Cel mai bun fier de calcat

0
1177

Fierul de calcat este unul dintre acele produse electrocasnice elementare care nu trebuiesc sa lipseasca din casa nimanui. Fie ca va place sa va purtati la dunga sau pur si simplu considerati ca va da o alura profesionala la servici, calcatul hainelor necesita un fier de calcat operabil si de nadejde.

Din nefericire, piata a fost inundata de-a lungul anilor de electrocasnice cu origini dubioase care nu se ridica la nivelul asteptarilor sub nicio forma. Motive pentru care, am considerat necesara alcatuirea unui mic ghid care sa va ajute atunci cand veti lua decizia sa achizitionati un fier de calcat.

Top 3 Cele Mai Bune Fiare De Calcat


Tefal Liberty Limited Edition FV5353

Tefal Liberty Limited Edition FV5353

  Avantaje:

 • Cablu destul de lung
 • Sistem antipicurare
 • Oprire automata

  Dezavantaje:

 • Incomod pana va obisnuiti

Verifica Pretul Acestui Produs

Echipat cu sistem antipicurare, acest fier de calcat nu sufera pe urma aparitiei apei in camera de aburi atunci cand temperatura talpii nu este suficient de ridicata. In acest fel sunt eliminate riscurile scurgerii apei pe tesatura si deteriorarea acestora.

Totodata el vine echipat cu un sistem de oprire automata care opreste automat alimentarea electrica atunci cand fierul este lasa pe o parte mai mult de 30 de secunde sau atunci cand el sta intr-o pozitie verticala mai mult de 8 minute.

El mai vine dotat cu un sistem de pulverizare, tehnologie anticalcar, capacitatea de a calca pe verticala, si un sistem de autocuratare. Mai trebuie mentionat ca are o putere de 2400W, o capacitate de 0.3 Litri, si un debit de abur de 40 g / min.


Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640

  Avantaje:

 • Sistem anti-picurare
 • Functie auto-curatare
 • Talpa fina si rezistenta
 • Putere mare

  Dezavantaje:

 • Rezervor mic

Verifica Pretul Acestui Produs

Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 beneficiaza de un sistem de ultima generatie care foloseste un flux de abur impreuna cu efectul de centrifuga pentru a inlatura depunerile de calcar aproape in totalitate.

Acest fier de calcat vine echipat cu capacitatea de a furniza un jet constant de abur cu presiune de 50 g/min dar capabil in acelasi timp sa produca o presiune totala de 200 g/min atunci cand aburul atinge temperatura optima.

Mai trebuie spus ca Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 beneficiaza de o functie de pulverizare / spray, o functie de auto-curatare, si un sistem anti-picurare care previne deteriorarea materialelor fine in timpul calcatului.


Tefal Supergliss FV4492

Tefal Supergliss FV4492

  Avantaje:

 • Sistem antipicurare
 • Abur vertical
 • Cablu lung

  Dezavantaje:

 • Nu are oprire automata
 • Rezervor limitat

Verifica Pretul Acestui Produs

Supergliss FV4492 de la Tefal e un fier de calcat echipat cu talpa Ultragliss Difussion care se incalzeste foarte rapid. El este totodata dotat cu o tija anticalcar care face parte dintr-un sistem dublu anticalcar, un sistem care ii garanteaza o durata mult mai lunga de viata.

Pentru o mai fina capacitate de calcare, el foloseste un jet de abut variabil cu o potenta de 0-35 g/min, un jet care poate fi actionat si vertical. Mai trebuie sa mentionam ca acest fier de calcat foloseste un sistem anti-picurare care previne scurgerea apei pe tesatura inainte ca apa sa fie transformata in abur.

Avand o putere de 2300W, acest fier de calcat este suficient de puternic pentru a face fata aproape oricarui tip de material, desi el este la urma urmei un fier fin pentru calcarea cu precizie a materialelor de grosime medie.

Caracteristicile unui fier de calcat de calitate

Talpa

Jetul de abur

Functii suplimentare

Ergonomia

* faceti click pe ” ” pentru extinderea fiecarei catacteristici.


Recomandat de Echipa Examinat.ro

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC703520

  Avantaje:

 • Rezervor mare
 • Jet de abur puternic
 • Varf cu aburi
 • Setare ECO
 • Viteza rapida de calcare

  Dezavantaje:

 • Destul de greu

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este o statie de calcat dotata cu un rezervor de apa cu capacitatea de 1.7 Litri care garanteaza o calcare constanta de aproximativ 2 ore fara reumplerea rezervorului.

Ea beneficiaza totodata de un sistem SteamGlide Plus care permite calcarea mai multor materiale consecutiv, fara a fi nevoie sa asteptati intre calcari sau sa reglati selectorul de temperatura.

Mai mult, PerfectCare Viva GC7035/20 este dotata cu o tehnologie OptimalTEMP care combina un procesor de control inteligent cu un generator compact ProVelocity pentru a oferi un timp de calcare de cel putin doua ori mai rapid pentru orice material. Nu in ultimul rand, aceasta statie foloseste un jet de abur continuu de pana la 120 g/min, o putere pe care nici un fier de calcat obisnuit nu o poseda la ora actuala.

In principiu, PerfectCare Viva GC7035/20 reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care doresc un calcat rapid si eficient.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here