ușor la o rețea deja existentă și permit monitorizarea locuinței de pe orice dispozitiv conectat la internet iar cele profesionale sunt recomandate pentru instituții deoarece au dimensiuni mai mari, sunt plasate pentru a rămâne permanent în zona respectivă și au nevoie de un sistem mai sofisticat de stocare a informațiilor.

Având în vedere că dispozitivele de supraveghere IP sunt recomandate de majoritatea persoanele, îți sugerăm să privești lista de mai jos cu produse de calitate iar în cazul în care ai nevoie de unul dintre acestea, să știi ce achiziționezi.

Top 3 Cele mai bune camere de supraveghere


Eyecam EC-AHDCVI4085

Eyecam EC-AHDCVI4085

  Avantaje:

 • Vine la o ofertă de preț foarte bună
 • Se poate selecta semnalul video dorit, între analog, AHD, CVI sau TVI
 • Captează imagini în 720p

  Dezavantaje:

 • Nu are microfon incorporat
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Eyecam EC-AHDCVI4085 este o cameră de supraveghere de calitate mare ce înglobească o mulțime de avantaje la un preț minim de achiziție. Această cameră dispune de joystick OSD care vă permite să o setați în funcție de sistemul de supraveghere pe care îl dețineți și puteți selecta semnalul video dorit, între analog, AHD, CVI sau TVI.

Camera dispune de leduri IR incorporate pentru o bună funcționare atât ziua cât și noaptea, indiferent că doriți să o instalați în interior sau în exterior, veți beneficia de imagini clare la rezoluție 720p iar datorită tehnologiei DNR se pot îmbunătăți imaginile captate, se diminuează alarmele false și micșorează spațiul ocupat de capturile preluate.


Foscam C1 Lite

Foscam C1 Lite

  Avantaje:

 • Are parte de un design simplu și prietenos
 • Dispune de suport pentru a putea fi montată oriunde
 • Face streaming la calitate 1280x720p

  Dezavantaje:

 • Materialele din care este construită sunt mai sensibile, deci trebuie plasată la loc sigur
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Foscam C1 Lite poate fi cel mai simpatic supraveghetor al dormitorului tău sau al oricărei camere de interior din casa ta, această cameră reușind să se integreze cu succes în decorul camerei respective.

Camera reușește să facă streaming video la calitate 1280x720p, ce permite transmisie video continuă cu consum minim de lățime de bandă, se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la internet iar datorită unghiului de deschidere, ea asigură o acoperire cât mai amplă a suprafeței supravegheate.

În plus, camera este prevăzută cu un suport reglabil ce o ajută să poată fi montată pe perete, așezată pe masă sau instalată pe tavan, se poate activa funcția ce detectează mișcare și vă trimite mesaje prin intermediul unei aplicații și poate fi folosită foarte ușor pentru a monitoriza copiii sau bătrânii.


Wanscam HW0041

Wanscam HW0041

  Avantaje:

 • Oferă posibilitatea de a se roti la 360˚
 • Este echipată cu funcția de detecție de mișcare
 • Poate capta imagini în întuneric, datorită ledurilor infrared

  Dezavantaje:

 • Nu se camuflează foarte ușor în mediul înconjurător
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Produsul Wanscam HW0041 este dovada clară că industria camerelor de supraveghere avansează din ce în ce mai rapid. Datorită senzorului 1/4”           de un megapixel și zoom-ului digital 3X incorporat, dispozitivul este capabil să capteze imagini clare și pline de detalii, care pot servi drept dovezi în cazul unui eveniment nefericit.

Această cameră dispune de funcția de detecție de mișcare, sunet bidirecțional și unghi de vizulaizare panoramic, oferit de posibilitatea de rotire la aproape 360˚, toate aceste caracteristici garantându-ți protecție asupra casei.

Fiind un dispozitiv wireless, aceasta permite accesarea de pe un telefon, odată ce ai instalat aplicația oferită de Wanscam iar instalarea camerei se face foarte ușor, fiind necesară doar scanarea codului P2P pentru conectarea ei la internet.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Foscam FI9803P

Foscam FI9803P

  Avantaje:

 • Are design waterproof, funcționând și pe vreme nefavorabilă
 • Permite funcționarea pe timp de noapte datorită ledului array și rezoluției 720p
 • Dispune de funcția de detecție de mișcare
 • I se poate monta microfon și difuzor extern

  Dezavantaje:

 • Comparativ cu modelele precedente, este mai scumpă
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Din moment ce cel mai bine este să supraveghezi din exterior spre interior, îți recomandăm modelul Foscam FI9803P ce reprezintă o cameră IP wireless și care, datorită rezoluției mari de 1280x720p, oferă o calitate foarte a imaginilor surprinse.

Camera este dotată cu un led de tip array, permițând o iluminare pe timp de noapte de până la 20m, și o funcție de detecție de mișcare, punându-ți la dispoziție toate indiciile sau dovezile necesare, în caz de furt, chiar și atunci când nu înregistrezi, cadrele surprinse fiind transmise prin e-mail sau FTP.

În plus, ea se utilizează cu ușurință deoarece include opțiunea P2P, facilitând astfel conectarea camerei la internet prin scanarea codului aflat pe aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here